Genel Konular : Turbosquid ve Payoneer Tecrübem

Payonner paranızı kart üzerinden
izzetizzet ALŞAN

Payonner paranızı kart üzerinden alın sanki bir turist türk atm sinden para çekiyor gibi olsun. Böylelikle banka hesabınızdan para akışı olmadığı için vergiye gerek kalmaz sanırım. Zaten ne kazanıyoruz ki devlet bide bunun vergisini alsın Allah aşkına arkadaşlar. Deseniz ki binlerce lira kazanıyoruz her ay eyvAllah gelen 50-100 dolar onuda kartla çekin tavsiyem. Teb atm si yanlış hatırlamıyorsam 3 dolar mı kesiyordu. ayırca bakiye bakmaya da sadece 1 dolar kesiyor.


https://www.3dokulu.com Türkiye`nin 3D Eğitim Platformu
2019-11-24 14:12:28
  • Offline
  • Erkek
Hic modellerimi yuklemeyi ve
TPRKtoprak tunçAvatar

Hic modellerimi yuklemeyi ve satmayi dusunmemistim...Gereksiz gibi goruyordum ama bu basligida gorunce biraz daha sicak bakiyorum...iki sorun var ...

1-turbosquid den ödeme yontemi olarak neyi seciyorsunuz ki bankaya yatiyor...?
2-Vergi sorunsalina cozum bulan var mi?


ANİMASYON
2019-11-24 18:28:12
  • Offline
  • Erkek
3dsky.org sitesi aynı mantık
Seyfeddin

3dsky.org sitesi aynı mantık fakat taban fiyat var 7 dolar ve modelleri kabul ettirene kadar kırt takla atıyorum bazen kafalarına göre modeli free yüklüyorlar. İnceleyin isterseniz tek karı sürümden kazanmak ne kadar kesinti yapıyor bilgim yok bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.


2019-11-25 12:20:13
  • Offline
Arkadaşlar merhaba, Turbosquid ve
GpokhanGökhan PişkinAvatar

Arkadaşlar merhaba, Turbosquid ve

Arkadaşlar merhaba, Turbosquid ve Payoneer baglantımda bir sıkıntı yaşıyorum ve çözemiyorum. Paylaştığım modeller bir miktar satılmış fakat ödemeyi aktaramıyorum Payoneer e. Eklediğim fotoğrafta gibi bir uyarı var . Turbosquid yardım kısmından ödeme bilgileri ayarlarına giriyorum fakat orada yazan adımlar karşıma çıkmıyor.Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.


2019-12-27 09:23:54
  • Offline
  • Erkek
Merhabalar
KEMALBUDAK34KEMAL BUDAK

Bildiğim kadarıyla, ödemeyi belirlediğiniz limit dolunca Turbosquid zaten Paoneer'a aktarıyor. Bu işlemleri Youtube da video olarak anlatan kişiler var.


https://kemalbudak.tumblr.com/
2019-12-27 16:15:21
  • Offline
  • Erkek
Payoneer veya Turbosquid formlarını
yavuzSerkan Yavuz

Payoneer veya Turbosquid formlarını doldururken yapılan bir hata varsa işlem yapılmayabiliyor. Payoneer hesabınızda banka hesaplarınız eklenmiş ve onaylanmış görünüyor mu?

Sorunun kaynağı için Turbosquid ve Payoneer'in destek biriminden yardım alabilirsiniz. Tavsiyem, önce Turbosquid'e, buradan gelecek cevaba göre Payoneer'e yazmanız. Turbosquid kısa sürede cavap veriyor, bana dönüşleri bir gün sürdü. Payoneer ise yoğunluktan dolayı bir haftayı geçen sürelerde yanıt verebiliyor.


2019-12-27 20:01:02
  • Offline
  • Erkek
arkadaşlar ben bir dedilik
mc3dm cakir

arkadaşlar ben bir dedilik yapıp maliyeye gittim kendimi ihbar ettim. İşin şakası tabi bilgi almak için. Ve oradaki memur arkadaşlar bana şuanda Türkiye'de bu işlerin kanunu tam oturmadı o yüzden bizde ne desek yalan olur dediler. Lakiiin birde akıl verdiler. Parayı bankaya aktartma başına bela olur az miktar bile olsa çünkü yurtdışından ve bir şirketten geliyor dediler. PEki ne apayım dediğimde ise kart iste onu kullan dediler ama ATM den çekme çünkü kart bilgisi maliyeye geliyor dediler.

Yani şunu anlattılar.
Payoneer kartına parayı yüklet ama atm den çekme git pos larda alışveriş yap dediler. Hem bu şekilde yapmış olduğun alışverişle dolaylı yoldan kdv ödemiş olursun diye esprilerinide yapıp bayaa güldüler.

Mantık şuymuş. Yurtdışındak paramızı Türkiyeye sokarsak vergi şartmış. Ve ATM den para çekmekte aynı sayılıyormuş.
Ama POS cihazından harcama yaptığımızda sıkıntı doğmuyormuş.

Bende sanki çok kazanıyormuş gibi peki ozaman 50.000 dolar kazandım nerde harcıycam dedim. Git ev araba al onlarada kart geçiyolar diye abuk bir cevap geldi. Öyle soruya böyle cevap mantığı.

Bu arada şu notuda düşeyim daha önce 3 yada 4 defa ziraat hesabına çektip parayı payoneerden transfer yöntemiyle hiç masraf kesmedi. Ama sonralarda hep payoneer card kullandım. Daha kullanışlı daha güzel. Mobil uygulamayla bakiye görebiliyoruz. İnternetten alışveriş yapabiliyoruz markette manavda akaryakıt iatasyonunda defalarca kullandım sırf aracımın yakıtını bunu kullanarak alıyorum gayet başarılı.


Model üretimi konusundada şunu söyleyeyim. Çok büyük ümitlerle hazırlayıp koyduğum modellerden hiç bir tane bile satılmayanlar var ve çok başarısız gördüğüm ma çeşit olsun diye özenmeden yaptığım modellerde ne hikmetse peynir ekmek gibi gitti enteresan birşey. Yapacak arkadaşlar kendisinş şartlamasın karşı tarafın yani müşterinin çok dandik modellere bile ihtiyacı olup satın alabiliyor. Dediğim gibi harika olanlardan daha siftah yapmamışı bile varken basitler kapış kapış.


ZAMAN BENDEDİR VE MEKAN BANA EMANETTİR
2019-12-31 14:50:58 Edit:2019-12-31 15:12:20
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!