Bombardıman

Bombardıman Bombardıman - burak beytur

burocknroll (burak beytur) program: Photoshop Süre: 2 gun 5 yorum yapıldı 3/10 (11 kişi beğendi)

Photoshop`ta ilk matte painting denemem. Bu tarz savas ve eskitme calismalarini cok sevdigim icin arsivdeki bir sehir resmi uzerinde degisiklikler yaparak basladim ve ortaya boyle birsey cikti. Daha fazla detay vs eklenebilirdi ama fotograf genis bir alani kapsadigi icin fazla zaman ayiramadim.

Photoshop CS4
sure; 2 gun araliklarla

Bombardıman 1

Bombardıman için Yorumlar

Mükemmel
Abbas52Abbas AydınAvatar

ELİNE SAĞLIK.. MÜKEMMEL BİR ÇALIŞMA


Sürekli Bilgisayar Başında Olmak Zararlı Değil ... Ama Yan Etkileri Var ...
2013-03-22 16:08:10
  • Offline
  • Erkek
Öncelikle eline sağlık demeyle
erdenekinerden ekinAvatar

Öncelikle eline sağlık demeyle başlarım her yorumuma ama burada bunu pek diyemiyorum Burak. Bu ilk denemen olabilir problem yok.. Problem eksik olduğunun sende farkında olup, pek zaman ayıramadım demen ve yarım yamalak bir çalışmayı burada sergilemen. Bitir içine sindir, kendinde inan birşeylere ondan sonra çalışmanı buraya paylaş.. Senin gibi düşünüp buraya paylaşım yapan bir sürü insan var.. güzelim çalışmalarla aynı pencere içinde çıkıyorsunuz. böyle üç tane ateş, 2 uçak koyup matte painting yaptım diyorsunuz.. Dediğim gibi konu bu değil.. matte painting in ne olduğunu bile bilmeyen bir kaç insanda (herkesi yargılamıyorum) 7 kişi bunu beğeniyor..acaba soruyorum bu beğenen 7 kişi bu dalın ne olduğundan ve örneklerinden haberleri var mı? neye göre beğeniyorlar???? sizde, belki de günlerce uğraşılmış bir çalışma vitrinde duramamışken, böyle çalışmalar geliyor ve yeri işgal edip diğer çalışmanın görünmesini engelliyor.. Yapmayın kardeşim bunu. Adam akıllı birşeyi bitirip, içinize sindirdikten sonra burada paylaşın..Vitrinin haline bak ya..Daha fazla detay eklenebilirmiymiş???? Niye eklemiyorsun o zaman birader.. Ekle de o halini paylaş..!!!


Bir kaç sahte yüz.. Ne desem boş ve çabalamak imkansız.. Yoruldum.. Susmalıyım..
2013-03-23 03:10:15
  • Offline
  • Erkek
Bu siteye herkes ozgurce
burocknrollburak beyturAvatar

Bu siteye herkes ozgurce calismasini gonderebilir. Site yoneticileride onaylayip calismayi ana sayfada yayinladiktan sonra kimseye soz hakki dusmez. Soylediklerinizin bir kisminda hakli olabilirsiniz ama bu tarz kisisel yaklasimlarinizi ozel mesajla bildirmeniz bence daha yerinde olur. Veya direk yonetime bildirebilirsiniz. Ben burda matte painting olarak ilk calismam diye belirtmisim, eksiklerim hatalarim olabilir, calisma cok basitte olabilir yadirgamam ve elestiriyede acigimdir. Ama begenen kisiler diye hitap ettiginiz insanlarinda calismalarina bakarsaniz, onlarinda bu iste ne kadar ust seviyede olduklarini gorursunuz! Yapilan butun calismalara yuzlerce cesit detay vs eklenebilir, isiklar, renkler degistirilebilir, ama son noktayi yine bizler, calismayi yapanlar koyariz. Bende bu noktada calismayi bitirip paylasmak istedim. Ikinci olarak size yine sizin forumdaki konulardan birinde yazmis oldugunuz yaziyi hatirlatmak istiyorum;

``Yaw paşadır, candır, dosttur bişey demiyorum ki.. Benim kızdığım noktayı belirttim zaten.. Ben saçma sapan yorum yapanlara kızıyorum sadece.. Render güzel mi, kötümü ona yorum yap.. ışık olmamış de.. texturelar dandik de.. vs. depo görünmüyo, adam görünüyo vs. sana ne yaw..!! ben bu açıdan almayı uygun görmüşüm.. Benim kızdığım buydu.. Bunun gibi bir sürü sorular geldi yıllarca buradan millete..gördükçe kızıyorum..buda sonuncusuydu işte :)
Yoksa durup dururken niye saldırayım birilerine..Yıllardır buradayım..sadece saçmalığa ve haksızlığa gelemiyorum o kadar..``


Montreal - Canada www.cgframe.com
2013-03-23 05:50:16 Edit:2013-03-23 08:42:23
  • Offline
  • Erkek
GÜZEL BEĞENDİM:)
zeytinnnedim GÖKAvatar

GÜZEL BEĞENDİM:)


nedim_gk@hotmail.com
2013-03-23 06:27:34
  • Offline
  • Erkek
Benim yazımı koymuşsunuz ama
erdenekinerden ekinAvatar

Benim yazımı koymuşsunuz ama mevzuyu aradan almışsınız.. :) o konuyu önce başından beri bi okusaydınızda sonrasında buraya koysaydınız.. olmamış yani.. ikincisi sizin ana sayfada çıkan çalışmanızı yönetici onaylamıyor arkadaşım..direk siz eklediğiniz gibi oraya görünüyor.. 24 saat başında bekleyen bir kişi olduğunu mu sandınız??? :) sizin özgürlüğünüze birşey demiyorum tabii ki herkes istediğini gönderebilir..işte sorun burada başlıyor zaten..!!! Size niçin özel mesajla bildirim yapmalıydım ki.. Bunu açık açık burada yazalım ki, sizin gibi düşünenler bunu görsün, belki doğruyu görürler. o beğenen kişilerdede hata var eğer bu işte bu kadar iyilerse.. Demek ki bir başka kişiyi doğru yönlendirmiyorlar..Girinde bu işin üstadlarına birde dışardan bakın..!!!! zaten bir şeyi iyi yada çirkin yapmanız mevzu bahis değil diye konunun başında belirtmiştim..


Bir kaç sahte yüz.. Ne desem boş ve çabalamak imkansız.. Yoruldum.. Susmalıyım..
2013-03-23 15:22:17
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!

burocknroll Diğer Çalışmaları