TR3D Hakkında : Galeriden Diğer çalışmanızın Gitmesini Saatlerce beklemek ?

Galeriden Diğer çalışmanızın Gitmesini Saatlerce beklemek ?
sinanonatSinan OnatAvatar

2 tane çalışmam var.Diyelim ben bunlardan birisini yükledim.fakat diğeri video ve çok farklı diğer çalışmadan bende onu tekrar çalışma yükleme yerini açıp yükledim.
sonucunda Gene galariye 1 çalışma çıktı diğeri kayboldu.Bence bu çok saçma bir hata umarım en kısa zamanda düzeltilir çünki günde ben 2 ila 5 kadar çalışma yaptığım günler oluyor.Fakat Bu uygulama sayesinde öyle hepsini yükleme imkanım yok pek hoş bir olay değil.
diğer bir problem ise benim haftalar önceden yayınladığım çalışmayı hatta ondan sonra yayınladığımı göstermeyip o çalışmayı gösteriyor.

Bana göre çok saçma gelen bir sistem ise şu Yıldız sistemi sarı yıldızı bol olupda galeride bir çalışması bile olmayan kişilerin yıldız almaya imkan tanınmamalı.Eğer hemde Süreye göre olacaksa tr3d yi açarım bilgisayarı açtığım zaman alt kısma alır işimi yaparım.benimde forumdaki sürem artar.
Yane çok saçma bir sistem.Bence 10 çalışma yükleyene 2 yıldızı olsun 15 yükleyene 3 yıldız şeklinde olursa Çok daha mantıklı Olur.
Yada editörün seçimi kısmına girene 1 yıldız daha eklesin.yarışma düzenlesin örneğin yarışmada ilk üç kişiye profillerinde bulunacak gri sarı kahverengi gibi renklerde yıldızlar vererek kişinin Bilgisini tecrübesinin yıldıza bakarak anlarız.



birde Pek dikkat etmedim yazım kurallarına kusurma bakmayın.Fakat gerçekten anlamak isteyeninde anlayabileceğini düşünüyorum.gene anlaşılmazsa özetlemeye çalışırım.


2-3 senedir yoktum.(yenilerini ekleyeceğim.)
2012-05-10 19:14:25 Edit:2012-05-10 19:17:23
  • Offline
  • Erkek
Seni anlıyorum da burası
gasiyanDevrim ErdalAvatar

Seni anlıyorum da burası yıldız alma sitesi değil ki?
Ayrıca portfolyo gibi dizmek istiyorsan olay farklı,yüklerim buraya arka arkaya 50 tane çalışmayı galeri ne olur o zaman.Tek taraflı düşünme,
ayrıca yıldız sistemine gelince.
bir iş yerinde işe başladığında 10 yıllık çalışan mı kıymetli,değerli oluyor yoksa sen mi bu bir düşün derim.
başarı,emek ister zaman ister,sabır ister bol sabırlar:)


www.dvamimarlik.com
2012-05-10 21:29:57
  • Offline
  • Erkek
sorun ?
drekonNecmi DemirkeserAvatar

Avatar yıldızı gün hesabı çalışır "yıldızın üzerinde fareyi bekletirseniz gün sayısı yazar" Bunu artırmak için günde bir kere girmeniz yeterli. Ayda bir kere giren kişi siteye önem vermiyor demektir.

Galeri konusunda yapacağımız bir yenilik yok maalesef. Yakın zamanda başka bir sistemle entegre olacak, siz her gün 3 çalışma ekleyerek sayfanızı genişletmeye başlayın bence. 2 hafta kadar sonra faydasını görürsünüz.


Game maker
2012-05-10 21:58:13
  • Offline
  • Erkek
Birde Necmi bey Ben
sinanonatSinan OnatAvatar

Birde Necmi bey Ben Önceden Bir Konu açmıştım.Konuyla ilgili gelişme oldu onu belirtim fakat konunun yeri değişmedi.bu sorunuda düzeltirseniz çok iyi olur.


2-3 senedir yoktum.(yenilerini ekleyeceğim.)
2012-05-10 22:10:17
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!