3ds Max : çöp kamyonu

modelleyeceğim proje ; ganada
threeDsMaxcumhur ÇELİK

modelleyeceğim proje ; ganada 50-75bin dönümlük bir alanda yapılması kesin olan çöp toplama tesisi diyelim.ilçeden toplanan çöpler bu alanda tırlara doldurulup başka bir yere transfer ediliyor.
çöp arabası modellemek farklı bir iş . benim görevim bu toplama alanını modellemek ...
satın alma konusunu şurdan açtım ; çöp kamyonlarını ve tırları bu işin ihalesini alan firma kendisi alacağı için belki marka ve model belirtebilir diye önceden araştırma yapıyorum...
kafama takılan bir şey daha var modelleme işini 2009 dan buyana yapıyorum 100 e yakın bina modelledim kendi çapımda kaliteli işler çıkarmaya çalışıyorum bu zamanaa dek aldığım 2. büyük iş olacak ilki türkmenistanda 50bin dönüme yapılacak olan bir kablo fabrikasıydı ... tanıdık olduğu ve ilk büyük işim olduğu için fiyatta bir şekilde anlaşmak zor olmadı. şimdi bu firmayı tamımıyorum ve ilk işimiz olacak. ne kadar fiyat versem diye kendimi zorluyoryum . bu konuda yardımcı olabilecek samimi arkadaşların yorumunu bekliyorum. çevremde de bu tarzz calışan kimse yok . 1-2güne fiyat için firmayla görüşme yapacağım istediğim giyatı verip işi almak ve anlımın akıyla bu işten çıkmak istiyorum . yardımlarınız için teşekkür ederim ..


not : yapılacak olan proje bina projesi olmadı için toplam inşaat alanından bir fiyat çıkaramadım . arsa üzerinden ve yurtdışı projesi olduğu göz önünde bulundurursam 5bin tl gibi bir fiyat düşünüyorum. azmı çokmmu bilemedim. tmm..


2013-04-21 17:15:37
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!