Bilgisayar Donanım : QUADRO mu? GTX mi? yoksa RADEON mu?

Quadro ekran kartı ile
Tuna_Tunahan AvsallıAvatar

Quadro ekran kartı ile gtx ekran kartını ayıran en belirgin özellik yazılımlardır.Eğer 3d ile uğraşacaksanız.Almışken quadro almanızı tavsiye ederim.Ha şu an nitrous driveri ile ilgili sorunlar olduğu söyleniyor.Yeni sürümlerle sprun ortadan kalkıcaktır diye düşünüyorum.Ocak aydın quadro 4000 almayı düşünüyorum bende.


2012-12-24 18:25:07
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Öncelikle Quadro`yu ne
campanellaMahmut AltuntaşAvatar

Öncelikle Quadro`yu ne amaçla almayı düşünüyorsunuz? Poligon sayısı ne yoğunlukta sahneler kullanıyorsunuz? Beklentiniz nedir?
Quadro`nun rendera bir katkısı yok, o iş tamamen işlemciye düşüyor, ama kalabalık sahneleri ekranda kaplamalı görüp çevirmeye kalktığınızda quadro devreye girip çalışma ekranındaki performansı 10 ila 100! kat hızlandırıyor.
Max`in yanısıra Lumion gibi bir programla da animasyon yapmayı düşünüyorsanız, oyun motoru kullandığından Quadro ekran kartı 200$ lık gtx kartınızdan daha yavaş kalacaktır.


Bir düşte yaşıyoruz. Düşleyenin olmadığı, düşün kendini düşlediği bir düş.
2012-12-24 20:27:53
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Ertugrul bey ben oyle
semerkandAbdulkadir ÖZKARLIKLIAvatar

Ertugrul bey ben oyle yapmayi dusunuyorum ya 2 bilgisayar alirsin ya gtx alip 3d yi orta seviye kullanirsin oyuna yuklenirsin ya quadro alip 3d ye yuklenirsin. Yok ben oyunada 3 d ye de yuklenirim diyorsan bir gtx birde quadro alirsin dedigin gibi takip cikarirsin yok param bol diyorsan 2 pc yaparsin


2012-12-24 20:58:23
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !