illustrasyon 92

illustrasyon 92 illustrasyon 92 - Sinan Onat

sinanonat (Sinan Onat) program: Photshop Cs5 x64 Süre: 15 dakika veya daha az 2 yorum yapıldı 0/10 (3 kişi beğendi)

illustrasyon 92 1

illustrasyon Serimin 92. Çalışması.1 aydır neredeyse çalışma yapmıyorum denebilir.Bazı işlerim vardı.Birazda tatil yapmış gibi oldum.Fakat Bu 1 aylık zamanda 1 gün Bile fazla dinlenmek için Tatil ise en fazla 5 gün sürmeli.Eğer yorgunsanız soğuksu ile banyo iyi geliyor.

Biraz uzattım.Şimdi çalışma detaylarına geçelim Bu çalışmayı Photoshop da Ne kadar iyi olduğumu test etmek İçin hazırladığım bir çalışma.Çalışmayı Hazırlamam 15 dakika Daha kısa bir sürede hazırladım.Sadece uçak,adam,tank ve arkaplan kullanarak hazırladığım bir çalışma Daha çok detay daha çok zaman istiyor biraz hızlıca hazırladığım.Bir çalışma Ölçüleri arkaplan büyük olduğundan 1920x1080 standartımı biraz aşıp 3309×2206 Gibi bir çözünürlükte çalıştım.Kendi hazırladığım listeye ise birazdaha uyarak birde gece çalışması hazırlamak istiyorum.Yeni gelecek çalışmalarım içinde çok ünlü olmayan fakat çok kaliteli filimlerin ilistrasyonlarını hazırlayacağım.

Photshop Cs5 x64 kullandım.

illustrasyon 92 için Yorumlar

Ps`den anlamayan biri olarak
SpecularÇağıl GöymenAvatar

Ps`den anlamayan biri olarak çalışmanın geneli ile söylüyorum:
Çalışmada bazı mantık hataları mevcut misal:
Bir uçak o kadar alçak irtifadan uçmaz.Keza uçağın kanat füzelerinin arkasından çıkan dumanda bir jete göre fazla keskin bir manevra yapmış.Ayrıca uçağın bulunduğu nokta ile bombanın bulunduğu nokta alakasız.

Uçağın gölgesi güneş tarafında olmuş zannedersem kameraya yakın olması gerekiyor.Ya da yansımadan dolayı güneşin yönünü yanlış anladım.

Tank ile asker arasında orantısızlık var.Boyut açısından.Uçak gerçekten ortamdaymış gibi dursa da tank ve asker için aynı şeyi söylemek zor.

Ve son olarak hedef olarak tabir ettiğimiz birşey yok yani bu askerler neye saldırıyor neden bomba atıyorlar.


http://cagil.cgarena.com/ http://www.turbosquid.com/Search/Artists/CagilGoymen
2012-06-27 00:40:15
  • Offline
  • Erkek
Aslında Oraya evler koyup
sinanonatSinan OnatAvatar

Aslında Oraya evler koyup orayı bombalamasıydı.Fakat yorumunuz çok güzel hemen listeme ekleyeceğim.Kendi listemi hazırlıyorum yapacakğım ve ekleyeceğim şeylere bakmak için.Askerde biraz abartı büyük kafası var normalde öyle gözükmüyordu.Zaten zor zar buldum tank ve askeri.

listedeye bakmadan çizmişim aslında bir takıma 1-planting 2-shadows 3-reflect
4-gloss(parlama) 5-particles.... diye gidiyor ben bunların 3 tanesini yapmışım.Fakat gelecek çalışmalarımda composite çalışmalarımda bu listeye uyacağım.Aslında her zaman kaydeditiğim format olan psd formatıyla kaydedip.geri dönüş yapma ihtimalim olsa iyi olurdu.zaten katmanlı çalışıyorum.



Uçak ın dumanlarıda şimdiye kadar yaptığım en iyi duman effecti olarak görüyorum önceden bu kadar iyisini yapamıyordum.yeni gelecek ilistrasyon V2 serim ile acemilikten orta düzeye çıkacağıma yada profesyonelleşmeye başlayacağım serim olarak görüyorum.


2-3 senedir yoktum.(yenilerini ekleyeceğim.)
2012-06-27 14:03:47
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!

sinanonat Diğer Çalışmaları