Genel Konular : İŞGAL

kimse kusura kalmasında özerk
serosezM.Serhat SEZGİNAvatar

kimse kusura kalmasında özerk olmak isteyenler için nasıl olsa sınırda bir kürt devleti kurulacak,pılınızı pırtınızı toplayın ve Türkiye`yi terk edin zahmet olmazsa..Sevgili barzani`niz zaten yetecek kadar biryer kurmuştu madem bu kadar özerk olmak istiyorsunuz neden hala Türkiye`desiniz??

Bu ülkede "Dövlet bize bakmiy" demekten başka şimdiye kadar ne yaptınız??
yada sıralayalım;

dövlet bize bakmiy,yakalım belediye araçlarını
dövlet bize bakmiy, yakalım banka binalarını
dövlet bize bakmiy, yakalım ormanları,yakalım belediye otobüslerini,kaçıralım minicik bebeleri,taşlayalım Türk bayrağı açan vatanseverleri,yıklım okulları hastaneleri v.s v.s yazmakla bitmez..Hem zarar ver ,hem yoket, hemde İSTE ..Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..

bu ülkede nedense Kürtlerden başka kendini azınlık hisseden yok,çünkü azınlık anlayışı içinde davranan yok..bakıyorum Laza ben Türk`üm,bakıyorum Romana ben Türk`üm Diyor adamlar..

aslını inkar eden haramzadedir,buna lafım yok Kürt`sen Kürtsündür.. ama başka kökenleri hiç düşünmeden hareket eder,laf saydırmaya başlarsan,ilgili belediye başkanınız alalen çıkıpta Koca ülkeye HASS...TİRR... Diyorsa bu ülkede..Ben pkk lıyım deyipte bu milletin ekmeğini yiyorsa ve üstüne üstük dokunulmazsa,ve hiç bir yaptırım uygulanmıyorsa bu şahsiyetlere...Kusura BAKMAYINDA,SEVGİLİ ÖZERKLİĞİ DESTEKLEYEN ŞAHSİYETLER,BEN TÜRK`ÜM DEMEYİ HAKARET AHDEDEN ŞAHSİYETLER GELİPTE BANA DEMOKRASİDEN,AZINLIK ZIRVALARINDAN,Eşitlik ayaklarından bahsetmeyin...
Bu ülke o kadar demokratikleşmişki meclisine terörist zihniyet alacak kadar,daha ne demokrasisi??..Allah yaradan aşkına nankörlük yapmayın artık..ayıptır, günahtır,yazıktır..

şimdi çıkıpta faşistlikle suçlayan olursa bu kadar yazdıklarımdan sonra,şimdiden cevabı vereyim

-Eğer vatanseverlik Faşistlikse,Faşistin önde gideniyim..

sevmeyen çeksin gitsin..


"Hedefi Olmayan Gemiye Hiç Bir Rüzgar Yardım Edemez"
2012-08-01 16:35:08 Edit:2012-08-01 16:42:44
  • Offline
  • Erkek
bakanlar kurulunu tek tek
tsnipertayfun torunogluAvatar

bakanlar kurulunu tek tek ınceleyın..kürt olmayan bir bakan bulmakta epey gucluk cektım arastırırken...benım açımdan sorun yok.hatta hepsı kürt olsun.ama kalkıp kürtler ezılıyo dıyosanız işte ben buna gülerim..

ayrıca dunyada emperyalıstlerın ulkelerı parçalıyış sekıllerıne goz atarsak uzerımızde oynanan oyunlarıda daha net gorebılırız.


tayfun torunoglu
2012-08-01 16:41:50 Edit:2012-08-01 16:55:09
  • Offline
  • Erkek
M.Serhat SEZGİN arkadaşım
50c3ntsercan ağbabaAvatar

M.Serhat SEZGİN arkadaşım ayıp ediyorsun. şuanda.seviyeli bir şekilde ülkemizin durumu konuşuyoruz.kimse kimse ye hakaret edemez.
bu ülke senin olduğu kadarda kürtlerin ülkesidir o bayarakda en az türk kanı kadar kürt kanı var kimseye git demeye hakkın yok.bu ülkeyi diğer ülkeler bizi arkamızdan hancerlerken iki kavim omuz omuza vererek kurduk.

"Dövlet bize bakmiy" gibi alçakca kelimelerde ancak bir faşiste yakışır.

kendine laz veya gürcü ya da abaza ne olursa olsun türk diyen kişi bir şeyi değiştirmez neysen o sundur.doğru olan gerçekde kim olduğunu söylemektir. sorunda kürtlerin türk dememesi değildir.

kimseninde bir şeyi inkar ettiği yok sen nasıl bakıyorsun olaya anlamış değilim.burada kimse pkk yı savunmuyor!
en komiğide "ekmek yeme" sözü bu ülkede herkes vergi ödüyor herkes çalışıyor kimse kimsenin ekmeğini yediği falan yok Allah aşkına biraz mantık.

sen nasıl kendine kürt dedirmiyorsan kürtlerende türk dedirmeye hakkı yok.
meclisteki kişiler 5 milyondan fazla insanı temsil ediyor.lütfen o meclisteki insanların hayatını bir defa oku acaba nasıl şeyler yaşamışlar?nasıl oraya gelmişler.neden şuanda bunları savunuyorlar.
çeksip gitmesi gereken ırkcılarlardır,faşistlerdir.

senin gibi düşünmeyene çek git diyemessin.bu ülke hepimizin.belli bir ırkın değil.


http://www.sercanagbaba.blogspot.com "Yardım Etmek Can Yakmaz"
2012-08-01 16:56:22
  • Offline
  • Erkek
"Türkiye Cumhuriyeti`ni kuran Türkiye
arkinyildizarkın yıldızAvatar

"Türkiye Cumhuriyeti`ni kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir" işte Ulu önder Atatürk`ün yaptığı Türk milleti tanımı.Türk halkı değil Türkiye halkı.
Bu tanım Türk,Kürt,Laz,Alevi,sünni... bu ülke için kanını akıtmış herkesi içeriyor.

Bu ülkede etnik ve mezhepsel ayrımcılık yapılmıştır ve hala yapılıyor kabul etmek gerekiyor.Ama bu sorunlar, bu ülkenin bütünlüğüne, bayrağına değerlerine saldırarak asla çözülmez.Özellikle Silahlı ve terörist eylemler ile asla çözülemez.Terörist eylemlerini bir halkın hakkını aramak olarak kimse savunmasın, kusura bakmayın bu hak aramak değil, bazılarının taşeronluğunu yapmaktır.
Bu ülkede her haksızlığı uğrayan silah alıp dağa çıkarsa düşünün bakalım bu ülkenin sonu ne olur.Türkiye batarsa hepimiz batarız.
Ben bir Türk`üm, müslümanım ve aleviyim.Bu ülkede biz bir çok katliamlar gördük,diri diri yakıldık,dinsiz olduğumuz söylendi,hakkımızda o kadar asılsız ithamlar yapıldı ki inanmak mümkün değil.Ama biz hiç bir zaman silahla,bölmeye çalışarak veya dağa çıkarak çözüm aramadık.Asıl çözüm cehaleti, ön yargıları ortadan kaldırmaktır.


2012-08-01 17:04:11 Edit:2012-08-01 17:12:35
  • Offline
  • Erkek
bu konu silinmesin
soneday7Soner ÇakırAvatar

bu konu silinmesin

bende yazacam eve gidince...


https://www.facebook.com/3detasarim - 3dsmaxtr.blogspot.com www.lycinteraktif.com
2012-08-01 17:14:02
  • Offline
  • Erkek
Arkadaş bu özerklik isteme
dream_designerAhmet KABAKBAŞAvatar

Arkadaş bu özerklik isteme nedeni nedir?? Bunun için eline silah alıp milleti öldürmenin nedeni nedir?? Neden bölmeye çalışılıyor anlamıyorum.. Çok isteyen varsa, kuzey ırakta, kuzey suriyede kuruluyor zaten özerk kürt devleti.. Ama yok, biz illa bu ülkeden toprak istiyoruz, sizin bayrağınızı beğenmiyoruz, sizin eğitiminizi istemiyoruz diyip, hasta olunca, dağda domuz gibi vurulunca "aman doktor yok mu" diye yaygara koparan, öğretmen yok, eğitim yok diyip, gelen öğretmenleri kaçıran, şehit eden yine aynı insanlar değil mi??

Biz orayı istemiyoruz, kafaya koyduk arkadaş, sizin ülkeyi bölecez diyorsa halen birileri, avucunuzu yalarsınız diyebilmeyi çok isterdim.. Ama zaten bölen bölüyor..

Konunun açılma sebebini tekrar okuması gerekenler var, adamlar şehirdeki binalara yerleşip, sivil halkı aptal bi savaşa çekmenin amacı nedir?? Nasıl bi insandır bunu yapan?? Ondan sonra da kimse çıkıp aman kürt halkı şöyle eziliyor, böyle sürünüyor demesin kimse bana.. Ezilen kürtler değil, pkk denen it sürüsünden taraf olanlar. Sanıyor musunuz ki özerklik verildiğinde gidip kürt halkı oraya yerleşip, mutlu mesut yaşayacak??


21 Volts Creative
2012-08-01 17:27:38
  • Offline
  • Erkek
Özerlik isteyen kürtlere sormak
aylmzabdullah yılmazAvatar

Özerlik isteyen kürtlere sormak istiyorum eğer güneydoğu da özerk bir bölge oluştuğun da gidip orada mı yaşayacaklar? Kimse kendini kandırmasın, bu ülke eğer özerk bir bölge oluşturulursa kendi başına bir devlet olur orası. Ve artık batı da teröristlerle savaşmaya başlarız.

Kürtlerin büyük bir bölümü Türklerin 1071 de anadoluya gelip kürtleri yerinden ettiğinden dem vuruyorlar. Bu iş ırkçılık boyutuna ulaşmış durumda.

Eğer bu hükümet dağılana kadar bu ülke bölünmemiş se (görevleri yarım kalmışsa)birileri bu sorunu çözecektir.

Eline silah alıp dağa çıkan ve çözüm isteyen insana silahla çözüm getirilir. Özerklik isteyen arkadaşlar orada ölenlere üzülüyor olabilirler ama ateşle oynayanın eli mutlaka yanar.

Bu arada kürtler hiç Türklerle savaşmadılar ne olduğunu bilmezler. İnsan 40 kişiyle çin sarayını basan bir milletle uğraşırken biraz durur düşünür. O gün olduğunda ne amerika kalır arkalarında ne de yahudi barzani amcaları.


Bildiklerimiz kadar bilgili, bilmediklerimiz kadar cahiliz. //aylmz
2012-08-01 17:38:49 Edit:2012-08-01 18:00:52
  • Offline
  • Erkek
"Kürtlerin büyük bir bölümü
50c3ntsercan ağbabaAvatar

"Kürtlerin büyük bir bölümü Türklerin 1071 de anadoluya gelip (binlerce yıldır devlet bile kuramamış) kürtleri yerinden ettiğinden dem vuruyorlar. Bu iş ırkçılık boyutuna ulaşmış durumda."

İŞTE YALAN TARİHİN SONUÇLARI!

artık hiç bir şey yazmayacağım çünkü gördüğüm kadarıylar anlatmak mümkün değil. bu benim adıma kapanmıştır.saygılar arkadaşlar


http://www.sercanagbaba.blogspot.com "Yardım Etmek Can Yakmaz"
2012-08-01 17:44:12
  • Offline
  • Erkek
bunların sebepi yüzde %50oy
msaricayemre karadagg

bunların sebepi yüzde %50oy veren milletimizindir ve müsthaktır.şuana kadar bile resmen bölünmedigimize dua edin.
bayramlarımız,okullarımız öğretmenlerimz polislerimiz ayaklar altında milli duygularımız bi kaç kömür ve bi kaç yiyecek ile bir kaç memur kadrosuna ve arada verilen %4 zam ile bastırıldık.çekilen kpss kopyaları yok edilen emekler.sıraya dizilen polisler daha hangisini sayalım.suriyenin çok konuşma diye attıgı tokat.artık beni üzmüyor bir haber kanalını açınca daha kötü nasıl olacak diye bekliyoruz.sizlerin
bekledigi gibi,.eski partileri özlüyorum nerde yolsuzluk yapan demirel,özal,mesut tansu ,ecevit o
adamlarda çaldılar diyebilirsiniz ama ülkeyi satmadılar.Atatürk bu gün bu ülkenin bu hale geldigini
görseydi.ülkeyi kurtadığı güne lanet ederdi
burdan selam olsun %50oy veren milletime


Süphesiz Sen Sen Değilsin
2012-08-01 17:47:47
  • Offline
  • Erkek
Yalan tarih değil sercan
aylmzabdullah yılmazAvatar

Yalan tarih değil sercan bey. Ben bu cümleyi pkk sempatizanı kişilerin konuşmasından ve internetteki forumlardaki konuşmalardan aldım.

Bu büyük çoğunluk dediğim kişiler özerklik isteyenlerin büyük kesimi. Benim bu ülkenin vatandaşı olan, benim gibi aynı kimliğe sahip olduğum, aynı okullarda okuduğum arkadaşlarım da var. O nedenle olayı genellerken özerklik yanlıları olarak genelledim.


Bildiklerimiz kadar bilgili, bilmediklerimiz kadar cahiliz. //aylmz
2012-08-01 17:48:32
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!