3ds Max : Bilge Adam mı, Kariyer Mimarı mı, Bilişim eğitim mi?

Eğitim cd sinden veya
yakarizaferAvatar

Eğitim cd sinden veya internetten öğrenmek herkese hitap etmiyebiliyor.Bu birazda kişilik yapısı ile ilgili. Herkes aynı sabrı gösteremeyebiliyor veya kendi kendine öğrenmek sıkıcı gelebiliyor.Anladığım kadarı ile Adem kendini bildiği için bu yöntem ona çok uygun gelmiyor. Yanlış bir şey ifade ettiysem kusuruma bakma Adem.
Serdar hocanın dediği gibi kurstan çok kurstaki hocanın kalitesi çok önemli. İyi diye bildiğin bir kursta beklentini karşılamayacak hocaya denk gelebilirsin. Eğitim almayı düşündüğün kurslarla görüşüp eğitimi hangi hocanın vereceğini öğrenip, hoca ile ilgili bilgi sahibi olabilirsin. Hatta mümkünse hoca ile yüzyüze konuşup aklındaki soruları sorabilirsin. Bu konuşmalarda donanımlı ve işini bilen hoca kendini belli eder zaten.Ben zamanında bilişim de Yasin hocadan eğitim almıştım. Sonrasında maxi 1-2 sene pek kullanmamıştım. tekrar kullanmaya başladığımda notlarıma bir iki göz gezdirmem yetmişti. Yasin hoca programın temelini o kadar iyi anlatmıştı ki bir çok şeyi unutsam bile bir iki kurcalamada herşeyi çözebiliyordum. bu vesile ile ona da teşekkür etmiş olayım.Kustan fazla verim almak için öğrenmek istediğin programlara aşina olmak önemli. Bu şekilde hocanın anlattığı püf noktalarını daha iyi yakalayabilirsin. Tavsiyem programlarla ilgili bilgin yoksa belli bir temel bilgiye sahip olmak adına internetten bazı derslere bakıp sonrasında kursa gitmen olacaktır.


İmkanın sınırını görmek için, imkansızı denemek lazım.(Fatih Sultan MEHMET)
2016-12-17 01:25:55
  • Offline
  • Erkek
Hiçbiri... aç Google ı.
DARK_LordMetin KALAYCIAvatar

Hiçbiri... aç Google ı. Kapat kendini eve.


BIRGUN HERSEY KARANLIGA GOMULECEK... O AN GELDIGINDE OLUP BITENLERE SADECE BEN TANIK OLACAGIM
2016-12-17 08:51:25
  • Offline
  • Erkek
eğitim içeriği modelleme ise
kmltnrkemal tanırAvatar

eğitim içeriği modelleme ise ve para vermek istiyorsan istediğin yerden ders alabilirsin . farketmez . youtube bile yeter . ama işin fotogerçekçi render alabilmek ise vray konusunu malzeme ışık render ayarları ve post production olarak en iyi derecede öğrenmek istiyorsan . serkan çelik le tanış. burda ki herkes de altına imzasını atar . serkan efsanedir. xsekox olarak tr3d de kendisi ama fırsat bulamıyor sanırım ;)

modelleme işini de Digital Tutors - la halledersin .


kmltnr
2016-12-17 08:52:56
  • Offline
  • Erkek
yakari
kuburgaAdem KayabaşAvatar

zafer hocam tam olarak beni anlattın, eksik yok fazlası var. bireysel öğrenim benim yapıma uyuşmuyor. ben öğrenirken insanlarla hocalarla iletişimde olmalıyım. en iyi eğitim setlerini bile alsam adım gibi biliyorum ki hepsi bir süre sonra evin farklı köşelerinde kaybolacak. hoca anlatır ben dinlerim aralarda diğer arkadaşlarla konu üzeride konuşurum, anlamadığım yerde hocaya sormak isterim. tek başıma en fazla iki gün sürer benim eğitim almam. kurs disiplini olmalı benim için


Sızlasada gönüller düşenlerin yasından, Koşar adım gitmeli onların arkasından.
2016-12-17 09:09:32
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!