Bilgisayar Donanım : fuar işi

tabikide masa üstünün verdiği
mehmetgasermehmetnecatigaserAvatar

tabikide masa üstünün verdiği verimi bir laptoptan alamam bn yeri geliyo yüksek poligonlu çizimlerde yapıyroum sadce standa baglı kalmak istemiyorum
sadce bu işlerde ençok lazım olan hangisi onu merak ettim ali kardeş solediğin pc ile ilgilenicem sağol


2012-09-04 18:35:53
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Selam,
campanellaMahmut AltuntaşAvatar

Selam,
bu soruyu sormanız bile gereksiz bence, üzerinde 5 fan bulunan bir kasa ve ayrıca işlemci üzerinde yarım kilo bakır soğutucu olan bir masaüstünün performansı ile 1cm kalılığında bir latopın aynı performansı vermesini beklemek çok zor. Mecbur kalıp zamaman zaman laptopla render almış ve 2 laptopı fan sorunu yüzünden yakmış biri olarak çok rahatlıkla söyleyebilirim. özellikle sıcak havalarda ısındıkça render yavaşlar hatta bazen resetler. Ram ve işlemci olarak ta masaüstü ile aynı güçte olamaz, istediğin gibi ekran kartı değiştir, hdd tak vs. senelerce upgrade edip kullanırsın, laptop ise 2 senede demode olur ve ugrade olmaz.
Alırsın ortamala bir laptop, gittiğin yerde ölçü alıp autocade aktarırsın, sunumunu yaparsın ama renderı masaüstünde yaparsın.


Bir düşte yaşıyoruz. Düşleyenin olmadığı, düşün kendini düşlediği bir düş.
2012-09-04 22:37:58
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
gereksiz değil daha önceki
mehmetgasermehmetnecatigaserAvatar

gereksiz değil daha önceki yorumlarırmdada belirttğim gibi kullanışlılık gereklilik bakımından yardımcı olmalarını istedim bende biliyorum bc ile laptobun aynı kefeye koyulmayacagını okdar pc bilgimiz var ki olmayanlar bile çözebilr bunu ben cevabımı aldım yardımcı olan arkadaşlarada teşekkür ederim..


2012-09-04 22:57:46
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !