Genel Konular : Bitcoin / Altcoin Mining

Bitcoin / Altcoin Mining
halkaFurkan YILMAZ

Önemli: Bunu buraya yazdıktan sonra alakasız şeyler teklif edecek saadet zinciri tayfası boşuna mesaj atmasın cevap verilmeyecektir.Konu yardım amaçlıdır, herhangi bir eleştirisi olan varsa kendisine saklasın.

 

Arkadaşlar çizim için kullandığım donanımlarım ile mining yapıyordum (gtx 970-1080 i7 cpu) Donanımıda geliştirmeyi düşünürken Nicehash hacklendi ve kolay mining yapamaz hale geldim. Birçok mining şeyleri var ama hiç anlamıyorum çözemiyorum. 3 Gündür uğraşıyorum verimli birşey kuramadım. Eğer mining sorununu çözersem gpu eklemeye devam edeceğim.

İhtiyacım şu şekilde, istediğimde istediğim donanımı on off şeklinde açıp kapatabileceğim (mesela 970i veya 1080i bazen mining yapmak istemiyorsam kapatacağım seçerek) bir mining yazılımına ihtiyacım var, mümkün olduğunca basit olsun, Ödeme de bitcoin ile veya benzeri bilinen kriptolu paralarla olsun. USD vs işime yaramıyor. Bilen birisi varsa yardımcı olursa çok sevinirim.


www.furkanyz.com
2017-12-14 20:03:57 Edit:2017-12-14 20:05:30
  • Offline
  • Erkek
  • http://furkanyz.com
{islemler}
paraa
drekonNecmi DemirkeserAvatarDükkan sahibi

konuna azıcık karıştım ama, istersen silebilirsin.

Bu konuyu bende merak ediyorum. bitliCoin bulursan bize de söyler misin ?


Game maker
2017-12-14 22:11:46
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.gamikro.com
{islemler}
Sıkıntı şuradan kaynaklanıyor. Benim
halkaFurkan YILMAZ

Sıkıntı şuradan kaynaklanıyor. Benim istediğim bir bilgisayar yazılımı ve bunun kullanılması hakkında bilgi.

Neyse yazıyorum bir foruma oradan mesaj geliyor abi sana şunu satalım?
....
Eeee bu haram değil mi?
....
Devlet yasaklayacak bak
....


Neyse uzuyor gidiyor seviyeli bir tartışma ortamını yakalamak imkansız o yüzden başta sarı yazıyla belirttim bazı şeyleri.


Ama bilgi sahibi olmak istiyorsanız okuyun biraz. Mesela bir sözlük sitesi var hakkında sayfalarca yazı var. Okumaya başlarsınız, her türlü görüşten insanın yazısını görürsünüz. Son 5 yıllık süreçte kimin dediği ne şekilde doğru çıkmışsa oradan anlarsınız ve kendi kararınızı verirsiniz. Ben buradan ne yazsam yepyeni bir tartışma çıkar. Yüzlerce sayfa yazı okudum çalışma prensibini hala %100 çözemedim size 2 sayfa ile nasıl anlatayım ki?

Kendi tahminimi söyleyim;

Siyah akışkan bir madde buluyorlar kimisi bu ne yahu diyor ilgilenmiyor, kimisi onu yakıyor aa çok güzelmiş artık ısınabilirim diyor, kimisi ondan kap kacak üretiyor ben bunları satarım diyor kimisi ben bunu 4 tekerin içine koyarım araba yapar satarım diyor daha fazla kazanırım diyor. Diyor da diyor ve eminim ki ilk başta da bu ne yahu diyen en fazla kazanıyordur :))))


www.furkanyz.com
2017-12-15 00:47:39 Edit:2017-12-15 00:49:14
  • Offline
  • Erkek
  • http://furkanyz.com
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !