TR3D Hakkında : Özel Üyelik

özel üyelik kısmına bende
sero

özel üyelik kısmına bende sıcak bakmıyorum, evermotion ve cgsociety örnekleri vermiş serkanım ama,o sitelerin hitap ettiği nüfusa ,tr3d miz daha hitap edemiyor:)..bu sistem Tunç Aksoy un dediği gibi katılımı azaltmaktan başka bir işe yaramaz..insanlar işin içinde özel kelimesi olan şeylerden iyice uzaklaşıyor zaten.başlığı okuyunca bile ister istemez bir soğukluk geldi üzerime:)). karar Necmi Hocanın :)
.....serosez.....


2011-07-21 17:22:01 Edit:2011-07-21 17:22:46
  • Offline
{islemler}
Yabancılar yapar herkesin maddi
ercan517

Yabancılar yapar herkesin maddi durumu ortada şimdi ekonomik istatistiklere girmeye lüzum yok. Benim endişem biraz şundan sonra vakti gelicek dersler hazırlanacak diyeceklerki yahu bunu para verende görüyo vermeyende ee haksızlık değilmi sonra hadi para vermeyen dersleri göremez olacak.

Sonra başka şeylerde buna katılacak sonunda arkadaşlık siteleri gibi VİP üye olmadan mesaj atamazsına kadar gelicek olay.

Bunu başka katagorideki sitelerde gördük bunu hem kendi hesaplarına göre üyeleri teşvik hemde ya oturdum 2 saat ders hazırlarım 3-5 kuruşta kazanayım dürtüsü sebep oluyor.

Yoksa ciddiyetle bence pek ilgisi yok. Ne olucak yani ahmet mehmet soru sorunca ahmet vıp üye değilsin bu soru gayriciddi bir sorudur git önce ciddi ol öyle gel mi olucak.


2011-07-21 18:15:39
  • Offline
{islemler}
xsekox
xsekoxSerkan ÇelikAvatar

Bence çok abartmaya gerek yok.Yani özel üye olan arkadaş burjuva diğeri sefil olmayacak.Necmi hoca konu başında zaten belirtmiş.Daha fazla çalışma eklemesi ve portfolyo sayfasının zengin olması yeterli gibi.
Sonuçta buraya girip iş almayı ciddi anlamda düşünen bir kişi cüzi bir ücret karşılığında vip üyelik alsın.Bundan gocunacaksa zaten bu işi yapması ve para kazanması da mantıksız bana göre.


www.cizgisahne.com
2011-07-21 19:10:05
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Özel üyelik bencede olmalı.
no_fearYusuf ESAvatar

Özel üyelik bencede olmalı. Eski sistemde profil sayfasına eklediği çalışmaları iş görüşmesinde sunan pek çok insan tanıyorum. Özel üyelikler için renk belirleme ve video ekleyebilme özelliği gerçekten güzel olur.

Vimeo bunu yapıyor ve son derece başarılı. Ücretsiz üyelikler haftada max 500 mb video upload edebilirken, plus üyelikler sınırsız video ekleyebiliyor.

Haaa... Özel üyelik olursa sen alırmısın? almam :) ama makul bir rakam olursa alınabilir tabi :)
Yukarıdaki fikrimide geneli ilgilendirdiği için yazdım.


yusuf.es | blog.yusuf.es | yusufes.turbosquid.com | vimeo.com/yusufes
2011-07-21 19:28:09 Edit:2011-07-21 19:31:53
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Ücretli üyelerin ilan görebilme
TuncAxoyTunç AksoyAvatar

Ücretli üyelerin ilan görebilme ve verebilme yetkisi olsun desek e bu sefer ilanları çok kişi görmüyor diye ilanların trafiği azalır. Bilemiyorum.


CG Artist www.tuncaksoy.com www.3danimasyon.org
2011-07-21 22:17:22
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Kapitalist düşünce. Para varsa
TodasAngelYavuz ACARAvatar

Kapitalist düşünce. Para varsa özelsin, para yoksa normalsin. İki seviye insan kitlesi gibi algılanıyor ve normalsin denilen insan aslında kendini biraz aşağı hissediyor haklı olarak. Dolayısı ile Tunç Aksoy´un dediği gibi millet kaçar. Millet kaçınca o 3 kuruşu verenler yanlız kalır, bir yerden sonra onlarda eyvallah eder, gider onca emek boşa. Sitenin gücünü artırıp Google başta olmak üzere çeşitli yerlerden reklam alınırsa daha mantıklı olur diye düşünüyorum.


ZiPPo
2011-07-21 22:28:11
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
TR3D şimdiye kadar bir
ArkondeRAlper SözenAvatar

TR3D şimdiye kadar bir forum sitesi olarak biliniyor. Necmi Bey bunu değiştirip bir sürü yeni özellik ve imkan eklemek istediğini belli etti. Fakat sitenin bu özellikleri iyice tanınıp, bu konuyla ilglenenler burası üzerinden işlerini geliştirme imkanına sahip olduklarını farkedene kadar özel üyelik çok faydalı olmayacaktır bence.

Şimdilik ben de kendi adıma özel üyelik sistemine sıcak bakmıyorum. Herkesin dilediği gibi işlerini paylaştığı, sadece birilerine yardımcı olmak için dersler hazırlayıp yayınladığı ve karşılık beklemeden bilgisini paylaştığı bir ortam olarak gördüm ben burayı. Özel üyelik ya da paralı VIP ne derseniz deyin. Bu sistem sitenin kullanımını etkilemese bile insanların bakış açısını değiştirecektir.

ALTERNATİF ÖNERİ:

Sitenin özel üyelere tanıyacağı ayrıcalıklar bilinene kadar, bağış sistemi kullanılabilir. Burayı çok sık kullanan arkadaşların bir miktar bağış yapmaktan da çekinmeyeceklerini düşünüyorum ben. Böyle bir opsiyon getirilse ben de çekinmem. Bağış yapanların avatarlarının altına küçük bir yıldızlı pekiyi yerleştirsek, ama onun dışında herkes eşit imkanlara sahip olsa yeter bence. :)


Gerçeği nasıl tanımlarsın?
2011-07-22 12:38:14
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Paraaa XD
drekonNecmi DemirkeserAvatarDükkan sahibi

Sakin olsun. henüz kimseden para istemedik. :)
zaten paraları alıp havai`ye kaçacak değilim.

Maddi destek siteyi daha fazla geliştirmek, fuarlarda boy göstermek, reklam yapmak, ciddi animasyonlar hazırlamak, ödüller vermek, önemli yarışmalar açmak, gibi amaçlar içindi. aklımda birkaç konu daha var ama şimdilik erken. istanbula taşındığım için daha ciddi etkinlikler yapacağımıza inanıyorum. inandığım şeyi de yapacağıma göre özel üyelik olmasa bile ben o parayı başka bir şekilde bulurum.

bağış fikri güzelmiş. teşekkürler Arkonder.


Game maker
2011-07-22 12:59:30
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.gamikro.com
{islemler}
bende para vermem. ama
kajaxatakan şıkoğluAvatar

bende para vermem. ama özel üye olurum.


vefasız hedef kitle
2011-07-22 15:25:46
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
para
drekonNecmi DemirkeserAvatarDükkan sahibi

Atakan içeride tanıdğın var heralde :)

Patron yok hemşetrim , sonra gel.


Game maker
2011-07-22 16:49:30
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.gamikro.com
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !