Yuşa Tepesi

Yuşa Tepesi Yuşa Tepesi - Okan Mutlu Akpınar

charmashaoki (Okan Mutlu Akpınar) program: 3d Studio Max, Zbrush, V-Ray Süre: 4 Gün 4 yorum yapıldı 3/10 (8 kişi beğendi)

Referans eksikliği ve mevcut projenin sayısal paftasının olmaması sebebiyle tamamen resimlerden ve yer yer zihnimden tamamlayarak oluşturduğum çalışma. Her ticari iş gibi kısa süre fakat bu sefer peyzajına dahi yeterli ilgiyi gösteremeden teslim etmek durumunda kaldım. Son safhalarda sıkıldığım için detaylı modeller de kötü kaplamalarla etkisini biraz yitirdi maalesef. Render süreleri 1 ile 1.30 saat arasında değişti. Render sonrası düzenlemeyi AE ile yaptım.

Yuşa Tepesi 1Yuşa Tepesi 2Yuşa Tepesi 3

Yuşa Tepesi için Yorumlar

genel olarak çok başarılı
After_MaxOner OncerAvatar

genel olarak çok başarılı bir çalışma olmuş eline sağlık, ama gözüme batan bazı yerler var, mesela yerdeki mermerin yansımasının çok fazla oluşu ve 3ncü renderdaki kaplamaların biraz yavan kalması gibi, ağaçlara bayıldım, ever`ın kaçıncı vol.`ümünden bu ağaçlar? bende varmı diye kontrol edicektim :) kolay gelsin başarılar...


2012-02-24 16:53:28
  • Offline
  • Erkek
Teşekkür ederim yorum için.
charmashaokiOkan Mutlu AkpınarAvatar

Teşekkür ederim yorum için. Yerdeki yoğun yansımalı kısımı cilalanmış granit olarak düşünülmüş,ben de öyle yansıtmaya çalıştım. Maalesef dediğiniz gibi kaplamalar bi yerden sonra benim için angaryaya dönüştü, aslında zevk ile başladığım bir işti fakat devamlılık problemlerim var biraz. (: Ağaçlar iTrees`in, kaplamalarını Peter Guthrie`nin blogundan öğrendiklerimle modifiye ettim. Random Select ile yapraklara farklı material ID atayarak küçük renk değişiklikleri yapmaya çalıştım. Fakat ışık düzeneğini HDRI ile oluşturduğum ve Render sürelerinin abartı uzamaması için kalite seviyesini istediğim düzeye çıkaramadım.


2012-02-24 17:08:33
  • Offline
  • Erkek
Ağaçlara bayıldım renderda gayet
TalikaOkan EyüpAvatar

Ağaçlara bayıldım renderda gayet iyi ellerine sağlık hocam öner beyinde mermer yorumuna katılıyorum iyi çalışmalar.


- Hiç...
2012-02-24 17:16:08
  • Offline
  • Erkek
gayet iyi görmeyeli çok
Sirreal85Erkan OnerenAvatar

gayet iyi görmeyeli çok geliştirmişsin kendini, o ağaçlardan ben de istiyorum;) ayrıca contrast değerlerin de çok hoşuma gitti.


2012-03-06 13:21:59
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!

charmashaoki Diğer Çalışmaları