illustrasyon 94

illustrasyon 94 illustrasyon 94 - Sinan Onat

sinanonat (Sinan Onat) program: 3ds max 2013 x64 ve photshop cs6 x64 Süre: 4-5 Saat 2 yorum yapıldı 0/10 (1 kişi beğendi)

illustrasyon 94 1illustrasyon 94 2

illustrasyon serimin 94 üncü çalışması.gerçekçi render alabilmek için modellediğim bir koltuğu 4 saat boyunca uğraşarak ve olabildğince güzel gözükmesi için uğraşarak bu hale getirdim.Render 4-5 dakika sürdü.Light cache kullandım.3ds max 2013 x64 ve photshop cs6 x64 kullandım.

unutmadan bundan sonraki çalışmalarımda 1920x1080 standartımı daha yüksek bir çözünürlüğe taşımayı kararlaştırdım.Bundan sonraki çalışmalarım böylece daha net gözükecek.Ek resimdeki hali çalışmanın render almadan önceki hali.


Son eklediğim resim daha aydınlık gözüktüğü için ekledim.

illustrasyon 94 için Yorumlar

Çok güzel gözüküyor ellerine
cagyalmançağdaş yalman

Çok güzel gözüküyor ellerine sağlık, bize biraz psd de neler yaptığını anlatabilir misin? birde Max de Render element kullanıyor musun? Normal renderin üzerine çok güzel photoshop yapmışsın. Azıcık bize ipucu ver Sinan :)


2012-07-08 23:35:56
  • Offline
  • Erkek
İş renderda bitiyor bence
sinanonatSinan OnatAvatar

İş renderda bitiyor bence render iyi olmadığı zaman pek önemi olmuyor.Fakat render ayarlarının yüksek kullanırsan hataları kapamak içinde biraz bulur kullanırsan.Çok daha güzel olur aslında bu effectleri Fov yanı field of view di sanırım onla verebilirsin.Burada verdiğim effectlerde photoshopda katmanları kopyalayıp overlay ya yada softlight uygulayıp opacity ile oynayarak ve birazda brush tool u kullanarak bu hale getirdim.tavsiyem bolca tutorial izlemeniz aslında photoshop için pek gerekli değil ama yinede bilginizi artırır.(hızlı çizilen çalışmaları inceledim ardındanda kaliteli çalışmaların yapım videolarını izledim ve böylece öğrendim.Birde katmana iki kere tıklayıp color overlay ıda kullanarak iyi bir hale getirebilirsiniz oradan siyah seçip overlay seçin opacity i biraz çekin.Umarım yardımcı olabilmişimdir.)


2-3 senedir yoktum.(yenilerini ekleyeceğim.)
2012-07-09 09:35:29
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!

sinanonat Diğer Çalışmaları