Diğer 3D Programları : Cinema 4d Türkçe Dil Paketi Hazırlanması

Cinema 4d Türkçe Dil Paketi Hazırlanması
bidaatharun kul

Arkadaşlar bir ekip kurup cinema 4d r14 ve r15 sürünmlerini türkçeye çevirelim diyorum, + olarak bu gibi çeviriler ne denli rağbet görür çevirmeye değer mi gerçekten sektörün ihtiyacı var mı olası mı ve son kullanıcılar ingilizceden yeterince verim alıyor mu bunlarıda öğrenirsek çeviri o denli gerekli olabilir, en azından emek vermeye değer.

ekip toplayamazsak, en kötü maxon inc ile iletişme geçebilir, bir daha ki sürüm için toplu bir mail atabiliriz, yani bizim kıçı bir ispanyoldan portekizliden farkımız ne onlara mis çeviri türklere yarabbi şükür oldu bizler sektörün emekçileriyiz, gerekirse almanyadaki türkler ile iletişime geçip maxon hakkında ileri geri konuşturarark şirket itibarını zedelemekle tehdit edebiliriz, evet.


2014-03-14 11:28:15
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
ben bi zamanlar tek

ben bi zamanlar tek başıma girişmiştim r10 versiyonunun help dosyalarını tercüme etmeye, %1 lik bir bölümünü de tercüme etmiştim.

bu sene yoğunum ama önümüzdeki sene böyle bir çalışma olursa ilk ben gönüllü olurum zaten.

oyun çeviri ekibi var, 3d çeviri ekibi niye olmasın. zaten diyelim r14 ü çevirdik sonraki versiyonlarda da aynı özellikler olacağı için yeni versiyon çevirilerinde fazla tercüme olmaz.

sadece c4d çevirisi olmamalı, bütüm tasarım programlarının çevirileri yapılmalı bir ekip oluşturularak


2014-03-14 11:49:04
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
süper
toltertolgahan terAvatar

bende yardımcı olurum.


2014-12-12 03:20:43
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !