Diğer 3D Programları : Daz`dan render alırken

Daz`dan render alırken
TY_KURTOsman Kürşad ÇAKIR

Merhaba...
Keşke bu mesaj ekinde render aldığım resim dosyasını da gönderebilseydim ama bu mümkün görünmüyor ben de tarif etmeye çalışayım sorunu. Daz ile karakterin kıyafet, saç, poz ne gerekiyorsa ayarlamasını yaptıktan sonra render safhasına geçiyorum. bu safhada render dedikten sonra işlem başlıyor ve sağlıklı bir şekilde sonuçlanıyor fakat render edilen resim kurşuni ve tonlarına sahip bir şekilde garip bir şekilde çıkıyor. Bu neden olabilir acaba. Başına böyle bir şey gelen varsa bana yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.


2012-06-10 22:17:12
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Bir öneri
jokeryapimOğuzhan DemirkolAvatar

istersen blender a gel hem hafif hem güçlü bir program ilk benimde ilgimi çekmedi ama çok kullanışlı arayüzü sayedinde hemen alıştım :) yardım istersen mesja taabilrisin


3ds max veya Blender dosylarına ihtiyacın varsa sitemden ücretsiz indirebilirsin! http://jokeryapim.kn1.net
2012-06-10 22:26:20
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Aslında Blender`ı istiyorum ama.....
TY_KURTOsman Kürşad ÇAKIR

Malum yaz geldi streslerimiz, yorgunluklarımız, vb. vb. vb. Daz`ın hazır karakterleri, poser`in hazır karakterleri, quidam`ın hazır karakterleri vb. vb. öyle bir kolaylık arzeder durumda idi ki onlara sardırdım. Blender da hazır karakterler maalesef yok ki onlardan animasyon vb. vb. anlamında istifade edebileyim (belki de vardır ben bilmiyorumdur) Blender da sen oluşturacan, sen sen sen sen yani. Başta da belirttiğim gibi kafam o kadar yorgun ki sadece kuruyorum Blender`i ki beş filan olmuştur kurduğum sonra sağını solunu kurcalıyorum diğerlerinin hemen sonuca ulaşım avantajını bulmayınca siliyorum. Hazır karakterleri varsa bari bana programı sevdirmesi ve yapmakta olduğum işleri de sürdürmemi engellemeyecek şekilde bir öğrenme sürecini bana yaşatacaksa evet varmı ben Blender`a. Yardımcı ol bana lütfen.


2012-06-11 15:30:45
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Öğrencin olmaya hazırım abi :-D
TY_KURTOsman Kürşad ÇAKIR

Bana ödev ver sen veya ilk önce ne yapmam gerekiyor onu söyle ödev ve ben yapıyım öyle öyle gidelim. Bİlen birinden ipucu almadan gidebilemiyeceğim çünkü. Beynim mort.


2012-06-11 15:38:26
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !