V-Ray : 3ds max vray eğitimi

Arkadaşım azıcık anlama yetin
Paranistserkan toydemirAvatar

Arkadaşım azıcık anlama yetin yüksek ise Tr3d.com daki forum daki paylaşım lar olsun galeri deki eleştirler olsun dersler olsun kendini zaten bu konuda yetiştirebilirsin. Dersen ki buradaki derslerin sıralaması biraz karışık,
o zaman youtube gireceksin oradan yabancı kaynaklara ulaşacaksın, yada google dan istediğin araştırmayı aratacaksın oradaki anlatım videolarını izleyeceksin.
Google`da furniture başlığı altında dersleri arayacaksın. Ama asıl konu tabii işin temelini anlamak.

İşin temeli bana göre basit, Vray render motorundan bahsedecek olursak o kadar çok farklı tür de sahne hazırlama render alma teknikleri varki aynı modelleme gibi, burada kafan karışacaktır. Her mekan için elbette farklı ayarlar yapılır ama benim görüşüm 1 metod üzerinden kendini geliştirmen,

Örnek verecek olursak, örneğe de gerek yok evermotion kataloglarından 1-2 tanesine bak zaten orada kafan karışacaktır. Eğitim videolarında gördüklerinden yada bire bir olarak aldığın derslerde oradakiler uyuşmayacaktır.

( Kıscası 2D ve 3D programlarında genelliyorum, bir çok metod var burada hangi kısmına siz gideceksiniz hangi kavramları rahat anlayacaksınız. Her eğitim size hitap etmez. Ezber yapacağım diyorsanız orası ayrı zaten eğitim almayın hazır mekanlar üzerinde kendi projelerinizi entegre yapın yeter.)

Bunları yaptıktan sonra özel ders olarak türkiye de sana ders verebilecek adam akıllı 3-4 kişi var bunlardan 1.si Serkan Çelik`tir.

Bir kaç forum konusunda bunu dile getirdim Serkan Çelik`ten ders alın diye ama ben hiç bir şekilde kendisinden eğitim almadım ama Serkan ÇELİK`ten eğitim almış arkadaşlarım var ben onlara güvenerek yaptıkları çalışmalara bakarak konuşuyorum.


2016-12-05 11:52:24 Edit:2016-12-27 18:01:09
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.zmorrrdesign.com.tr
{islemler}
Bence de uzak dur.
EgitimciYaren Deniz

Bence de uzak dur. Hem paran boşuna gitmemiş olur.


2016-12-06 08:38:51
  • Offline
  • Bayan
{islemler}
Merhaba arkadaşlar benimde bir
EgitimciYaren Deniz

Merhaba arkadaşlar benimde bir sorum olacak.


2016-12-06 08:49:59
  • Offline
  • Bayan
{islemler}
Vray Render kaplama ışık
izzetizzet ALŞAN

Vray Render kaplama ışık ve post prodüksiyon üzerine uygulamaya yönelik eğitim setlerimiz mevcuttur. linkten inceleyebilirsiniz.


www.3dokulu.com


https://www.3dokulu.com Türkiye`nin 3D Eğitim Platformu
2016-12-06 08:57:14
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.izzetalsan.com
{islemler}
Şöyle ney nedir diye

Şöyle ney nedir diye youtube`da dolaşırken TheAkademi`nin 20 bölümlük videolarına denk geldim.Bülent isimli birinin gevezeliklerini dinledim bolca. Hele 18. bölümde Render için rendeden(evet bildiğimiz rende yani) çıkarım yaptı ya, orda koptum :)

Küp içindekini dışarı sızdırırmış.Varın siz düşünün onun eğitim setini,kurumsal derslerini.

Uzak durun.


2016-12-26 18:10:22
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !