Genel Konular : Kartvizit isim önerisi

Kartvizit isim önerisi
asdfufuk çakıralAvatar

merhaba arkadaşlar.öncelik ile hepinize kolay gelsin ben 3DS MAX kullanıcısıyım.aynı zaman da freelance olarak iç mekan ve dış cephe tasarımları yapmaktayım.izmirde yaşıyorum şahsıma ait kartvizit bastırmak için ingilizce yada türkçe isim önerebilirmisiniz.


"Hayalleriniz için bir adım öteye.."
2017-03-18 09:48:20 Edit:2017-03-18 11:28:50
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
çantacı
PMBlntBülent Taşdelgen

bence katalog cv bastırın, isminiz yazsın sonuna da "design" kelimesini ekleyin. aynı şekilde isminize bir web sitesi ile online katalog oluşturun. kartvizit dağıtma işine girmeyin ciddiye alınmıyor. onun yerine tanıştığınız kişilerin aklında kalmaya çalışın.

bir arkadaşım kendinden 3d ciyim, tasarımcıyım diye bahsettikten sonra mutlaka gelmesi gereken ;"çalışmalarınızı görebilir miyiz?" sorusu mütaakibinde montunun cebinden veya çantasından tablet çıkartır kataloğunu gösterirdi. insanlar böyle beklenmedik hareketten dolayı dumura uğruyorlar, akılda kalıyorsun ister istemez. ama tutmadı böyle işler tutmuyor genelde boşa yorgunluk oluyor. şimdi Rusça öğrenmeye gitti bir yıllığına Ukrayna ya, memleketin şu durumunda en iyisini yaptı. genç bir insan kendisi, umutları çok ama şimdiden çokça da hayal kırıklığı yaşadı. bir yıl daha uzatacağım diyor okulu şimdilerde.


2017-03-18 12:06:33 Edit:2017-03-18 12:51:59
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !