Genel Konular : Fantastik sinema projesi

Adam bilim kurgu senaryosu
murataksay

Adam bilim kurgu senaryosu yazıyor ama ana karakteri bedavaya forumdan bulmaya çalışıyor ve kibarca fikirlerini yazan arkadaşlarla alay eder gibi cevaplar yazıyor. Ortaya çıkacak filmi izlemek istemem :D

Herkesden beklemiyormuş yaratıcı fikirler :d


2014-05-08 15:24:59
  • Offline
ya bu arada elementin
fallofaherocan birinciAvatar

ya bu arada elementin ışık hali ney ya :)))


2014-05-08 15:33:15
  • Offline
  • Erkek
:D
murataksay

:D


2014-05-08 15:44:04
  • Offline
Elementin ışık hali buldum
fy3dtasarimYunus DAYFUNAvatar

Elementin ışık hali buldum kafası ampül olan bir adam çizelim fişe takınca ışık verir en azından :)


www.yunusdayfun.com
2014-05-08 16:46:24
  • Offline
  • Erkek
Arkadasta kısa bi sessizlik
cenk_sunguCenk SunguAvatar

Arkadasta kısa bi sessizlik oldu :D


Obsesif Kompulsif ´im... O yuzden hersey duzenlı olmalı!!!... http://www.turbosquid.com/Search/Index.cfm?keyword=cenk+sungu&x=0&y=0
2014-05-10 02:20:06
  • Offline
  • Erkek
Bir senarist kolay yetişmiyor
Serdar_YAZlClSerdar YAZICIAvatar

Bir senarist kolay yetişmiyor arkadaşlar lütfen biraz saygınız olsun senaristlere :))


yazicifx@gmail.com
2014-05-10 09:15:28
  • Offline
  • Erkek
:)
SenaristTarık

Canlar muhabbettiniz daim olsun. Hak-emek, hukuka riayet etmemek malesef bu camianın bir prensibi haline gelmiş. Ben o noktada olmadığımı tanımış olsaydınız bilirdiniz. Benim düştüğüm yanlış nokta şu oldu; beni bu sayfaya yönlendiren arkadaşın bu sayfanın ehemiyettinden bahsetmemiş olmasıydı. Benim aslında aradığım ne kafasında bir ampülü olan adam ne de döşünde kılı olan bir adam. 200 sayfalık bir dökümanla kafanızı bulandırmadan sizin fikirlerinizi alıp sadece bir anime çizdirmekti.

Size naçizane bir tavsiyem sokak ağzı uslubundan vazgeçip daha yaratıcı, yapıcı cümleler kullanarak karşınızdaki adamı durumun ehemiyetini anlatmanız. Böyle yaparak piyasada asla iş yapamazsınız. Kollektif çalışmanızı öneririm. Bazen ücretsiz işlere de sıcak bakmalısınız.

Benden yardım isteyen her arkadaşa kalemim döndükçe yardım etmişimdir. 7 bölüm yazıp verdiğim arkadaşlar bile oldu...Ispatı kolaydır.

Kolay gelsin...Hepinize başarılar.


2014-05-10 13:11:41 Edit:2014-05-10 13:16:07
  • Offline
  • Erkek
  "Güzel kardeşim

 

"Güzel kardeşim bunu yazarak yaş seviyeni de ortaya koyduğunu belirteyim. Bu projenin o dediğin Marvel kahramanlarından farklı bir öyküsü var. Sadece arkadaşın gözünde canlanması için yazmıştım. Elementin neye dönüşeceğini sen düşünme bırak onu yönetmen düşünsün. Uslubun gayet samimi. Devam et kolonya adam.."

Cevabı beğenmeseniz, bile size yazılmış bir yazıya bu şekilde karşılık verince, insanlar size cevap yazarken savunmak zorunda kalmamak için, saldırı modunda yazarlar.  Yaş seviyem küçük olmasada yaşı küçük insanların daha yaratıcı olduğunu düşünüyorum. Toplumda yaş ayırımı yapıldımı da şaşırıyorum. Çocukların kalıplarla ve önyargılarla kafaları dolmamıştır. Bugüne kadar belki 5000'e yakın animasyon film ve dizi bölümü izlemişimdir ve şunu söyleyebilirim, senaryo yazmak araştırma işi. Bir senaryo sadece kahramanın özelleklerinden ibaret değildir, bazen 5000 yıllık tarih incelemesi gerektirir. İnternette bulamadığınız dökümanlar için kütüphane, kütüphane, bir o müze bir şu müze gezmenizi gerektirir. Gidip üniversitelerde, araştırmacılardan yardım almanız gerekir. Aldığınız bilgi karşınızdakini eleştirmek için değil, sizin bir malzemedir. Kullanırsınız ya da kullanmazsınız, sizin bileceğiniz iştir. İşinizde iyi olup olmadığınızı bilmiyorum, ama sadece element ve ışık derseniz insanlar sizin aklınızı okuyamaz. Bakın bundan bile senaryo çıkar, internette konuştuğu insanların aklını okuyan bir tipleme çizin, daha orjinal olur.


2014-05-10 13:33:38 Edit:2014-05-10 13:35:04
  • Offline
  • Erkek
Arkadaş ben 29 yaşındayım
dream_designerAhmet KABAKBAŞAvatar

Arkadaş ben 29 yaşındayım (çömez bile sayılırım belki ama), senin gibi adamlardan o kadar çok gördüm ki piyasada, artık ciddiye alamıyorum senin gibileri. Ben sana orda bişeyleri nasıl yaparsın, kendimce anlatmışım, tutup benim üzerimden egonu tatmin etmeye çalışmışsın..

Sonra da gelip, "normalde ben yardım da ederim, 7 bölüm senaryo da verdim, şöyle yaptım, böyle yaptım" diye kendini ispat derdine girmişsin.

Baştan adam gibi yazsaydın, sana samimiyetle yaklaşan insanları kendince aşağılamaya çalışmak yerine, söylediklerini bi kere daha okuyup, yeteri kadar anlaşılmadığını farketseydin, bu kadar küçülmezdin kimsenin gözünde.

Ben bişey kaybetmem senin yazdıklarınla, senin neyi ne kadar anladığını, ne kadarını düşünebildiğini gösterir.

Bu arada yaş konusuna gelince, yaşımı göstermediğimi düşünmen güzel bişey ;)
(Sen bunu ne kadar, nasıl anlarsın bilmem ama sağol ;)


21 Volts Creative
2014-05-10 13:56:39
  • Offline
  • Erkek
Tarık Bey, Fikir
saitbakirciElektro.NicAvatar

Tarık Bey,

Fikir istiyorsunuz detay vermiyorsunuz, yardımcı olmaya çalışan arkadadaşlarla alay eder gibi üslupsuz konuşuyorsunuz. İnsanları yaşları ile katagorize etmeye çalışıyorsunnuz. Ve bunda hala ısrar ediyorsunuz.

Sonrada insanlardan saygı bekliyorsunuz.. İlginç birisine benziyorsunuz. Siz bu şekilde üslupta usrar ederseniz bizlele asla çalışamassınız.

Durumun ehemniyetinden bahsetmemizi önermişsiniz, İlk olarak kendi mesleğinizle tasarımı aynı kulvardan çıkartmalısınız. Yaklaşımınızı değiştirip sizi yönlendirmemize izin vermelisiniz.Ücretsizde iş yapılır bu platformda destek amaçlı okadar iş yapılıyorki burda atlanmaması gereken tek bir konu işi isteyen kişinin samimiyetidir. Samimi olan herkes bu platformdan bir şeyler katmıştır kendine. 200 sayfalık döküman var ise,Bu yaştaki sizin en azından bizi aydınlatacak bilgileri verilmesi gerekiyordu.

Son olarak platformu keşke iyi analiz edip öyle yorum yapsaydınız. Bu platformun yardımlaşmasını sorgulayabilecek bilgi, birikim ve tecrübeye sahip olduğunuzu düşünmüyorum. Çünkü farklı kulvarlardayız bizim dilimizden konuşmanız için önce dinlemeniz gerekir.

İyi Çalışmalar,


2014-05-12 10:14:30
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!