Genel Konular : İŞGAL

9 gündür konusu bile
fikirsanatsaim demirci

9 gündür konusu bile edilmediğine göre sansasyona gerek yok demektir.9 gündür işgal altında biliyomusunuz ve bunu 9. gün bağırmak biraz reklam kokan hareketler olarak algılanıyor.neden 9. güne kadar beklediniz bugün mü haberiniz oldu yoksa sizinde.
siyaset güzeldir ama politika ile karışınca bu forumlarda pek hoş olmuyor.


2012-08-01 15:34:01
  • Offline
  • Erkek
Tabii ki, ne gerek
dream_designerAhmet KABAKBAŞAvatar

Tabii ki, ne gerek var konuşmaya, fikir telakkisinde bulunmaya.. "İşine gücüne bak, güzel kafanı yorma böyle şeylere" demekten yorulmadınız mı daha??


21 Volts Creative
2012-08-01 15:52:39
  • Offline
  • Erkek
neden Türkiye kürt halkının
50c3ntsercan ağbabaAvatar

neden Türkiye kürt halkının iradesinden korkuyor? kendi halkına karşı yaptığı haksızlıklardan değil mi.eğer bu ülkede her kez e eşit davranılmış olsaydı bugün amerikadan çok türkiye kürtlerin devlet kurmasını desteklerdi.pkk falanda oluşmazdı.ama halkına yaptıklarının kendide farkında bunu düzeltmek yerine hala zorbalığa başvurmaya devam ediyor.bugün orada(ırak-suriye) kürtler değil de türk çoğunlu olsaydı ve özerklik isteselerdi her kez destek olurdu. ama kürt oldukları için sorun oluyor.he bir de bazı arkadaşlar tüm ülkeyi kast ederek türk milleti diyip duruyor bu ülkedeki her kez türk değil kusura bakmayın.ben bir kürdüm ve kendime türk dedirtmem demem de. lütfen biraz empati kurun. bura da çocuklar gameboy ile büyürken oradaki çocuklar mermi kovanları ile oynuyor.sonrada oradaki insanlar neden burası böyle diye sorunca hayin oluyor.lütfen önce şunu sorun neden? bu ülkedeki kimse neden diye sormuyor hep sonuca bakılıyor.ben bu yazıyı yazarken bile endişe duyuyorum çünkü bu yazı bile beni hapse sokmaya yeterli neden?çünkü kürt olarak doğdum ve bundan dolayı potansiyel tehlikeyim.ülkeyi bölebilirim.


http://www.sercanagbaba.blogspot.com "Yardım Etmek Can Yakmaz"
2012-08-01 15:54:32 Edit:2012-08-02 18:45:03
  • Offline
  • Erkek
bu durum için işine
melkor_Erkan YILDIRIMAvatar

bu durum için işine gücüne bak demek ayıptır, günahtır o kadar şehitin arkasından.
amerikanın açıklamasına göre 4-5 bin kişiyi 30 senedir bazılarının isteği ile yok edemedi bu ülke ne kaldı şunun şurasında bopu gerçekleştirmeye değilmi eş başkanım.

bu arada eze eze bir hal ettiğimiz kürt halkı 2 cumhurbaşkanı çıkarttı, Türkiye Cumhuriyetinde zenginleşti. Bugün kürdistanı kurun aha size toprak denilse tek şartı basın gidin dense bir tanesi İstanbul`dan İzmir`den veya diğer illerden kalkıp o topraklara gitmez.

bu arada siz demeden evet ben bir faşistim.


MODO, rhino
2012-08-01 15:57:59 Edit:2012-08-01 16:03:21
  • Offline
  • Erkek
siyaset
drekonNecmi DemirkeserAvatar

Savaş başlasın, birkaç bin askerimiz şehit olsun. Ondan sonra konuşuruz forumlarda.


Game maker
2012-08-01 15:58:04
  • Offline
  • Erkek
çözüm
drekonNecmi DemirkeserAvatar

Sedat < şu çözümü söylesen de bilmeyenler öğrense nasıl olur.


Game maker
2012-08-01 16:05:16
  • Offline
  • Erkek
pkk eline silah veren
acemi1umutAvatar

pkk eline silah veren güç kürtler devlet kurunca onları rahatmı bırakıcak sanıyor milet ortadogu karşıcaki birileri rahat uyusun bu oyuna gelmemk lazım


ainesi iştir kişin lafına bakılmaz http://vimeo.com/user3184950
2012-08-01 16:24:58
  • Offline
  • Erkek
büyük ortadogu projesı nedır
tsnipertayfun torunogluAvatar

büyük ortadogu projesı nedır bunu arastırırsanız herseyın cevabını da anlarsınız..
ve şunu soylemelıyımkı (üzülerek) tarıhtekı en buyuk kazıgı kürtler israilden yiyecekler,kürdistanı inşaa ettiklerini sanarken büyük israili kurduklarını bakalım ne zaman fark edebılecekler...


tayfun torunoglu
2012-08-01 16:28:30
  • Offline
  • Erkek
9 gün sonra gelen
fikirsanatsaim demirci

9 gün sonra gelen "varya orda ne olmuş biliyomusun vay vayy olaylar olaylarr abi" tarzında açıklamalar gerçekten pek mantıklı ve samimi gelmedi.
necmi bey forumda politika hoş olmuyor dedim ben bu konuları konuşmak demedim lütfen dikkat edelim ithamlarımıza."acemin aceme takvadan başka üstünlüğü yoktur" diyor peygamber hazretleri hatırlatmak isterim en azından inanan arkadaşlarımıza.


2012-08-01 16:30:47
  • Offline
  • Erkek
ben doğudan göc etmek
50c3ntsercan ağbabaAvatar

ben doğudan göc etmek zorunda kalan biriyim.kendi gördüğüm sorunları yazacağım.çözümüde bu sorunların giderilmesinde.
işsizlik,sağlık,eğitim,GÜVENLİK, sosyal ihtiyaçlar park,eğlence merkezi vb. ve alt yapı yol kanalizasyon sistemi. işte sorunlar bunlardı temel insani ihtiyaçlardı.babam işsiz olduğu için göç ettik.kamyonculuk yapan babamın pkk tarafından yolu kesildi üzerine silah doğrultulduğu için göç ettik.bir olay olduğu zaman askeri mahkemeye çıkarsın.bir doğum olduğunda ambulans çağırma şansın yoktur.gitmek için araban olsa bile yol yoktur.bir şehirde sadece 2 emar aleti vardır.oraya gelen doktorlar öğretmenler kısaca memurların hepsi sürgünde olduklarını düşünürle bu da sana yansır.televizyonda istanbul ya da batı illerindeki hayatı izlersin sonra döner kendine bakarsın neden diye sorarsın.haberlere bakarsın her şey günlük güneşlik ama o gün ard arda giden onlarca şehit cenazesi görürsün.kütçe müzik dinleyemessin o kasetleri gizli bir yerde saklarsın.bu liste uzar gider... inşallah savaş olmaz tek dileğim bu. bu sorunu kendimiz çözemessek bir gün başkası çözmeye kalkar.


http://www.sercanagbaba.blogspot.com "Yardım Etmek Can Yakmaz"
2012-08-01 16:32:34
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!