Maya 3D : egitim setlerimi kurslarmı ??????*

Setler, kurs ve özel
ElprinceErcan ZirekAvatar

Setler, kurs ve özel derslerden daha ucuz. hem de çok daha ucuz. Öğrenme açısından İngilizce setlerde (Digital Tutors aboneliği gibi) profesyonel işler için bile çok fazla ders var.
Türkiye`deki kurslarda öğretmenin bilgisi kadar ve paranın yettiği yere kadar ilerlenebilir.
500 tl ye DTye 6 aylık abone olabilirsiniz, sınırsız ders saati; kapasitenize bağlı artık. TR`de 6 aylık kursa (ders saati nedir bilemem) vereceğinizden eminim çok daha hesaplı gelecektir.
Yani verim açısından setlerin marjinal faydası kursları 10lara katlar.


2013-11-06 03:22:11
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.ercanzirek.com
{islemler}
ingilizce varsa kursa bosuna
tricecoldNewtimucin ozgerAvatar

ingilizce varsa kursa bosuna para vermeyin, ogrenebileceginiz hersey ama hersey internette mevcut, gerek VIMEO da dersler olsun gerek egitim videolari olsun, gerek forumlar olsun.

Is olayi biraz daha degisik bir durum, ama bence, biraz ogrendikten sonra, 10 saniyede olsa bir kucuk proje yapin derim, bu modelleme olabilir, animasyon olabilir, FX olabilir, oyle aman aman foto gercekci falanda olmasina gerek yok, modelleme ise, yapin bir araba modeli ucak, her neyse, wireframe ini gosterim 360 derece cevirin, koyun VIMEO ya. yavas yavas insanlar sizi gormeye ve takip etmeye basliyacak.

https://vimeo.com/user7844693 bakin bu benim sayfam Vimeo da, inanin ben yeni seyler ekledikce ileriye dogru hep bir iki kontak yapiyorum kendime.

Yarin obur gun, bir is gorusmesine gittigim zaman, artistleri ise alanlar da, en az bir iki gere bu sitelere girip ne varmis yeni diye hep bakarlar.

Yaptigim hortum simulasyonunu Vimeo ya koydum 1 2 sene once ve onun sayesinde 1 senedir disaridan bir firmaya freelance calisiyorum. Yeterki uretin gerisi gelicektir.


MAYA/HOUDINI SR.FXTD / MPC timucinozger.com
2014-01-13 11:19:13
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.timucinozger.com/
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !