Genel Konular : TRT Çocuk Karakter Yarışması 2017

TRT Çocuk Karakter Yarışması 2017
portoDeniz ErtanAvatar

Başvuruları 20 temmuz itibariyle başlamış olan yarışmanın son başvuru tarihi 20 ekim 2017`dir. İlgenenler için ilgili linkler aşağıdadır.

http://www.trtcocuk.net.tr/kurumsal/haber/2-dijital-karakter-tasarim-yarismasi-basladi

http://kultur.istanbul/basin-odasi/haberler-ve-duyurular/banners/2-dijital-karakter-yarışması-başladı!.aspx

http://www.gbsa.com.tr/yarismalar.html


2017-07-31 11:01:55
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Çocuklar için hazırlanacak animasyon
AKKURTKadir AkkurtAvatar

Çocuklar için hazırlanacak animasyon serisi / sinema filminde ana kahramanlardan birinin çizimi. Her yaştan kesime hitap edebilecek, insan, hayvan, yaratık, süper kahraman tasarımları yapan her öğrenci ve yeni mezun yarışmaya katılmaya hak kazanabilecektir.


Öğrenci derken sanırım iligili üniversite bölümleri için. Biz yine dışardayız. :(


2017-07-31 11:41:33
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
zaten bir karekteri çizip
cosmosiiievren yıldırım

zaten bir karekteri çizip onu başrol karekteri yapıp rigleme ve animasyon vermeye türkiyede en az 5 bin alıyorlar bu işin zaruri kısmı gelgelelim işin asıl para eden kısmınaki oda einstain nın söylediği gibi "HAYAL GÜCÜ BİLGİDEN DAHA ÜSTÜNDÜR" sözü

işin asıl para eden kısmı işte o başrol karekterini düşünüp bulabilmek çünkü varolan eskizi herkes çizer önemli olan hiç olmayanı bulabilmek o yüzden tasarım çok önemli arçeliğin logosuna dünya para ödediler, bmcde amcam mühendis yeni kamyon modellerini italyanlara çizdiriyorlar hemde dudak uçuklatan paralara.

trt nin burdaki amacı azalan başvuruları yine ayakta tutabilmek çünkü geçen barışislamoğluylada görüştüm keloğlanı trtden çekme kararı almış yani artık yeni bölüm yapılmayacakmış çünkü trt fiyatları düşürmüş bütçenin çoğu diriliş ertuğrul dizisine gidiyormuş. O sebebten ötürü keloğlanı artık sinema versiyonu ile karşınıza çıkarmaya hazırlanıyoruz dedi.

uzun lafın kısası profesyoneller zaten bu saçmalığa bulaşmaz zaten trtde yeni mezun toyları arıyor bir umut belki içlerinde biri güzel bişey üretirde trtde bunu alıp kullanır tabi tüm imaj haklarınıda aldığını unutmadan söyleyelim geçen kızıma niloyanın bebeğini aldım 67 tl para bayıldım arkasındada çin yazıyordu :)


2017-07-31 18:28:45
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
başlık için teşekkürler. aklıma
koftemustafa duyarAvatar

başlık için teşekkürler. aklıma fikir gelirse ben bir şansımı deneyeceğim.


maya+zbrush
2017-08-01 21:33:06
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !