Genel Konular : üyelik silme

acil !
drekonNecmi DemirkeserAvatarDükkan sahibi

Ek: Evren gümüş, lütfen ve lütfen başka üyelik açma. iki dakika eve uğradım. az sonra hastaneye gideceğim. yarın da ev taşıma konuları ile uğraşacağım. çok acil bir derdin varsa mahkemeye gidiyorsun ve siteyi BTK kararı ile kapattırıyorsun. çok umrumda değil. şu an dünya kadar derdim var, kimse beni umursamadığı gibi artık bende kimsenin nazını çekmiyorum.

çok acil değilse önce kendi derdimle ilgilenmem gerekiyor. sonra müsait bir zamanda üyeliğini sileriz, sistemde üye silme kısmı daha bitmedi, bundan sonraki yapacağım ilk bölüm de orası olacak. Bunu özelden aynen böyle yazdım ama seni tatmin etmedi sanırım. insanların bunu burda görmesini ve seni desteklemesini istiyorsun anlaşılan. buyrun meydan sizin.

Madem firman da varmış üyeliği silince sana yazılı olarak da iletirim. olmadı Fax falan çekerim. Anlaşılan senin için bu konu çok önemli.


Game maker
2011-08-15 17:28:10
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.gamikro.com
{islemler}
Bu mevzuları mahkemeye taşıyacak
evrengms

Bu mevzuları mahkemeye taşıyacak kadar şizofren değilim.Sizin site yenilenene kadar ki tutumlarınızla,yenilendikten sonraki üyelere tutumlarınız arasında çelişkideyim.Bir konu ile ilgili tavrımı koymaya çalıştım.Ama aynı fikirde olmadığımız sürece bu tür davranışlara maruz kalacağım sanırım.Son mesajınızdaki gibi abartılı bir durum yok.Silindiğinde mail atarsanız sevinirim.Özel sorunlarınızla ilgilide kolay gelsin,Allah şifa versin...


İyi çalışmalar...


2011-08-15 17:48:27
  • Offline
{islemler}
Sn Evren GÜMÜŞ genelde

Sn Evren GÜMÜŞ genelde yapı itibari ile böyle konulara pek girmem ama önceki ve sonraki tutum cümleniz beni çok şaşırttı.Allah aşkına siz bu siteye ne için üye oldunuz.İlgi görmek içinmi merak ettim doğrusu.Adam o kadar sıkıntısının arasında tayin, ev sorunu, taşınma problemi sitenin yenilenmesi ile uğraşırken bu aradada bütün üyelerin çalışmalarına tek tek yorumlar yazarken sizin böyle düşünmeniz beni gerçekten çok şaşırttı,ve anlam veremedim.Sizi ve sizin gibi düşünenleri biraz anlayışa davet ediyorum.
saygılarımla.


2011-08-16 01:13:34
  • Offline
{islemler}
üyelik silinmesinin bu kadar
automaymaxM.KEBİR

üyelik silinmesinin bu kadar önemli olduğuna ilk kez şahit oldum.Üyeliğin olsa ne olur olmasa ne olur.Silinse ne olur silinmese ne olur.Milletin oruç başına vurmuş herhalde.Girmezsin olur biter..:(


2011-08-17 04:44:52
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Enteresan bir tartışma! Hayretle
YasarTasYaşar TaşAvatar

Enteresan bir tartışma! Hayretle izliyorum.
Yıllardır saygı duyduğum bu site, max konusunda bana bu kadar faydalı olmuş bu site nelerle uğraşır hale geldi.
Evren Hanım haklı olabilirsiniz ancak bu kadar abartacak ne var ben de anlayamadım. Ayrıca küçük bir konuyu abartmak şizofreni hastalığı ile çok bağlantılı değildir. Ki madem sizin deyiminizle şizofren değilsiniz, girmeyin olsun bitsin. Necmi hoca o kadar sıkıntısını vs anlattı, tamam sileceğim dedi, siz hala silince bir de mail atın diyorsuuz. Anlaşılır gibi değil.
Tüm diğer arkadaşlara, genel olarak söylüyorum, hatta sırf bu başlık için de değil. Arkadaşlar bize ne oldu allah aşkına? Forumun geneline bir bakın; ne kadar öfkeliyiz, her konu altında bir tartışma bir kavga çıkmak üzere.
Lütfen Hanımlar Beyler, biraz sakin, saygılı davranalım birbirimize.
Ben de genelde bu tip tartışmalara dahil olmam, hazetmem. Ancak siteye girerken artık hangi gerilimle karşılaşacağım endişesi ile oturum açıyorum. Sen de girme kardeşim, sen de git derseniz de başım üzerine. Mesleğimiz bence biraz ortalama üzeri, lütfen bu şekilde davranalım.
Herkese sevgilerimle...


2011-08-17 10:26:28 Edit:2011-08-17 10:27:48
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Gerçekten kopmuş millet... Bu
pitposumSerdal ErtasAvatar

Gerçekten kopmuş millet... Bu kadar dertleri vardı da önceden bizim mi haberimiz yoktu. Yıllardır takip ederim TR3D`yi bu kadar dertli arkadaş topluluğunu bir arada görmedim. Her yerde olduğu gibi atışmalar olurdu tabi de; bu olay farklı bir noktaya ulaşmış gibi görünüyor. Hayırlısı diyelim, hayra yoralım...


http://pitposum.deviantart.com/ www.serdalertas.com
2011-08-17 10:49:15
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
google da ilk sırada
kajaxatakan şıkoğluAvatar

google da ilk sırada çıkıyor site. yeni konu başlıklarıyla birlikte daha popüler bir durum kazandı tr3d necmi hocayla konuşurken buna dikkat çekmek istemiştim. kaliteli ve nezih bir ortam var yıllardır. bu sitede crack serial istenmeyeceğini bilir herkes. bundan sonra "ipini koparan" gelir dedim. "hiç bişey olmaz" dedi :) sanırım durum biraz o yöne kayıyor. sitenin tekrar yayına açıldığı ilk hafta yoğun bir şekilde crack ve serial isteği ile karşılaştık halaa da geliyor... eleştiri - tartışma hep vardı ama bu kadar içi boş, ayağı yere basmayan agresif ve sığ tartışmalar olmazdı. her yorumu oturur ciddi ciddi okurduk. özellikle tecrübeli üyeleri biraz daha konuşmalar gerekiyor sanırım. ustalar konuşursa susması gerekenler susar belki...


vefasız hedef kitle
2011-08-17 11:21:47 Edit:2011-08-17 11:45:11
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Arkadaşlar, açıkçası ben bu
TuncAxoyTunç AksoyAvatar

Arkadaşlar, açıkçası ben bu konunun sürekli gündeme gelmesinde sizlerin de payı olduğunu düşünüyorum. Bu mesaja cevap yazmayacaktım ancak baktım siz coşmuşsunuz yine yazmamda fayda var.

Bu tip mesajlara verdiğiniz cevaplar mesajları daha popüler yapar ve bu da siteye zarar verir.

Herkes evreni duyarlı olmaya çağırmış ama çuvaldızı da kendimize batırmayı unutmayalım ;)

Hatta varsın bu konunun son mesajı bu olsun =)


CG Artist www.tuncaksoy.com www.3danimasyon.org
2011-08-17 12:31:42
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Ne iyi oldu be
arkhe74Kirli, Çürük ve Adi

Ne iyi oldu be bu temizlik.


www.leventoget.com
2011-08-17 17:53:12
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !