ARTVİN VİLLA

ARTVİN VİLLA ARTVİN VİLLA - aytac demirbayraklı

devilmaycry (aytac demirbayraklı) program: 3ds max Süre: 3 gün 2 yorum yapıldı 0/10

3ds max mental ray ile yapmış olduğum bir çalışmadır.eksiklerimi öğrenmek adına sizin değerli yorumlarınız bana yol göstericek inşallah saygılarımla.ışıklandırmada belki eksiklerim olabilir area omni kullandım...

ARTVİN VİLLA 1

ARTVİN VİLLA için Yorumlar

Kendimce yorumlarımı yapmak isterim.
wisemanxxxMustafa BeytekinAvatar

Kendimce yorumlarımı yapmak isterim. Omni çok yanlış bir seçim. Yeni obje ekleme kısmında systems tab`ında daylight eklediğinizde otomatikman atmosferi çözmüş olursunuz. Mental ray ayarlarınızı da bilmiyorum ama global ışık yok gibi görünüyor.(Render setup ta indirect ill.).Model neyle yapıldı bilmiyorum ama özellikle yuvarlak kısımlar çok köşeli olmuş.smooth bi nebze toparlayabilir.malzemeler ise çok özensizce seçilmiş.aceleye gelmiş hissi veriyor.mental ray kullanıyosanız mental in kendi arhitecture materiallerini bir kaç dokunuşla gerçekçi hale getirebilirsiniz.(mental ray in bence tek artısı da bu malzemeler zaten). ağaçlar filan da max in kendi foliage objeleri gibi geldi bana.hiç kullanmadığım için emin değilim ama öyle bir görüntü var.iyi bir render için model+malzeme ve ışık hepsi belli bri seviyede olmalı bence.Kolay gelsin.


www.vds3d.com
2012-12-06 11:22:38
  • Offline
  • Erkek
ışık için daylight daha
devilmaycryaytac demirbayraklıAvatar

ışık için daylight daha iyi oldu omnide ışık patlamasından dolayı dış cephenin rengi belli değildi daylight binebze görünüşü çözmüş oldu.global ışıkta işin içine girince kayda değer bi yapı ortaya çıktı.ağaçlar max ın kendi malzemeleridir.daha iyi ağaç modelleri vardır muhakkat tavsiyeleriniz olursa dikkate alırım bilgileriniz için çok sağolun.


2012-12-07 13:10:34
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!