3ds Max : 3ds Max Öğrenci Sürümü SORUNU

3ds Max Öğrenci Sürümü SORUNU
Hayalet_13Ahmet GENÇAvatar

Merhaba arkadaşlar, benim bir sorunum var, ben "TurboSquid" vb sitelerde modellerimi satmayı düşünüyorum ancak bir sorunla karşılaştım; bende 3d max öğrenci sürümü var ve öğrenci versiyonunda hazırladığım max dosyasını diğer bilgisayarımda açtığımda uyarı mesajı alıyorum mesajda sanırım şöylebir şey yazıyor;
"Bu dosya Autodesk 3ds Max`in Öğrenci sürümü kullanılarak oluşturuldu. Bu veriler ticari amaçla kullanılması Autodesk 3ds max lisans sözleşmesini ihlal etmektedir."
Sanırım böyle bir max dosyasını siteye koyduğum da bu max dosyalarımı kabul etmicekler diye tahmin ediyorum, bana yardımcı olur musunuz, kırılmış bir max veriyonu mu kullansam yoksa bu eğitim versiyonu bir müdahale yapabilir miyim, herkese iyi günler dilerim.


2018-02-25 19:00:29
  • Offline
  • Erkek
Sırf korsan yazılım kullanmamak

Sırf korsan yazılım kullanmamak için tüm pipeline`ını özgür + ucuz kiralık yazılımlarla kurmuş bana sorarsan karanlık tarafa geçmek serbest Ahmet. Vicdanen bir sıkıntı duymuyorsan kırılmış versiyonu da kullanabilirsin, eğitim versiyonuna da müdahale edebilirsin.

Ancak bir noktada lütfen otur ve yapacağın bu seçimin doğru olup olmadığı konusunda biraz düşün. Zira birileri de senin modelini, emeğini aynı şekilde korsan kullanmak isteyebilir. O durumda kendi hakkını savunurken hangi değere dayanacaksın?


2018-02-26 10:21:07
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!