Maya 3D : 3D Modellemeci Arıyoruz.

3D Modellemeci Arıyoruz.
hellroad

Merhaba, arkadaşlar ben Creative Industry'nin kurucusuyum. Daha önceden Mount & Blade: Warband için mod yapmıştık, şimdi ise bilgisayar oyunu yapmayı düşünüyoruz. Şuan ekibimizi genişletiyoruz, lâkin ekibimize bir kaç daha kişi almayı planlıyoruz, projemizde çalışmak isteyen arkadaşlar 3D modelleme,level dizayn veyahutta Unity bilmeleri gerekiyor. Şuan ekibimiz de, beş modellemecimiz, bir video editörü, bir senarist, bir piyanistimiz ve bir de arşivcimiz vardır. https://creativeindustrys.wixsite.com/game(siteyi de güncelleyeceğiz bazı düzeltmeler olacak özellikle ekip konusunda) Şuan, sitemizi wix üzerine açtık gelecekte resmi site kuracağız. Sesli iletişim programı olarak discord kullanıyoruz ve yazılı iletişim olarakta messenger ve whatsapp kullanıyoruz. Ücretler, oyun bitiminde verilecektir. İrtibat Numaram: 0539 668 70 17. Oyun fantastik ortaçağ temalı bir oyun olacaktır. Oyunun konusu şu olacaktır; kara büyücüler ve insanlar...İyiliğin ve kötülüğün sembolleri klişe bir şekilde savaşmakta...Ama bu sıradan evrende karakterimiz yani sen,kan bağından gelen kötülüğümü yoksa insanlarla yaşamanın verdiği iyiliği mi kullanacağını bilememektesin ve bu sıradan evrene ilginçlik getiren bir detay olarak kaderini çizmeye başlayacaksın...


2018-12-09 21:00:57
  • Offline
{islemler}
Aynı başlığı iki kere
GARYOSAVANİzzet Berkay KaramanderesiAvatar

Aynı başlığı iki kere açmışsınız.
https://www.tr3d.com/forum/oku/oyunyap/ekibimize-3d-modelling-ariyoruz/

Mod yapımcısı olduğunuzu belirtmişsiniz ancak modunuzun resmi web sitesini bilgilere eklememişsiniz.
Örnek mod sitesi: http://www.turkishunion.com/

Ekibinizdeki kişileri saymanıza gerek yok, zaten yeterli ve detaylı bilgi verememişsiniz. Web sitesi için hosting hizmeti alacak paranız yoksa bu tür çalışmalar için ücretsiz hosting sağlayan topluluk sitelerini kullanın.
Örnek: https://www.moddb.com/mods/turkish-union-mod

Discord sunucunuz varsa linki verinki insanlar iletişime geçebilsin.
Örnek: https://discord.gg/ZDZNZD

Kişisel cep telefonunuzu forumlarda yayınlamayın. Dolandırıcı kişiler isminizi görebildiğinden dolayı çeşitli yollar ile sizi arayıp dolandırmaya çalışabilir. Maddi zarar veremeseler dahi hüküm giymelerini sağlayacak davaya git-gel en az 8 celse, 2 yıl sürüyor.

"Oyunun konusu şu olacaktır" dan sonra teaser video girişi kıvamında bir metin yazmak ekip arkadaşı bulma ihtimalinizi tamamen baltalayacaktır. Daha samimi, daha basit, amatör ruhunuzu ve hevesini daha doğru gösteren bir sunum ve daha düzenli bir metin yazmanızı tavsiye ederim.

Metindeki mevcut imla hataları, dil bilgisi kurallarına uyulmamış oluşu ve bu başlığın spam olarak ikinci kez açılması bu platformda bu işleri profesyonel olarak yapanlarda olumsuz etki yaratacaktır. İlgili düzeltme ve eklemeleri ivedi yapmanızı tavsiye ederim. Projenizde başarılar.


http://www.youtube.com/user/GARYOSAVAN
2018-12-10 10:38:16
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.turbosquid.com/Search/Artists/GARYOSAVAN
{islemler}
İZZET BEDAVA DANIŞMANLIK YAPMIŞSIN.
edoowErdoğan AğdoğanAvatar

İZZET BEDAVA DANIŞMANLIK YAPMIŞSIN.
OKUDUĞUMDA PALDIR KÜLDÜR BİR İŞ YAPIYORLAR DİYE DÜŞÜNDÜM.
SÖYLEDİKLERİNE KATILIYORUM...


2018-12-10 12:09:28
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
ODTÜ ATOM'dan da aynı
GARYOSAVANİzzet Berkay KaramanderesiAvatar

ODTÜ ATOM'dan da aynı eğitim ve desteği ücretsiz olarak alabilirler. :) http://www.atom.org.tr/tr


http://www.youtube.com/user/GARYOSAVAN
2018-12-10 13:35:10
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.turbosquid.com/Search/Artists/GARYOSAVAN
{islemler}
Bu bedavacı girişim aklıma
fasuto53Fatih Avatar

Bu bedavacı girişim aklıma başka bir bedavaçıyı getirdi şimdi onu forumda ifşa etmem gerektiğini hatırladım. Herkesin iyiliğine.


2018-12-10 21:51:02
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !