Genel Konular : Yazık...

Yazık...
TalikaOkan EyüpAvatar

Gaziantep`te hayatını kaybeden 8 şehidimize Allah rahmet eylesin yakınlarına da sabır versin. Yaralı 66 kişiye de Allah acil şifa versin bayramda bile bunu yaptılar ya diyecek söz bulamıyorum... Başımız Sağolsun :(


- Hiç...
2012-08-21 01:37:25
  • Offline
  • Erkek
Tüm şehidlerimze Allah rahmet
Fatihy3DFatih YAKARERAvatar

Tüm şehidlerimze Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin.yararlananlarada allah şifalar versin,bir an evvel sağlıklarına kavuşşunlar..


fatihy3d@gmail.com
2012-08-21 01:54:20
  • Offline
  • Erkek
Dileklerinize katılmakla birlikte ayrıca
kurtbayram kurtAvatar

Dileklerinize katılmakla birlikte ayrıca bu terör olaylarını yapanları ve destekcilerinide lanetliyorum. Gaziantep`in belki de yarısı kürt vatandaşlardan oluşuyor, yani o ölen ve yaralananların içinde belki yarısı, azı veya daha çoğu kürt vatandaşlardan oluşmaktadır. Adı üstünde terör işte, sadece kendine hizmet eder, kargaşa, kaos, şiddet, ölüm. Kimlik sormaz, cinsiyet ırk ayrımı yapmaz, ihtiyar, çocuk, kadın dinlemez.
Müslümanların dininde bir kötülüğün, zulmün yayılmasında ona önayak olmak kadar, desteklemekte suçtur. Bu hayatta bir şekilde iyi ve kötünün savaşı devam edip gidecek ama inananlar için yarın mahşerde verilen her türlü mücadelenin, dökülen kanların ve sarf edilen sözlerin hesabı tek tek kişilerden sorulacak. Ve yine müslümanların dininde bir kötülüğü veya zulmü; yapabiliyorsanız elinizle düzeltin, yoksa dilinizle, o da mümkün değilse niyetinizle tasvip etmeyin denir. (Eminimki diğer dinlerinde orjinalinde bu vardır) Kürt ve Pkk kavramları arasındaki farkı iyi analiz edebilmeliyiz. Her koyun kendi bacağından asılır sözü misali, şu veya bu şekilde bir gün elbette bir şekilde öleceğiz, asıl dava o tarafta başlayacak. Nasrettin hoca ve Timur fıkrasındaki gibi huzurda tek başımıza kaldığımızda ne cevap vereceğimizi şimdiden düşünmeliyiz.


http://www.maryab.com
2012-08-21 06:05:49
  • Offline
  • Erkek
AH KEŞKE BİLSELERDİ
grafix99Tolga BİLENAvatar

Gaziantep`te ve diğer illerde verdiğimiz şehitlerin tümüne Allah Rahman isminin tecellisiyle rahmet eylesin. Milletimize güç, birlik ve huzur ihsan eylesin. Kendini bilmez, gözünü kan bürümüş varlıkları ıslah eylesin, ıslah olmuyorlarsa El Kahhar isminin tecellisiyle kahr-u perişan eylesin. Bu geçici dünyada hizmet ettiklerini zannettikleri sapık politikalarının hesap gününde perişanlığını çekecekler, ne büyük bir azap bekliyor onları. Ah keşke bilselerdi ! Ah keşke bilselerdi ! Bu ülkede bugün hiçbir soy için ayrım yapılmamaktadır. Bir Kürt, bir Türk gibi, bir Çerkez gibi aynı okulda, aynı sosyal haklar ile büyüyerek, aynı ÖSS`ye girerek yetişebilmekte, iş adamı, bakan ve Cumhurbaşkanı bile olabilmektedir hiçbir engelle karşılaşmayarak. Eğer ki bugün doğuda yatırım olamıyorsa, iş istihdamı gelişemiyorsa bunun tek sorumlusu iş makinasını yakan, fabrikayı kundaklayan, yatırım yapmak isteyen sanayiciyi silahla tehdit ederek ve hatta öldürerek yolundan alıkoyan pkk dır. Bunu artık doğunun görebilmesi gerekiyor. Aklıselim Kürt kardeşlerin de bu olayları iyi analiz edip, pkk nın Kürt halkı için değil, kendi kötü emelleri doğrultusunda hareket ettiğini görmeleri ve bunu diğer Kürt kardeşlerine de anlatmaları gerekiyor. Ve yine söylüyorum, o hainler kendilerini bekleyen azabı AH KEŞKE BİLSELERDİ :(


2012-08-21 09:30:26
  • Offline
  • Erkek
mehmet
ereen2Eren KayaAvatar

Yetkililerin umursamazlığı beni delirtiyor.

Hüseyin çelik: "Birkaç Mehmet öldü diye meclis toplanmaz" diye başlayan mesajı ile kimin tarafında olduğunu gösteriyor. Bir parti teröristlerle kucaklaşırken diğer partiler ve milletvekilleri hiçbir tepki göstermiyor.

Kendi halkını düşünmek yerine hala arakan'a  para toplama derdinde olanlar, arakana gidip gözyaşı dökenler kendi askeri için tek damla yaş dökmüyor. Ülke şu durumda ilken çok beğendiğiniz o lider tatil beldesinde keyif çatıyor.

Her evden bir çocuk ölünce mi anlayacaksınız bunun önemli olduğunu.


2012-08-21 12:24:41
  • Offline
  • Erkek
Küfür edip 5 kere
arkhe74Kirli, Çürük ve Adi

Küfür edip 5 kere sildim necmi`ye ve sizlere saygımdan.

Gezi Kolu Başkanı Kırgızistan`a gidiyor.

http://www.zaman.com.tr/wap.do?method=getSondakikaDetay&haberno=1335826&sirano=122&sayfa=

Neyzen’den bir dörtlük…
“Kime sordumsa seni,
doğru cevap vermediler;
Kimi alçak, kimi hırsız, kimi deyyus! dediler…
Künyeni almak için, partiye ettim telefon,
Bizdeki kayda göre,
şimdi o meb’us!” dediler…




www.leventoget.com
2012-08-21 16:50:14
  • Offline
  • Erkek
Teröristler Kötüymüş ??? Bazıları
ETezerErgin TEZERAvatar

Teröristler Kötüymüş ??? Bazıları yeni anladı... Hepsi Çıkıp Demeç verdi bugün. Sağduyulu olmaya çağırdılar Halkı !!! Ne demekse Sağduyulu olmak ??? Amerikan Askeri Pkk, Irak ı içeriden vurdu. Şu anda Suriyeyi içeriden vuruyor. Hee, Son 30 seneden beri bizi içeriden vuruyordu, Suriye bitince bize iyice yüklenecekler. Ya da İran dan sonra... O yüzden siz de Sağduyulu olun :)))
Terör Eylemleri Yapılır bu Ülkede. Medya Bangır Bangır, Provokotif eylem der. Yahu Genç Kızlarımızı Diri Diri yakmanın, Bebelerimizi öldürmenin, Halkın arasında Bomba Patlatıp Can Almanın ismi ne zamandan Beri Provokatif Eylem oldu ??? Basbayağı Terör işte !!!

Bu arada Şemdinli Hala İşgal altında, Unutmayın...!!!

Bu yazıya da Sakın Politik filan Demeyin.
Diyen Var ise:
"Siz Uyuyorsunuz, O yüzden Ölmeye devam ediyoruz" !!!


ErginTezer02@gmail.com Sadece Hak Edenlere ...
2012-08-22 02:39:46
  • Offline
  • Erkek
Terör bu zaman kadar
firketeyılmaz bağıran

Terör bu zaman kadar kürt özgürlüğünü öne sürüyordu. Ancak artık ondan da vazgeçmiş, kendini açıkca ortaya koyuyor. Meclisten beklentim BDP lileri bir an önce meclisten atmaları haklarında terörü teşfikten tutklama yapmalarıdır.


ya engin hocam nerden çıkarıyorsun şemdinliniin igal altında olduğunu Allah aşına yahu... Kİm fısıldıyor sana böyle gerçek olmayan şeyleri.. Siyasi kör olacak biri olduğunuda düşünmüyorum doğrusu.


Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür. Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür. Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür. Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür. Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değer
2012-08-22 08:49:30
  • Offline
  • Erkek
Ben bunların seçimlerde de
KanenasA. Hakan GörgülüAvatar

Ben bunların seçimlerde de hile yaptığını düşünüyorum. son seçimde elektronik sisteme geçince artan bi oy sayısı var on milyon kadar. Sonuçta yargılayabilecek bi kurum da kalmadı. Yapar mı yapar. Yaptı da.


hakangorgulu.com
2012-08-22 09:14:31
  • Offline
  • Erkek
bunu dinleyin http://www.facebook.com/photo.php?v=350406868371762
acemi1umutAvatar

bunu dinleyin
http://www.facebook.com/photo.php?v=350406868371762
anlarsınız terörün finansması kim görün


ainesi iştir kişin lafına bakılmaz http://vimeo.com/user3184950
2012-08-22 09:26:35
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!