Genel Konular : Yazık...

Şehit mi?
kalimbaMahmut BAYRI

@Avatar

"Gaziantep`te hayatını kaybeden 8 şehidimize Allah rahmet eylesin yakınlarına da sabır versin. "


Şehit mi?


2012-08-22 10:07:11 Edit:2012-08-22 10:08:53
  • Offline
  • Erkek
şehadet kavramını islami yönden
firketeyılmaz bağıran

şehadet kavramını islami yönden incelemen gerekiyor. BAsit bir caminin hocasına bile gitsen sana gerekli açıklamayı yapar.

Evet bu kardeşlerimiz Allahın izni ile şehittirler. Her ne kadar senin kafana yatmasada...


Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür. Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür. Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür. Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür. Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değer
2012-08-22 10:43:09
  • Offline
  • Erkek
terör
drekonNecmi DemirkeserAvatar

Sağduyulu olun, panik yapmayın. Hükümet ne derse onu yapın.


Game maker
2012-08-22 10:51:35
  • Offline
  • Erkek
şehadet kavramını islami yönden
kalimbaMahmut BAYRI

şehadet kavramını islami yönden incelemen gerekiyor. BAsit bir caminin hocasına bile gitsen sana gerekli açıklamayı yapar.

Evet bu kardeşlerimiz Allahın izni ile şehittirler. Her ne kadar senin kafana yatmasada...

 

 

Şehit de geç, şehitlik mertebesine yükseldi de geç. Ne hoş. Sen de islami yönden incele bakalım Türkçe "şehit" ile "şehadet" aynı mı? Ne kadar bozulmuş, ezber olmuş.

Aklımı işletmek için cami hocasına ihtiyacım yok, kalsın. Benim kafama vahşice, haksız, politik sebeplerle ölmüş olmaları yatmadı, senin için için şehit olmaları yeterli olabilir.


2012-08-22 11:25:02 Edit:2012-08-22 11:25:35
  • Offline
  • Erkek
Bir ülkenin bekçileri bir
3ddesigner3d designer

Bir ülkenin bekçileri bir bir şehit ediliyor.Ama onlar çok dert edilmiyor.Çünkü bu ülke umurlarında bile değil.Neymiş Suriyeymiş,Filistindeki kardeşlermiş,neymiş Arakan mış.neymiş oymuş buymus.Allahsız yaratıklar vatan evlatlarının ölmesini izliyor.yanı başında..hiç birşey yapmıyorlar..vatan hainleri o kadar rahatlarki hemen unutuyorlar 1 şehitin naaşını..hergün onlarca şehit ve bunlar bırakılıpta başka ülke sorunlarıyla ilgilenmekte ne demek.bir ülkenin bekçileri haince pusularla öldürülüyor.ve bizleri öldüren bu it sürüleriyle kucaklaşanlar mecliste.bunları meclisten atmak yerine,durmadan geçiştiriyorlar..bunlarla tokalaşıyorlar.bunları mecliste konuşturuyorlar.bu günler T.C nin gelmiş geçmiş en kötü halidir.Ancak M.Kemal Atatürk`ün Gençliğe hitabesinde de dediği üzere;

``Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!`

Amaçlananlar sonuca ulaşmayacak tabikide... ancak,bu dökülen kanların bu hainliklerin bedelleri nasıl ödenecek ? Lafta müslüman olan ve biz Müslümanlara din öğretmeye kalkışan bu kitapsızlar, öteki dünyada cehenneme bile giremeyecekler.bu kişiliksiz hainler acaba bu dünyada nasıl hesap verecek Türk gençliğine onu düşünsünler şimdiden..ve bu gerçekleri görmek istemeyip kendisini T.C nin içinde değilde, bulutlarda global bir müslüman dünyasında hayal edenlerin susmasıda apaçık bir cahillik ve dinsizliktir.Yoldan çıkmışların,dini siyasete karıştıranın,din üzerinden para kazananların,ve dini kullanıpta vatan bekçilerinin ölmesinin üstünü örtüp.Şahadete ve şehitlik mertebesine ulaştılar diyip olayın üstünü kapatanların.ve bunlara inanların sonu ne acıdır.Eğer Allah sevgileri ve din sevgileri biraz olsaydı,bu ülke için radikal kararlar alarak 3-5 soysuzu susturmazlarmıydı?bu güçleri yok mu? T.C büyük devletler savaşında dahi olsa bu kadar kayıp vermezdi.Bunu görmek istemeyen ve unutunların sonu ne acıdır.Allah eminimki bunu bir test için koydu ve kaybedenler sözde dinciler olacaktır.Çünkü onlar Kuranda da belirtildği üzere gösteriş için namaz kılar , gösteriş için din konusur ve gösteriş için dini herşeyde kullanılırlar.Evlatlarını bir bir katlediyorlar Türkiyem, anan,baban,kardeşin,abin öldürüldükten sonramı anlayacaksın durumun büyüklüğünü..Az cesaretleri olsaydı keşke askeri bir hareketle Türkiye ye saldırabilselerdi.Haince mayınlar ve pusularla değilde..Ama nerde onlarda o yiğitlik nerede onlarda o cesaret ? nerede onlarda o şeref..


2012-08-23 14:01:39
  • Offline
  • Erkek
terör
aydınyürekliaydinyurekli

ülke elden gidiyor göz göre göre kimse dur demiyor diyemiyor birileri birilerinin emrinde çalışıyor,devleti yönettiğini sandığımız insanlar başka yönetenler başka yönettirenler başka herkez aldanıyor iyi roller oynayan yalan makinalarına almış başını gidiyor terör,3 koldan sarmış vatanımı biri pkk diğeri okyanusun ardında diğeride yanı başımızda önüne geçip onlara dur diyebilecek tüm engelleri kaldırıyorlar teker teker dost dediğimiz sırtımızdan vuruyor çok üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor,ALLAH,IN gazabı çok yakın son hamleyi bekliyor.


2012-08-23 14:36:36
  • Offline
  • Erkek
Konuştuk ve bitti... :(
ETezerErgin TEZERAvatar

Konuştuk ve bitti... :( Bi dahaki Şehitlere kadar unutalım hadi ... :((


ErginTezer02@gmail.com Sadece Hak Edenlere ...
2012-08-23 16:42:36
  • Offline
  • Erkek
Boşuna telaş yapıyorsunuz daha
setavu-------Avatar

Boşuna telaş yapıyorsunuz daha şehit sayısı istenilen düzeye çıkmadı sanırım, bakan çelik öyle dedi birkaç mehmet demek ki daha bekleyecez.

Hem şuan öyle büyük bir sorunda yok ortada suriyeyi karıştırmaya devam etmemiz lazım, bir kaç çapulcu bizim BOP üstünlüğümüze geçemez.

Hamdolsun çok iyi durumdayız

Herkesi içeri attılar dışarıda kimsede kalmadı

Aylık geliriniz yüksek bide şikayet ediyorsunuz.

Daha çook edersiniz.


2012-08-23 17:03:04
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!