Ders İstek : Oyun İçin Animasyon

Tabiki yapabiliyorsaniz kendi modellerinizi
alperaksit

Tabiki yapabiliyorsaniz kendi modellerinizi yapmanizda hic bir sakinca yok. Ama yolun basindaysaniz, neleri ogrenmek istediginiz, hangi konularda kendinizi gelistirmek istediginiz konusunda secici olmaniz sizin faydaniza olur.

Belki generalist olarak baslarsiniz ise. Yani her seyden biraz ogrenirsiniz. Biraz hakimiyet kazaninca da ilginizi daha cok ceken alana egilerek tamamen o konuda uzmanlasmaya adarsiniz kendinizi.

Her alanda uzmanlasmak diye bir sey eger istisnai bir yetenek degilseniz cok zor olacaktir. Cogunlukla ya her isi az biraz yapabilecek duzeyde olursunuz, ya da tek bir isi cok iyi yapabilecek duzeyde. Bu islerin kendi alanlarinda uzmanlasmis ekiplerle yapilmasinin temel sebebi de bu. Baska turlu istenilen kaliteyi yakalamak cok mumkun degil.

Bu sebeple, iyice arastirip, okuyarak, kendinize iyi planlanmis bir yol plani cikartirsaniz daha kisa surede hedefinize ulasabilirsiniz diye dusunuyorum.


2012-02-26 19:05:55
  • Offline
{islemler}
Ben animasyon üzerinde yoğunlaşmak
turancan1234Turan Can PamukAvatar

Ben animasyon üzerinde yoğunlaşmak istiyorum zaten animasyonlarda kendi modellerimizi kullandığımız için modelleme bilmem gerekiyor kendim baya yapabiliyorum animasyonu ama daha iyi işler yapmak istiyorum yardım ederseniz sevinirim.

hayırlı günler


Bizde Yanlış Olmaz Olmuşsa da Yanlışlıkla olmuştur. :D
2012-02-27 15:00:34
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Pekala, yolun acik olsun
alperaksit

Pekala, yolun acik olsun Turan. Bol sans.


2012-02-27 19:03:24
  • Offline
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !