Evsel huzur...

Evsel huzur... Evsel huzur... - Atakan Cankorur

Cankorur (Atakan Cankorur) program: 3ds Max, V-ray,Ps, Ae Süre: Belirle aralıklar... 2 yorum yapıldı 0/10

Kendim için hayal ettiğim evlerden bir tanesini hayal ettiğim gibi görselleştirmeye çalıştım, Lakin bir içmimar veya mimarlık bilgisi olan birisi olmadığımdan tavan alçak yüksek vs. gibi şeyleri pek tutturamamış olabilirim. Kullandığım objelerin bir kısmı hazır model.

Evsel huzur... için Yorumlar

Ellerinize sağlık hocam
TalikaOkan EyüpAvatar

Ellerinize sağlık hocam lakin şunu anlamış değilim " Lakin bir içmimar veya mimarlık bilgisi olan birisi olmadığımdan tavan alçak yüksek vs. gibi şeyleri pek tutturamamış olabilirim." Birincisi siz zaten kendi zevkinizi yansıtan birşey ortaya çıkarmak istemişsiniz haliyle tavan yüksekliği size kalmış yeterki obje oranları düzgün olsun. İkincisi 21. yüzyılın şu günlerinde inanılmaz büyüklükte kütüphane var herbirimizde. Neden bunu kullanmıyoruz? Bahsettiğim Google. Takıldığınız yerde google amcaya sorun tavan ölçüsü standartları nedir pencere standartları nedir duvar kalınlığı nasıl olmalıdır, tv ölçüleri nelerdir? Yanlış anlamayın sizin çalışmanız için değil genel olarak bunları söylüyorum. Tekrar ellerinize sağlık.

Saygılarımla


- Hiç...
2012-09-29 14:31:47
  • Offline
  • Erkek
Teşekkürler yok kullanıyorum google
CankorurAtakan CankorurAvatar

Teşekkürler yok kullanıyorum google i kullanmazmıyım =) kaldıki en az aradığımda her durumda açıcak 10-15 adet içmimar arkadaşım var ama bahsettiğim o oran orantı olayları işte bazen objelerin ölçüsü kaçabiliyor mimari gözüm yok yani olay o =)


2012-09-29 17:21:53
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!

Cankorur Diğer Çalışmaları