Genel Konular : Tüm Türkiye`nin Güzel Ülkemin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun.

Aksine "Bayram nasıl kutlanır"
iletisimnetTürker ERTENAvatar

Aksine "Bayram nasıl kutlanır" sorusunu benim size sormam gerekiyor.
Kimisi bağdat caddesinde sabaha kadar içer,kimisi cumhuriyeti kuranlara dua eder,kimisi maytap,kimisi havaifişek atar vs...
Ama şu gerçek ki son yıllara göre en ateşli kutlamaların bu yıl yapıldığı aşikar.

Polis müdehalesi gereksizdi bence de.

İlgili linklerde Türk bayrağı elinde olan bir çocuğu polis kovalarken göreceksiniz,bir de bunların gerçek olduğuna inanan,savunan ETezer gibilerini :)

Bak dayanamadı yine birileri kutlamalarda bulunan subaylara,"Sizin kollayamadığınız cumhuriyeti biz kolluyoruz" deyiverdi :)

Böylelikle geçmiş olsun.Bir sonraki seçim sonucu şimdiden belli :)


Yeni gelen bebeler,biraz saygı yahu...Bana değil,birbirimize...
2012-10-31 02:22:49
  • Offline
  • Erkek
Mızrak Çuvala Sığmaz..
nakreErkan DalkıranAvatar


Böyle Yasak olmaz,Bu Mızrak Bu Çuvala Sığmaz.

(.... Bir sonraki seçim sonucu şimdiden belli :) )

Yani Ne alaka?

A Partisi çok oy aldı. O zaman Yaptığı doğrudur mu Diyelim?


2012-10-31 04:07:07
  • Offline
  • Erkek
Türker Bey, Hakkımda iftirada
ETezerErgin TEZERAvatar

Türker Bey, Hakkımda iftirada bulunmanız çok yazık. Ben "elinde Bayrakla koşan çocuğu polis kovalarken" fotoğrafı hakkında tek kelime etmedim. Çünkü, İlk bakışta da anlaşılan, Facebook da yayınlanan kışkırtıcı bir montajdır kendisi. Ben Hürriyette yayınlanan Kolaj ile ilgili yorumda bulundum. Lütfen Dikkatle okuyun ve İlgili Lafınızı geri alın...

Ayrıca "Bir sonraki Seçim sonucu belli" derken diğer taraftan nasıl oluyor da "Polis Müdahalesi bence de gereksizdi" Diyebiliyorsunuz ??? Bayramını kendi istediği gibi özgürce kutlamaya çalışan Halka, Polis Müdahalesi Yaptıran bir Hükümeti onaylıyor musunuz, ya da tam tersi mi? Çünkü ikilem dolu bir mesaj.

Diğer Taraftan eğer Subaylara söylenen o "Densiz" laftan ötürü bu lafı ediyorsanız durum anlaşılabilir.


ErginTezer02@gmail.com Sadece Hak Edenlere ...
2012-10-31 04:31:01
  • Offline
  • Erkek
ya arkadaşlar ben adapazarında
ertugrul_ardicErtugrul ARDIÇ

ya arkadaşlar ben adapazarında yaşıyorum burda her zamankinden daha çok coşkuyla kutlandı , herhangi bir taşkınlık olmadığı gibi CHP yi ve AKP yi andıran hiçbirşey yoktu .Meydanda yapılan törenin hemen yanında tarihi merkezi camii var , tören yapıldığı anda öğle ezanıyla beraber kimileri törenden çıkıp camiye gitti ve ezan sırasında törende çalınan müzikler ve oyunlar durdu ve sonrasında devam etti.

İşte buradan baktığınızda cumhuriyet ve dini birarada olabildiğinin en güzel örneğiydi.Yok muydu AKP ye kızan yok Muydu CHP ye kızan , BDP ye kızan ,Amaç bayram kutlamaksa öfkeler diner , her kesim ve ırkın dedeleri bu ülkeyi nasıl aldığını düşünür ve bu emanete saygı duyar ve coşkuyla günün şartlarına göre kutlar.Kutlaması gerekir yoksa adı bayram olmaz.


gelelim Ulusa ,izmire ...Ulustaki kalabalığın bu ilçe ve şehirlerin dışında kalanlardan farkı ne ki siz yürüyüş yapacaksınız , sizin dedeleriniz mi bu ülkeyi kurtardı , cumhuriyetin bekçiliği bu sene bu yerleremi verildi .Ben hepsinin cumhuriyetçi olduğuna da inanmıyorum emin olun ki PKK Yandaşları bile aranızdaydı , çünkü provakasyonun olduğu her yerde pkk vardır.eğer Provakasyon değilse ,bir parti tarafından örgütlenerek belli noktalara ki Ankarada izinli 8 tane yer varken o yerlerin dışında bi yerde bu izinsiz yürüyüş yapılıyor.Ne için yapılıyor , askeri harekete geçirmek , Hükümeti eleştirmek , cumhuriyetin gerçek sahipleriyiz demek için.

Hatırlarmısınız bir kaç sene önce milyonlarca insan cumhuriyet mitingleri yaptı başlarındakileri kimlerdi , Yalçın küçük , doğu perinçek , veli küçük ...ve daha niceleri.Bunların ipinin nasıl pazara çıkarıldığını görmedik mi?Apoyla olan bağlantılarını tekrar tekrar hatırlatmak mı lazım.

Siz her fırsatta anaları ortaya atıp , ABD uşağı yaptığınız ve %51 i koyun gördüğünüz CUMHURU sanki farklı bir yöntemle iktidara gelmiş gibi sindiremeden edemiyorsunuz da yukarda saydığım kişilerin peşinden gidip mitinglerle boy göstererek bu vatanın sahibi mi oluyorsunuz?

Dinimi anlatan müslüman olsa bari....

Ayrıca Haber 7 nin yaptığı uydurmaca değil Hürriyetin yaptığı gerçektir öyle yanına kolaj yazmakla olmuyor bu işler ...


2012-10-31 13:12:53
  • Offline
  • Erkek
Eeeee işte hep dediğim
arkhe74Kirli, Çürük ve Adi

Eeeee işte hep dediğim yere geldik..

Demokrasi ne boktan bir zımbırtıdır...

Çok ciddiyim bunu söylerken ayrıca...

https://pbs.twimg.com/media/A6VbzEHCYAAR_xs.jpg:large


www.leventoget.com
2012-10-31 13:59:35
  • Offline
  • Erkek
Polis Gösterecek orada eğleneceksin,
ETezerErgin TEZERAvatar

Polis Gösterecek orada eğleneceksin, yazacaksın, yaşayacaksın Ertuğrul Bey... Bu mudur ? Özgürlük bu mudur ? Demokrasi Konusunda atıp tutanların (şahsınız değil) dediği bu mudur ? %99 un Müslüman olduğu bir ülkede Siyasete neden Din karıştırıldı ? Kendiniz söylüyorsunuz ama söylemde bir ikilem var. Cumhuriyete bağlı olanlar sanki Müslüman değil miş gibi hissettiriliyor. Çünkü Türkiye CUMHURİYETİ kurulduğundan beri, Düşmanlar ülkeyi bölmek ve parçalamanın yöntemlerini uyguluyorlar. PKK konusunda Habur Kutlamaları yapan bir Hükümet, Sıra Halk Bayramı kutlamak isteyince Yasak koyuyor. Bomba İhbarı yapıldığı için yasaklanmaya çalışılmıştı ? Ne oldu ? İhbar Uydurma çıktı. Çünkü Cumhuriyet Halk Tarafından Kutlanmasın diye Uydurulmuştu.

PKK ve yandaşları Ülkenin Dört bir tarafında cirit atarken, Olur olmaz her yerde gösteri yaparken, İstedikleri yerlerde Yol Kesip, Kimlik Sorarken, PKK olduğu "belgelenmiş" kişiler, Milletvekili Yapılıp Hapisten çıkarılırken, Hükümetin Apo ile Pazarlık yaparken, "Apo nun Hapisten çıkarılması Düşünülebilir" Diye açıklamalar yapılırken, "BOPEB" * olduğunu kendi ağzıyla açıklayan bir kişiye oy verirken, Uluslararası Gazetecilik Kurallarına göre "KOLAJ" kelimesinin anlamı "Canlandırma, buna benzer bişey" Deyip diğer taraftan Gerçek olan bir haberi Farklı yöne çekip ilgiyi dağıtmak, BU MUDUR ???

* BOPEB : Büyük Ortadoğu Projesi Eş Başkanı, BOP`a göre IRAK, İRAN, Suriye, ve Türkiye PArçalanacak. Kukla bir Kürdistan Devleti Kurulacak. İsrailin Toprakları genişletilecek vs vs

Not: Arkhe Paşa, çok güzel bir link...


ErginTezer02@gmail.com Sadece Hak Edenlere ...
2012-10-31 14:21:59 Edit:2012-10-31 14:23:57
  • Offline
  • Erkek
Ergin abi hiç boşuna
arkhe74Kirli, Çürük ve Adi

Ergin abi hiç boşuna çeneni yorma be abi....

Her yerdeler....

Ve tamda Platon`nun söylediği gibi yaşıyorlar demokrasi denen ucubeyi...


www.leventoget.com
2012-10-31 14:28:43 Edit:2012-10-31 14:47:02
  • Offline
  • Erkek
ergin bey "%99 un
ertugrul_ardicErtugrul ARDIÇ

ergin bey "%99 un Müslüman olduğu bir ülkede Siyasete neden Din karıştırıldı ? Kendiniz söylüyorsunuz ama söylemde bir ikilem var. Cumhuriyete bağlı olanlar sanki Müslüman değil miş gibi hissettiriliyor"

neden böyle dediniz anlamadım , ben aksine camiye gidenlerle töreni kutlayanlar bir dedim hatta ezan okunurken törene ara verildi dedim , bunların ayrı ayrı düşünülemiyeceğini belirtmek istedim , niye böyle bir çıkarım yaptınız anlamadım...oysaki çok basit bişey söyledim...


2012-10-31 14:50:11
  • Offline
  • Erkek
Olay aslında
sahintutusŞahin TtutuşAvatar

Olay aslında çok basit hükümet tarafını belli etmiş. Bir ülkede dini siyasete alet ederseniz eğitimsiz kimseleri kendinize çekersiniz. Birbirimizi kandırmayalım biz 3. dünya ülkelerinden hallice bir ülkeyiz bu ne demek? Benzinin en pahalı olduğu ülke, insan haklarının en az savunulduğu ülke,alım gücünün en az olduğu ülke,bilimin en az yapıldğı ülke ve bunun gibi daha niceleri.
Bakın benim babannem kendi akrabam hükümet çalışıyor bu sene kömür yardımı yaptılar diyor. oyunun nereye gittiğide belli. Eğitimsiz kimseler tarafsız karar verebilme yetisine sahip değildir,o anki kazancına bakarlar. Üzüldüğüm konu ise 3d amacıyla kurulmuş bir sitenin içinde siyaset ve din gibi konuların konuşuluyor olması. Bunun yeri ve mecrası burası değil bence. Bu konuya yorum yaparak kendimi baltaladığımın kendimle çeliştiğimin de farkındayım. Bu arada herhangi bir partiye de oy vermediğimi belirtmek isterim.


2012-10-31 15:36:57
  • Offline
  • Erkek
Şahin konuşma fazla geliyor
arkhe74Kirli, Çürük ve Adi

Şahin konuşma fazla geliyor vallahi biber gazı :) :) :)


www.leventoget.com
2012-10-31 15:46:41
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!