Genel Konular : Bu işi kimler yapabilir ve yapmalı?

Bu işi kimler yapabilir ve yapmalı?

Merhabalar. Ben bilgisayar öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim fakat modelleme işi yapmak istiyorum. Udemy`deki kurslardan 3DS Max öğreniyorum şuanda. Bu işi iyi yapan kişilerin profillerine baktığım zaman güzel sanatlar fakültesi mezunu olduğu görüyorum. Sizce bu işin üstüne gitmeli miyim? İş ilanlarına baktığımda çok az sayıda modelleme ile ilgili iş ilanı bulabiliyorum ve bulduklarımda ise istekler hep mimarlık mezunu vb. şeklinde. Ne yapmalıyım sizce?


2018-09-04 23:38:27
  • Offline
  • Erkek
2 yıllık bilgisayar teknolojisi
shineseeHakan BabarAvatar

2 yıllık bilgisayar teknolojisi ve programlama bölümü mezunuyum. burda profilimde bişey yok ama yaklaşık 10 yıldır modelleme ve animasyon işleri yapıyorum. ilk heves edip öğrenmeye başladığım zamanlarda internette bu kadar kaynak yoktu. olan kaynaklarda ingilizceydi. bende biraz öğrendikten sonra kursa gitmeye karar verdim ama kursa boşa para verdiğimi başlayınca anladım. bildiklerimden daha azını öğretiyolardı. yani kısaca öğretmenlik okuyorum diye vazgeçme. hayalinin peşinden gitmeye devam et. iş ilanlarında mimarlık istemelerinin sebebi, genelde inşaat firmalarının projelerini yapacağın için. inşaat sektörü dışında pek iş ilanı bulamazsın. diğer sektördeki firmaları kendin bulup yaptığın çalışmaları göndererek şansını deneyebilirsin.


2018-09-05 10:06:26
  • Offline
  • Erkek
Mimarlik mezunu istemelerinden ne

Mimarlik mezunu istemelerinden ne tur 3 boyutlu modelleme isteyecekleri de belli oluyor aslinda. Sen 3 boyutlu modellemede eger iyi bir duzeydeysen, ne mezunu oldugunun da cok da bir onemi olmaz.


xD namidiger Silent Assassin
2018-12-07 14:17:22
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!