Diğer 3D Programları : Blender ile 3d Modelleme Kursu

Blender ile 3d Modelleme Kursu
nDynamic

Kupon Kodu : MODELLE
https://www.udemy.com/course/blender-ile-modelleme-sfrdan-ileri-seviyeye/?couponCode=MODELLE

https://www.youtube.com/watch?v=3xNL1ltWHIQ&t=242s

Blender ile Modelleme Eğitim Seti (Sıfırdan İleri Seviyeye)

Merhaba, Ben Zekeriya AYAN. Bu eğitim setinde ağırlıklı olarak obje ve mimari türünde modellemelere yer verdim. Hiç bilmeyen birinin dahi kolaylıkla anlayabileceği basitlikte anlattığım konulara sonraki bölümlerde ileri seviyeye taşıdım. Oldukça kapsamlı bir kurs olduğunu söyleyebilirim. Modelleme, Uv edit, materyal hazırlama, ışıklandırma, render, fiziksel simülasyonlar, modifierler, constraintler, çeşitli add-on kullanımları dahil pek çok konuya ver verdim. İzlediğiniz tanıtım videosunun başında gördüğünüz sahnelerin tamamını modelleyip render alıyoruz. Yani bir projeden başlayıp render aşamasında kadar neler yapıldığını görmüş olacaksınız. Üstelik farklı sahne tasarımlarıyla. Ayrıca anlattığım pek çok konuyu zaten bu sahnelerin hazırlanması sırasında tekrar ederek pekiştirmiş olacaksınız.

Modifierler kısmında bilhassa çokça örnekler vermeye çalıştım. Böylece modifierlerin sadece nasıl çalıştığını değil aynı zamanda neler yapabileceğinizi de göstermiş oldum. Bu kursun en önemli özelliği her bölümün kendi başına bir kurs niteliğinde olması. Sahneleri tek tek baştan sonra modelleyip materyalini atayıp render alıyorum. Her sahnede farklı ışık deneyimleri ve render ayarlamaları yapıyoruz.

Başta programın arayüzünü anlatıyorum. Kısayollar ve genel pencere tanımlarını yapıyorum. Sonrasında ise yavaş yavaş modellemeye giriyoruz. Sonrasında materyal hazırmayı öğrenceksiniz. PBR materyal ve Texture (doku) tabanlı materyaller hazırlayacağız. Bunları yaparken yardımcı site ve add-on veya programlar kullanacağız.

Kursun içinde ayrıca animasyona da yer verdim. Sahne içerisinde kamera animasyonunu nasıl yapabileceğinizi anlattım. Kamera ile ilgili daha pek çok ayrıntı kursun içinde :)

Sizlere başarılar diliyorum. Sevgilerimle :)

kupon için Udemyden yazabilirsiniz. bittikçe kupon açıyorum


2021-03-14 21:11:56 Edit:2021-03-25 09:40:37
  • Offline
{islemler}
kupon kodunu güncelledim arkadaşlar.
nDynamic

kupon kodunu güncelledim arkadaşlar.


2021-03-25 09:39:47
  • Offline
{islemler}
Tebrikler
KEMALBUDAK34KEMAL BUDAK

Başarılar


https://kemalbudak.tumblr.com/
2021-03-26 19:08:56
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !