Diğer 3D Programları : cinema 4d format eksikliği ve tuş ayarları

cinema 4d format eksikliği ve tuş ayarları
SinanivSinan İ.Avatar

http://i.hizliresim.com/mLY3B1.jpg

Merhaba arkadaşlar. C4D`de yaptığım bir çalışmayı videoya dönüştürmek istediğimde yukarıda linkteki resimde göründüğü gibi sadece AVİ formatı var ve üzerinde çalışma yapmak için (arkaplana müzik koyma, ışık efektleri ekleme vs) sony vegas gibi programlara attığımda "bu video türü desteklenmiyor yazıyor. Sizce ne yapmalıyım, neden mp4 yada mpeg gibi başka formatlar yok?

Bir diğer sorunum ise, Max`de kulladığım fare ayarını cd4`de de kullanmak istiyorum. Max`de alt`a basıp farenin orta tuşu ile perspektif bakışımı öyle değiştirirken, CD4`de alt`a basıp sol tuş ile değişiyor. Baya kurcalamama rağmen klavye ve fare tuş ayarını bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.


2016-07-29 18:07:41
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Apple quicktime player yüklersen
johonwayniMehmet KALAMANAvatar

Apple quicktime player yüklersen mov desteğide otomatikman gelecektir ayrıca renderi squance olarak almanı öneririm (her kare ayrı bir resim dosyası olarak) çoğu profesyonel video edit programlarında kullanabilirsin(AE, Fusion, Nuke, vs) vede atıyorum bilgisayarın kapandı yada başka bir durumda squance renderde kaldığın frameden rendere devam edebilirsin Ayrıca Cinema 4D`de Cineware ile c4d dosyanı direkt AE içinde açabilir render alabilirsin
Cineware için ufak bi tanıtım https://www.youtube.com/watch?v=j_DwaeZEJH0

Tuş ayarlarına gelince Shift+F12 yaparsan istediğin komutta tuşlar ekleyip değiştirebilirsin


©Mehmet KALAMAN | DXF
2016-07-29 20:25:51
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !