Genel Konular : TERÖRE LANET OLSUN !!

Benimde tek diyebileceğim şehitlerimize
rotfireCemil T.Avatar

Benimde tek diyebileceğim şehitlerimize rahmet hepimize sabır dilemek olacaktır. Her zaman bir daha olmaz desek de oluyor malesef ve bunu nasıl engelleriz bilemiyorum belki istihbarat eksik belki başka şey tabi ki yine ateş düştüğü yeri yakıyor. Allah`a emanet yaşıyoruz. Sözün bittiği yer...


Rotfire
2016-12-18 16:42:46
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Necmi bey şahsen siyasetçilerin
fasuto53Fatih Avatar

Necmi bey şahsen siyasetçilerin tavrı benim eşitlik inancımı etkilemez. Doğru bildiğimi kim savunursa en paşa adamım odur.

Menfaatlerimi insani değerler çizgisinde muhafaza ettiğimi kendimce düşünüyorum, bu sebeple de menfaatime olmayan bir şeyi desteklemem -başkasını bilmem ama- bundan da hiç utanç duymam.

Eşitliğe inanmakla birlikte şunu da söylemeliyim sanırım, belki benimde makamım mevkim olsa, belki ben de kendime çok değer veririm ama bunu diğer yönden test etme şansım yok. Düz vatandaş Fatih olarak bunları söyledim yarını garanti edemem.

Nitekim eşitlikten bahsedip yemek sırasında önüme kaynayan hergeleler aklıma geliyor (bikeresinde ben de yapmıştım) Yarın ne olacağımı bilemem.

Sevdiğim bir söz var, insanda konfor ve rahat yükselirken insanlık değerleri irtifa kaybeder.

Sizin dediğiniz gibi: Batı ve `İnsan Hakları`.


2016-12-19 22:30:44
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
aynen
drekonNecmi DemirkeserAvatarDükkan sahibi

Kesinlikle katılıyorum. doğrular kişiye ve zamana göre değişiyor.

Düşünsene karşında 100.000 kişi bağırarak adını söylüyor : "Sen bizim herşeyimizsin, öl de ölelim"...

nasıl bir ateşleyici etki yapıyorsa artık. gece gündüz uyumadan delikanlı gençler gibi heryere koşarak gidiyorlar. Bunun yanında siyasetçilerin aşırı şımartılan bir egoizm kurbanı olduğu da gerçek. Aynı padişahlarda olduğu gibi " herkes eteğini öperse karşında eleştiri yapan insan bulamaz, eleştirilmeyen kişi de yanlış yaptığını bilemez "


Game maker
2016-12-20 08:56:43
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.gamikro.com
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !