3ds Max : Sayın Drekon ve diğer yöneticiler

Necmi bey kimse demiyor
black_iceFırat BeşerAvatar

Necmi bey kimse demiyor ki sadece yeni üyeleri diğer kullanıcılardan tecrit edelim ama bir yaptırımın olması lazım illaki... Bunun yanında eski üyelerin seviyesiz yorumları ile ilgide bir yaptırım olsun adalatli davranmak lazım ama herkse...


Allah Vermek İstemeseydi. İstemek Vermezdi... www.3dfikirler.com - www.mymusc.net
2012-01-26 12:41:37
  • Offline
  • Erkek
Acemiler bölmü yapılabilir. Ve
keremmaxkerem maxAvatar

Acemiler bölmü yapılabilir. Ve belli bir mesaj sayısından sonra deneyimliler bölümünde konu açma izni verilebilir.

Zaten kimin ne olduğu orda ortaya çıkar.(sıkılan,bunalan,heves için yazıp giden).Böylece usta olan babalarda rahatsız etmemiş olurlar ( oluruz :) )


2012-01-26 12:55:53
  • Offline
  • Bayan
Artık acemi usta ilişkisini
Seyhan_EFENDILERSeyhan EFENDİLERAvatar

Artık acemi usta ilişkisini tanımlayın lütfen çünkü bu tartışma uzadıkça uzadı, birileri usta birileride çırak. Neye ve kime göre olduğunu birtürlü çözemediğim usata sıfatı kişiye ne kazandırıyor yada hangi insani duygularını tatmin ediyor bilmiyorum. Forumda bir konu açıyorsunuz absürt bir şey sorunca herkes eleştiriyor, usta sıfatıyla dalga geçmekle kalmayıp adamı yerin dibine sokuyorsunuz. Biri teknik bir konuda soru sorunca ne hikmetse bütün usta sıfatı taşıdığını iddağa eden arkadaşlar susmayı yada bir iki kelime ile geçiştirmeye çalışıyorlar. Birde ticari çıkarların korunması için açılan konular var onlarda bir başka mesele, ne hikmetse forumda en çok okunan konubaşlıkları. Serbest piyasa ekonomisi içinde isteyen istediği fiyatı verir kimsede neden bu fiyata iş yapıyorsun diyemez bana göre.
2-3 hafta evvel bir genç oyun karakteri için modelci arıyordu, olmadık eleştirilerle alakasız cevaplar veren ustalarımız yine büyüklüklerini gösterdiler. Adam sadece modelci arıyor yani ben bu işi yaparmıyım yapamazmıyım diye sormuyorki gereksiz buluyorsanız adamın şevkini kırmayın bari. Uzun zamandır 3D ile ilgilenen birisi olarak kendi dalında işini iyi yapan kişiler marifetlerini göstermek için buldukları fırsatları herzaman değerlendirdiklerini biliyorum bedavaya yapılıyor olsada.
Yazıcak çok şey var aslında ama benim zamanım yok, kısacası yukarıda yazdıklarım bir suçlama değildir sadece eleştiri. Lütfen birbirimize saygı duyalım!

İyi çalışmalar.


http://deman3d.blogspot.com/
2012-01-26 13:52:26
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!