Diğer 3D Programları : Bryce 7.1 (Daz) hakkında

Bryce 7.1 (Daz) hakkında
TY_KURTOsman Kürşad ÇAKIR

Merhabalar...
Ben sadece bu programlarda mevcut karakterleri farklı pozlarda (farklı kıyafet vb. vb.) resimlerini almak için kullanacağım. Bryce 7.1 ki bu da DAZ programının farklı bir çeşidi. Bu program bilgisayarımda yüklü ve çalışma yapıldıktan sonra DAZ`a gönderebilme imkanı mevcut Send to Daz Studio tercihi ile. Ben Daz ile çalışmak istemiyorum bu Bryce 7.1 ile daz için ve poser için yapılmış modelleri açarak render etmek istiyorum (mecbur kalırsam Daz da kurarım ama) nasıl açarım bir daz modelini acaba. Teşekkürler. Daz yüklü olmasa da Daz için bu modelleri yüklemek mümkün. Nasıl ulaşıp da açacağım anlayamadım gitti.


2012-03-07 15:47:14
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
bryce manzara dağ gibi
D3DSeyit Ali YAPRAKCI

bryce manzara dağ gibi yeryüzü şekilleri yapmak için. poser modellerini daz`dan açıp bryce`a gönderiyorsun. daz yüklü olmadan olmuyor.


seyitaliyaprakci.blogspot.com
2012-03-07 16:17:27
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Çok teşekkür
TY_KURTOsman Kürşad ÇAKIR

Siz bu programları kullanıyor musunuz acaba?


2012-03-07 16:43:28
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
evet
D3DSeyit Ali YAPRAKCI

evet


seyitaliyaprakci.blogspot.com
2012-03-07 16:50:14
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Kullandığım programlar
TY_KURTOsman Kürşad ÇAKIR

Ben Crazy Talk, Crazy Talk Animator, iClone, Quidam dörtlemesi ile çalışıyorum. Çalışmalarım animasyon bazlı ama aksiyon üretmek değil amacım. Ses montajı ile ilgili çalışmalar doğrusu. Yani düzgün ve olabildiğince gerçekçi render edilmiş karakterlerin modifiye edilmesi ile ilgili. Daz, poser programlarını veya şimdi karar kıldığım Bryce programını render anlamında kullanacağım sonuçta. Daz kullanım bakımından bana uymadı, poser aynı şekilde Bryce biraz daha sevimli geldi zaman harcayarak sonuca ulaşma anlamında. Yani Daz kursam bile orda karakteri açar giydirir Bryce`a gönderirim render için. Doğru bir tercih mi sizce bu düşüncem? Ha windows mantığına göre bir dosya bir veya birçok progrmla ilişkilendirilir ve üzerine çift tıklayınca o dosya açılır. Daz için poser için bu durum sanki sözkonusu değil gibi. Bir panel açılıyor ordan My Library e devam onun altı, onun altı git karakteri bul sonra kıyafetlerini bul üfff dedirtiyor doğrusu. Daz ın üzerine tıkladığım anda açılacak karakter dosyalarının uzantısı nedir ve üzerine çift tıklayarak açabilir miyim? Lütfen kusura bakmayın yordu isem.


2012-03-07 18:18:13
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
bryce`da sağ üst tarafta
D3DSeyit Ali YAPRAKCI

bryce`da sağ üst tarafta büyükçe daz butonu var. ona tıklayınca daz`ı açıyor. daz da karakteri sahneye ekleyip animasyonu yaptıktan sonra dazı kapattığın zaman daz`da yaptıkların direk bryce`ın içine ekleniyor.

daz`ın karakter dosyaları cr2, pz3 daz`ın kendi sitesinden indirebilirsin.


seyitaliyaprakci.blogspot.com
2012-03-07 19:03:53
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !