Genel Konular : Chrome da acilan telif hakki bilgilendirme sayfasi

Chrome da acilan telif hakki bilgilendirme sayfasi
TPRKtoprak tunçAvatar

Haberlere googlen gorsellerinden bakarken birden kendi kendine chromeun bilgilendirme sayfasi acildi.Acilan sayfada telif hakki nedir filan aciklamasi yaziyordu.Yanlis gorselemi carptim diye baktim hic bi haberin linki uymuyor actigim sayfada,ileti geldi sonra chrome,google play hizmetleriyle sorun yasiyor msji geldi.Birseyi ihlal mi ettim diye maileme baktim,mailde gelmemis,acaba chrome ile google play arasinda telif sorunumu oldu bilen birileri yazarsa sevinirim simdiden tsk ederim.


ANİMASYON
2018-12-02 16:50:53
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Avrupa birliğinde bir yasa
drekonNecmi DemirkeserAvatarDükkan sahibi

Avrupa birliğinde bir yasa oylanacak.

https://www.cnbc.com/2018/09/12/article-13-eu-parliament-votes-on-digital-copyright-law.html

Gogle ve facebok gibi sözde firmaları ciddi anlamda zorlayacak bir boyut. Sağdan soldan aldıkları içerikler için kimseden izin istemiyorlar. Eski sistemde eser sahibi "benim eserimi arşivden silin" diyedek uğraşıyordu.

Yeni yasa geçerse herhangi bir sanat eserini alıp kullanırken sorumlu olacaklar. Bu içeriği bir üye almış olsa bile "biz özzgün bir platformuz herkes erşeyi paylaşabilir" diyemeyecekler.

Kapsama tam hakim değilim, ama benim anladığım bu. Pinterest gibi siteleri zor günler bekliyor yani.

Bu arada google S4 telefonumun sistemini öldürdü, telefon artık hiçbir yeni uygulamayı yükleyemiyor. Android isminin arkasına sığınıyor ama bu konuda da telefon üreticilerle birlikte iyi bir cezayı hakediyorlar.


Game maker
2018-12-02 21:53:33
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.gamikro.com
{islemler}
Anladim..Bende garipsedim bu durumu
TPRKtoprak tunçAvatar

Anladim..Bende garipsedim bu durumu durduk yere oyle bi sayfanin acilmasi cok mantikli degil.Kanunlarla herkesin bilgisi korunmasi guzel birsey..tsk ederim cevabin icin..


ANİMASYON
2018-12-03 00:03:13
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !