V-Ray : Gerçekçi render

Mantığı sizde mevcutta çözümü
Derya BirinciDerya BirinciAvatar

Mantığı sizde mevcutsa çözümü de zaten mevcuttur. İstediğiniz şey bilgi paylaşımı değil komple birileri yapıp atıversin şeklinde olunca tepki almanız ya da yardım alamamanız normaldir.
Benim bu sitedeki görevim polemik yaratmak değil, polemikleri engellemektir Douaslan. Biz burada bilgi ve birikimden önce "üslup ve saygıya" önem veriyoruz.

Size doğrusunu göstermeye çalışan üyelere karşı asabi ve küstah tavırlar kullanmaya devam ederseniz alacağınız uyarıların sayısı da doğal olarak artacaktır.

Umarız forum adabına kısa sürede adapte olursunuz. Konunuzun kilitlenmesini ya da kaldırılmasını istemiyorsanız isteklerinizde daha ölçülü, yorumlarınızda daha nazik olmayı deneyin.


2011-09-23 16:10:26 Edit:2011-09-23 16:10:55
  • Offline
  • Bayan
{islemler}
altına imzamı atarım Derya...
pitposumSerdal ErtasAvatar

yazının altına imzamı atarım Derya...
"Armut piş ağzıma düş"e devam :)
gazla...


http://pitposum.deviantart.com/ www.serdalertas.com
2011-09-23 17:05:17 Edit:2011-09-23 17:09:58
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Bu iş böyle olmayacak,
ulasdenizulaş deniz

Bu iş böyle olmayacak, her gün yeniden bu yazıları yazıp defalarca anlatmak yerine, şunu deneyelim. Sitede bir "Pişmiş Armut" bölümü, bölüm içinde de "Az pişmiş" "Pişkince" ve "Kavruk" alt bölümleri oluşturup içeriğini gerektiği biçimde hazırlayalım. ( bütün dersleri ve temel konuları içine koyalım) Sipariş geldiğinde bölümü göstererek, Self service diyelim. Bu şekilde konulara tek cevap yetecektir.


2011-09-23 18:28:56
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
ben genelde bu tip
melkor_Erkan YILDIRIMAvatar

ben genelde bu tip başlıklarda cevap verilmedi ise ve benzer ders varsa linkini özel mesaj olarak iletiyorum.


MODO, rhino
2011-09-23 18:32:09
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Önemli değil.. yeterince net
Derya BirinciDerya BirinciAvatar

Önemli değil.. yeterince net anlaşılıncaya kadar anlatmaya devam ederiz.. Senelerdir anlatıyoruz, senelerce de anlatırız, yeter ki insanlar anlamak istesin, sevgi saygı gibi kavramlar varoldukça anlatmakta bi sıkıntı yok..


2011-09-24 07:55:31
  • Offline
  • Bayan
{islemler}
Sitede defalarca uyarı yapıldı
Mr

Sitede defalarca uyarı yapıldı yöneticiler tarafından bu konuda.

Ve çok da haklı uyarılar bence.

Ama bakıyoruz ki bu kadar uyarıya ve tartışmaya rağmen hala birileri HER ŞEYİ HAZIR OLARAK PAKETLENMİŞ BİR ŞEKİLDE istiyor.

Benim şahsi fikrim; bu tip isteklerde bulunan üyelerin hiçbir uyarı yapmaksızın, süreli olarak siteden uzaklaştırılmaları ve kendilerine bunun sebebinin belirtildiği bir mesaj gösterilmesi, gayet kalıcı ve etkili bir çözüm olacaktır.

1-2 hafta sonra bu kişilerin yasakları kaldırılır ve bu kişler de aynı hatayı tekrarlamaz eğer forumda devam etmek istiyorlarsa.

Başlarda biraz sert bir önlem gibi gelebilir ama bu kadar iyi niyet suistimali olan bir ortamda, alınacak tedbirlerin de sert olması gerektiğini düşünüyorum.


2011-09-24 08:31:36
  • Offline
{islemler}
Soru sormak nasıl oluyor
pitposumSerdal ErtasAvatar

Soru sormak nasıl oluyor önce bu öğrenilmeli diye düşünüyorum. Burası arama motoru olarak kullanılmaya başlandı. Çalışmanda önemli bir noktaya gelirsin ve orada takılırsın. İşin içinden çıkamazsın. Nette de araştırırsın (ama gerçekten araştırırsın) Bulamazsın o zaman buraya yönelirsin. Maalesef özellikle son zamanlarda olan olay tam aksine. Aklına takılan ne varsa soruluyor. Böyle bir mantık yok. Ayrıca arkadaş giriş gelişme sonuç istemiş. Bu nasıl bir beklentidir. Sorusuna cevap yazan olmayınca; " eee kimse bilmiyor mu" diyecek kadar da rahat olunuyor. Soruya cevap vermek diye bir zorunluluğu yok kimsenin. Herkes insani olarak yardımcı olmaya çalışıyor. Ancak olayın suyu çıktı. Bir de bu tip davranışta bulunanların destekçileri var. 2 kişi hoop ne oluyoruz yahu dediğin de bi anda çıkıyorlar ortaya.

Ayrıca "nette baktım bulamadım" denilen pek çok konuda örnek konu ve video mevcut oluyor.
Sonuç olarak "armut piş ağzıma düş" her daim top list`te 1 numara...


http://pitposum.deviantart.com/ www.serdalertas.com
2011-09-24 09:17:21
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !