Oyun Yapımı : Merhabalar

Merhabalar
hyltcasperMehmet AydoğduAvatar

Kısa süreli araştırmam sonucunda gördüm ki Türkiye`de oyun sektörünün ilk adımları atılmış durumda. İnş. birgün oyunlar türkçeden ingilizceye çevrilir.

Yeni üye oldum. Özet olarak mmorpg online oyunlarla ilgileniyorum. İnternet kafeciyim. Donanım konusunda iyiyim ve donanım konusunda hepinize yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Yıllar önce metin2 ile boş zamanlarımızı değerlendirirken bugün kendimizi metin2 private serverlardan ek gelir elde ederken bulduk. www.lovem2.org bizim private server. Küçük bir ekibim var oyuna yeni zırhlar, silahlar, maplar yapıyoruz. Bazen oyuna çeşitli kodlamalar ile yeni sistem/özellik ekliyoruz.

Macarlardan bir grup metin2yi metin2master adı altında geliştirmiş.
http://youtu.be/L9MT2sdWTyE bu videoyu ilk gördüğümde çok etkilenmiştim.
Ama artık biz de yapabiliyoruz. Son izlediğimde çok sıradan gelmişti :)

Bazı konularda yardımlarınızı bekliyoruz. Mesela mdatr uzantılı dosyaları editlemekte sıkıntı çekiyoruz. Yaptığımız binaların içinden geçiliyor. Merdivenden çıkılmıyor(Yükselmesi gerektiği halde yükselmeyerek yürümeye devam ediyor ve merdivenin içine giriyor). Boş vakit bulunca bunları ayrıntılı olarak yazıp yardım isteyeceğim ;)

Oyun yapımcılarının da elimden geldiğince destekçisiyim. Burdan host, vps, vds, fiziksel sunucu ihtiyaçları olan arkadaşlara da yardımcı olmaya çalışırım.

Daha çok Oyun Yapımı bölümünde takılacağım için konuyu buraya açtım. İyi forumlar.


www.lovem2.org
2012-01-12 02:25:13 Edit:2012-01-12 20:13:58
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !