Oyun Yapımı : Animasyon veya Oyun yapimi icin ekip

Animasyon veya Oyun yapimi icin ekip
TPRKtoprak tunçAvatar

Aslinda basindan beri aklimdaydi animasyon yapimi tek kisi ile zor olucagi icin az ara verip kendimi gelistirdim. ekip ile kolay ve mantikli geldi bunu gerceklestirmek, kendimden bahsetmek gerekirse, zbrush blender speedtree marvelous designer marmoset toolbag orta seviyede cinema 4d substance painter ise temel duzeyde bilgisi olan biriyim.Yazilimci arkadaslarda ilgilenirse oyun yapimina kayabilir durum.Baska program kullanmaniz sorun degil meshlerde pek sorun cikmiyor export ederken.Sabirli ve kararli arkadaslar yazarsa sevinirim.


ANİMASYON
2021-01-10 10:35:19 Edit:2021-01-10 10:44:17
  • Offline
  • Erkek
Merhabalar
KEMALBUDAK34KEMAL BUDAK

3D Max progamını Mimari Tasarım alanında kullanan biri olarak, Size nasıl katkıda bulunabilirim?


https://kemalbudak.tumblr.com/
2021-01-10 14:27:21
  • Offline
  • Erkek
Ne yapmak istediğin bile
Seke

Ne yapmak istediğin bile belli değil iken cesaretin güzel :)


2021-01-11 08:27:48
  • Offline
Seke aslinda sana hak
TPRKtoprak tunçAvatar

Seke aslinda sana hak veriyorum kısır bir bilgi ile bu sonucu cikartmak normal ama bilgisayardan yazmadigim icin harf sınırı sikintisi oldu bu sebebden dolayi özet bi sekilde anlatmaya calistim. Anlatmak istedigim onceligim tabiki animasyon fakat tasarimci arkadaslardan daha cok yazilimci arkadaslar ilgilenirse şayet iste ozaman oyun yapimina kayabilir demistim cunku ekip arkadasi bulmak cok zor,hem baslangic olarak zaten freelance olarak basliyor hersey ve iste oyun yapalim hadi arkadaslar yada ornek veriyorum hadi animasyon yapalim arkadaslar diyenler (uretmek guzel birsey en azindan fikirlerini kutluyorum) bir kac haftada ya projenin altinda eziliyor cunku hicbirsey bilmeyende macera aramak adina projeye katiliyor yada az ugrasip diger ekip uyelerine yuk bindirenler filan derken o proje bitiyor.Cogu kez sahit oluyorum boyle durumlara, arkadaslarimdan gorerek.Cesaret olmadan olmuyor ne yazik ki birseyleri denemeden bir sonuca ulasilamiyor, hayat evet ben guzel seyler dusunuyorum uretmek istiyorum dediginde gelip boynuna madalyon takmiyor ne yazik ki, dunya duzeni bu sekilde ilerlemiyor.Bu yuzden kalkip cabalamak lazim, bunun icinde cesaret lazim :)) ayrica oyun konusuna gelirsek, oyun yapiminin grafik anlaminda yapim sureci animasyon ile ayni oldugu icin bu sekilde animasyonun yanina alternatif olusturdum, eger olurda tasarimci arkadaslardan daha cok yazilimci arkadaslar ilgilenirse diye. Umarim anlasilmistir. Tesekkur ederim yorumun icin.


KEMAL BUDAK cevre onemli bir konu, aklimda ortalama 4 kisi var iki kisi cevreyi modellerken diger iki kiside karekterleri tamamlasin ve daha sonrasinda ekipce boyama ve kaplamalari halletsin. Boylece fazla iş yuku binmemis olur.Bu sekilde daha mantikli olur diye dusunuyorum. Cok tsk ederim ilgilendigin icin.


ANİMASYON
2021-01-11 10:07:55 Edit:2021-01-11 11:17:28
  • Offline
  • Erkek
Merhabalar. Bende 1-2 aydır
hikomenhalil ibrahimAvatar

Merhabalar. Bende 1-2 aydır bir oyun projesi üzerine çalışıyorum. Unreal engine ile geliştirmeye çalışıyorum. Oyunun temel dinamiklerini kodluyorum. Yazılım konusunda iyiyim ancak animasyon ve modelleme konusunda eksiğim. İsterseniz sizinle görüşelim. aklımda güzel bir oyun fikri var. Birlikte yapmaya çalışırız.


2021-03-11 11:42:12
  • Offline
para olmadan aynı ortamda
Seke

para olmadan aynı ortamda bulunmadan hemen hemen hiçbir proje yürümüyor.Belki yüzde 1 veya 2


2021-03-12 08:20:40
  • Offline
sanırım haklısın
TPRKtoprak tunçAvatar

sanırım haklısın


ANİMASYON
2021-04-12 20:57:14
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!