Bilgisayar Donanım : mac makinada windows çalıştırmak

mac makinada windows çalıştırmak
cagataycicekciçağatay çiçekciAvatar

mac makinada windows çalıştırırsak , 3dmax te performans nasıl olur ? saçmalık demeyin, ihtiyaç oldu ... kişi bilgisayardan fazla anlamıyor... konu ile ilgili bilgisi olanların fikrini almak istdim... acil bir sitem alıcam ...
macbookprolarda render nasıl olur önereceğiniz sitem varmı?


htttp://duzceweb.tk
2013-01-30 10:04:18
  • Offline
  • Erkek
intel tabanlı bir mac
OnTEC2Onur UNLUAvatar

intel tabanlı bir mac de bunu boot camp ile yaparsınız boot camp sistemin içinde gelen bir yazılım öncelikle size partition ayarlatır sonra windows kurulumu gerçekleştirirsiniz açılışta mouse tuşuna basılı tuttuğunuzda yanlış hatırlamıyorsam mac mi yoksa windows mu açılacağını belirtirseniz windows açılır standart bi pc olacak çalışacaktır zaten işlemci intel.

performans ise mac in üzerindeki işlemci ile alakalı ilk seri intel macler core 2 duo işlemcisine sahipti bu serilerde pek beklenti içinde olmamak gerekir yeni nesil i7 i5 gibi işlemciler standart bir laptop ne denli verimli çalışırsa o denli verimli çalışır.


İnsanların ön yargılarını kırmak atomu parçalamaktan daha zordur. ontec.blogspot.com
2013-01-30 11:41:07
  • Offline
  • Erkek
tşk ...
cagataycicekciçağatay çiçekciAvatar

yanlış anlamadıysam winows yüklediğimizde fark olmuyor mac ile pc arasında ... intel tabanlı maclerde normal bir notebook performanı veriyorsa gereksiz...


htttp://duzceweb.tk
2013-01-30 12:14:39
  • Offline
  • Erkek
Yeni nesil bir i5
ArkondeRAlper SözenAvatar

Yeni nesil bir i5 mac ile denemiştim. Tatmin edici bir performans alabiliyorsunuz. Muhteşem değil ama sıkıntı çıkartmadan çalışıyor. :) Eğer max ile çalışacaksanız windows için bir klavye almanız gerekecek. Zira delete tuşu olmayan mac klavyesinde backspace ve fn+backspace kombinasyonu kısayollarla çalışan bir insanı delirtebiliyor. :) Güzel bir de mouse almanızı da tavsiye ederim.

Kolay gelsin...


Gerçeği nasıl tanımlarsın?
2013-01-30 12:23:06
  • Offline
  • Erkek
Ben denedim test ettim.
maliqprojectmalik kayaalpAvatar

Ben denedim test ettim. Konfigrasyonunuz ne ise okadar performans alıyorsunuz. Sonuçta parçaların driverlarını yüklüyor. Ayrıca tavsiyem işlemciniz i7 ise raminizde yüksek ise bence Win 8 kurun. Windows 8 performansı müthiş.Ve şu ana kadar hiç bi hata ve sorunla karşılaşmadım.
Bendeki mac in ram`i 4 gb dı 16 ya çıkarınca gözle görülür bir fark oldu. Mac ram leri eskisi kadar pahalı da değil. 16 gb rami 200 liraya taktırdım.
Şunuda söyleyeyim. MacBookPro parası ile çok daha iyi bilgisayar alınabilinir. Tabi karar sizin.


2013-01-30 19:55:52
  • Offline
  • Erkek
Mac bilgisayarların teknik özelliklerini
dream_designerAhmet KABAKBAŞAvatar

Mac bilgisayarların teknik özelliklerini araştırırsanız sıradan bi bilgisayardan farkı olmadığı anlaşılacaktır.. Mac`leri bu kadar hızlı hale getiren, işletim sistemlerinin linux tabanlı olması. Direkt donanım hakimiyeti kazandırdığı için gereksiz yere ram tüketimi olmaz, arkaplan işlemleri tamamen kontrol altında tutulduğu için performans düşmez..

Dediniz ki, arkadaş ben verdim 5000$ gittim mac aldım ama windows kurmak istiyorum.. Önerim; bilgisayarınızın konfigürasyonunu araştırıp, bu parçaları topladığınızda ne kadar ödeyeceğinize, yada apple notebook falan kullnıyorsanız aşağı yukarı aynı donanıma sahip notebook`larla aradaki fiyat farkına göre, mac bilgisayara windows kurmanın mantığını aşağı yukarı fiyatlandırabilirsiniz..

Yani; mac bilgisayara windows kurmakla, donanım fiyat farkı arasında ters orantı var..


21 Volts Creative
2013-01-30 20:09:51
  • Offline
  • Erkek
tşk `ler arkadaşlar... gereksiz
cagataycicekciçağatay çiçekciAvatar

tşk `ler arkadaşlar... gereksiz bir zahmetten sayanizde kurtulucam sanırım... sonuçta deneyip yanılmak baya maliyetli olacaktı :)


htttp://duzceweb.tk
2013-01-31 08:59:48
  • Offline
  • Erkek
selamlar
huseyn11

selamlar


2013-02-01 12:04:30
  • Offline

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!