Maya 3D : Maya 3d indirme linki

Maya 3d indirme linki
drekonNecmi DemirkeserAvatarDükkan sahibi

Maya 3d programını aşağıdaki linkten indirip kullanabilirsiniz. web sayfamızda maya 3d programı hakkında çeşitli dersler bulunmaktadır.

http://usa.autodesk.com/maya/trial/

Maya ders linki:
http://www.tr3d.com/dersler/maya-dersleri/

Maya ve diğer programlar için crack, serial, torrent gibi indirme linkleri ve paylaşım sitelerine gerek kalmadan kendi orjinal sitesinden indirip kullanabilirsiniz. crack gibi dosyaların bilgisayarınızdan bilgi indiren trojan virüsleri yükleme ihtimali yüksektir. özellikle web sayfanmızda yasadışı paylaşım yasaktır.


Game maker
2011-08-09 18:23:11
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.gamikro.com
{islemler}
bende dedim noluyoruz
melkor_Erkan YILDIRIMAvatar

bende dedim noluyoruz

öğrenci arkadaşlar şunu da yapabilir okullarından bir öğrenci belgesi alsınlar (ingilizce) autodeske başvursunlar öğrenci sürümlerini size ulaştırıyorlar

tabi burada anlatıldığı kadar kolay değil biraz uğraştırıyorlar ama onayı aldıktan sonra tüm programlarına erişim imkanı sağlıyorlar.


not : otomobil ve concept tasarım yapan arkadaşlar aynı site içerisinde alias desing programını da incelesin güzel programdır.Max ile modellemekte zorlanacağınız dosya boyutlarını şişiren ayrıntıları bir kaç tık ile yapabiliyor söz ettiğim program ama az biraz zorlayacak sizleri şimdiden uyarıyım :D


MODO, rhino
2011-08-10 12:38:37 Edit:2011-08-10 12:39:24
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
ŞÖLEKİ autodesk üniversite öğrencilerine
melkor_Erkan YILDIRIMAvatar

ŞÖLEKİ autodesk üniversite öğrencilerine ücretsiz olarak programlarını kullanma hakkı sağlıyor yanlız bu sürümlerde çıktılarında ingilizce olarak " öğrenci sürümü" ibaresi oluşur görmüşsünüzdür.

bu işlem için okulunuzla birlikte autodeske müracaat ediyorsunuz TOBB üniversitesinde okuyan bir stajerimiz 1 aylık yazışma sonucunda bu sürümleri kullanmaya başladı.

hatırladığım kadarı ile okul program isimlerini ve kullanmak isteyen öğrenci isimleri ve belgelerini autodeske iletti , kişisel olarakta evraklarını ulaştırdı autocad - 3ds max - skechbook pro programlarını kendisine ulaştırdılar

yanlız şöle bi sınırlandırma var bu programları sadece öğrenme amaçlı kullanabiliyor ticari bir amaçla kullanması durumunda lisans anlaşmasında belirtilen yükümlülüklerin altına giriyorlar (BSA olayı)


MODO, rhino
2011-08-11 15:42:02 Edit:2011-08-11 15:44:29
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !