3ds Max : Yeminimi bozduracaklar bana.!!!

xsekox
xsekoxSerkan ÇelikAvatar

Evet zor bir durum olmuş.Bana göre bu iş için 1100 tl az.Tabii ki kişiye göre değişir bu rakam.Sabit bir işe sahip olup dışarıdan freelance çizmek daha mantıklı olur diye düşünüyorum.En azından kaçan iş çok fazla sarsmayabilir bütçenizi.Bu bağlamda kalite çıtanızı yükseltin ve en iyi olmak için çabalayın.Siz kalitenizi arttırdıkca eminim çok daha iyi kazançlar sağlayacaksınız.Kolay gelsin.


www.cizgisahne.com
2012-01-18 17:58:32
  • Offline
  • Erkek
verdiğin 1100TL yi beğenmeyip
serosezM.Serhat SEZGİNAvatar

verdiğin 1100TL yi beğenmeyip kaça çizdiriyorlar çok merak ettim..valla kardeş sende çok az demişsin aslında ben bu verdiğin mekanlardan anca birini yapardım o fiyata kusura bakma...


"Hedefi Olmayan Gemiye Hiç Bir Rüzgar Yardım Edemez"
2012-01-18 17:59:52
  • Offline
  • Erkek
Sevgili Ulaş, Toplanmayı
dragutTarkan ASLANAvatar

Sevgili Ulaş,

Toplanmayı 4 gözle bekliyorum.O zaman durumum katılamamayı gerektiriyordu ama şimdi toplantıya gelebilirim.

Sevgili xsekox,

Allah`tan senin dediğin gibi bir işte çalışıyorum,Ve extra olarak yapıyorum bu işi.

Kalite arttırma konusuna da gelince haklısın.Bulduğum her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorum.

Sevgili serosez,

Bu biraz da kişiden kişiye değişiyor diye düşünüyorum...Sen de haklı olabilirsin...


http://3de-Studio.com 0 505 939 93 09 https://www.behance.net/TarkanAslan
2012-01-18 18:10:11
  • Offline
  • Erkek
tarkan bey bence sorun
firketeyılmaz bağıran

tarkan bey
bence sorun değişen dünyada sabit kalmak istemekten veya değişmekten korkmaktan veya anlayamamaktan kaynaklanıyor. İllaki sadece en iyi şeyleri yaparım ona görede paramı isterim gibi bir anlayış maalsef geçerli değil artık. Sanatın sadece sanat için olduğu artık daha net belli olmaya başladı. Siz eğer geçim için yapıyorsanız altermatifli olun. Aynı işin 3-5 farklı fiyatlı olanını müşteriye gösterirseniz müşteriyede seçenek sunmuş olursunuz. Hangisini istiyorsa dahası hangi işe para verebilirim diyorsa onu satın alır. Ancak bir şey daha varki bu seninle ilgili. İş tanımından anladığım ve verdiğin süre çok orantısız gibi geldi. Buda yeterince uzman olmadığın gibi bir izlenim bıraktı bende. Söylenen işler için 6-7 gün çok uzun bir süre. Ancak serkan çelik in önerisine de katılmamak elde değil.


Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür. Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür. Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür. Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür. Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değer
2012-01-18 18:14:50
  • Offline
  • Erkek
Sevgili yılmaz Süre toleranslı
dragutTarkan ASLANAvatar

Sevgili yılmaz Süre toleranslı bir süre.

Ama sanırım esas müşteriyi kaçıran konu süre...

Bu konu üzerinde çalışacağım.Gerçi bu biraz da pc ile alakalı bir durum.

En yakın zamanda pc mi toparlayacağım...

1-2 benzer işte denemeler yapacağım kısa süre yüksek fiyat vereceğim bakalım ne olacak.
Ama bir işte çalışınca vereceğim süreler ancak bu kadar olabiliyor...İşten çıkınca iş yapacağım için iş süresi 2 katına çıkıyor.

Buna da bir çare bulmak lazım.Bunun için bir fikri olan var mı?


http://3de-Studio.com 0 505 939 93 09 https://www.behance.net/TarkanAslan
2012-01-18 18:23:48
  • Offline
  • Erkek
İstenilen fiyat az bile,
rotfireCemil T.Avatar

İstenilen fiyat az bile, piyasa Çin piyasasına döndü. Bizdeki herşeyi ucuza yaptırma zihniyeti değişmedikçe birşey olmaz. Kaliteden öte ucuza yaptırmak önemli. Allah yolunu açık etsin, her şerde bi hayır var derler, kapının biri kapanır diğeri açılır sabret...


Rotfire
2012-01-18 18:28:12
  • Offline
  • Erkek
valla bende işler yapıyorum
trfeg_55Zübeyir DemirciAvatar

valla bende işler yapıyorum ama ben günlüğü 200 olacak şekilde ayarlayarak yapıyorum. bazen 100 e iniyor. ama öyleleride var ki bir bianın dış renderini 50 liraya yapyor ! el insaf bu kadar fiyatı düşürmeyin ayıptır. bu işten aile geçindiren insanlar var. az akıllı olun herkes iyi para kazansın. konu çok doğru ve yerinde olmuş


!# The FeG #!
2012-01-18 18:37:02
  • Offline
  • Erkek
Ben 2 kuruşa çizim
aresblusAbdullah AslanoğluAvatar

Ben 2 kuruşa çizim yapıp bunca insanın hakkını yiyen o kişilere hakkımı helal etmiyorum. Aynı dertten müzdaripim. Hakkım olanı söylüyorum. Adam bedavaya yaptıracak enayi arıyor.


2012-01-18 18:48:26
  • Offline
  • Erkek
O enayileri buldukça da
TalikaOkan EyüpAvatar

O enayileri buldukça da yaptıracaktır. Ulaş beyin oda fikri çok iyi keşke olsa ama zor inşallah yavaş yavaş kurulur. Tarkan bey sizde bu kötü durumda ayakta kalmaya çalıştığnız için ayrıca tebrik ediyorum dayanın dayanalım bu kaliteli ama ucuz iş mantığınıda çürütelim.


- Hiç...
2012-01-18 19:49:11
  • Offline
  • Erkek
Bunun yavaş yavaşı yok.
ulasdenizulaş deniz

Bunun yavaş yavaşı yok. Ya olur Ya olmaz. 500 tane adanm toplanmaz mı? Toplanır. 9 tane yönetim kurulu üyesi olacak. 3 ilde 3er kişi, ya da İzmir Ankara 2 İstanbul 5 kişi. Tüm diğer illerden de 500 başvuru. 500 kişi olmayacak iş değil. Ama oda bir kurulsa birkaç ay içinde üye sayısı Çok artar. Çünkü hazır bir yapı. Bu aralar İstanbul`a gelip büyüklerimizle bu konuda görüşmeyi planlıyordum ama, Bunu İzmir`deki arkadaşlarla görüştükten sonra yapabiliriz diye planlıyordum. Böyle bir Platform var. Üyeler hallolduktan sonraki pekçok işi hallederim. Ama üyler konusunda yapabileceğim Buradan en fazla 15 üye dahil edebilirim. Bu konuda katılım olursa bir ön plan ve hazırlık yaparım. Daha sonra üyelerin görüş ve ilavelerini ,gerekli değişiklikleri yaparız. İşlevsel ve güçlü bir oda kurmak önemli.


2012-01-18 20:00:07
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!