Ders İstek : iç mimarlık eğitim hakkımı devrediyorum

iç mimarlık eğitim hakkımı devrediyorum
fthkrglfatih köroğlu

Merhabalar bilişim eğitim merkezindeki iç mimarlık eğitim hakkımı devretmek istiyorum
Eğitimin içeriği
İç mimarlık görsel ve tasarım
3 d Max
Auto cad
Photoshop
Eğitim süresi bir yıl
Su anki fiyatı peşin Son rakam 8500 tl
Ben bu hakkımı 5000 tl ye bırakıyorum
Eğitim hakkımı 3 sene önce almıştım kullanmadım isim gereği gidemedim
İlgilenenler için
Numaram 0533 332 39 12


2016-05-02 08:01:31
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
içmimarlık eğitim hakkı ne
kmltnrkemal tanırAvatar

içmimarlık eğitim hakkı ne oluyor tam olarak ?


kmltnr
2016-05-02 11:45:33
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.eliticmimarlik.com
{islemler}
Benim bildiğim iç mimarlık
aresblusAbdullah AslanoğluAvatar

Benim bildiğim iç mimarlık eğitimini üniversiteler veriyor. Şöyle saçma sapan kurslara gidip de böyle bir bölümün kalitesini düşürmeyin. İç mimar olarak gerçekten yadırgıyorum.


2016-05-02 15:00:10
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Bu tür eğitimler hakkında
2e3aemrekaracaAvatar

Abdullah beye katılmıyorum.
Bu tür eğitimlere katılıp mükemmel işler yapanlar var.
Ayrıca MEB onaylı sertifikada veriliyor diye biliyorum.
Kaliteyi konuşacak olursak; daha KALİTELİ işler yapanlarda oluyor.
Bu eğitimi nasıl aldığıyla alakalı. Üniversite bitirmeyle alakası yok.
Üniversite bitirmiş "BOŞ" insan çok zira...


2016-05-02 17:04:59
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Emre beye katılmıyorum.
kmltnrkemal tanırAvatar

Emre beye katılmıyorum.

Bu tür eğitimlere katılıp mükemmel işler yapanların ünvanı ne oluyor acaba ?

üniversite bitirmiş ``BOŞ`` insan bile 1 yıllık kurs la `` kendine içmimar `` diyen birinden çok daha iyidir.

yine geliyoruz en baştaki konuya. bu konuda sorun ODA nın dır. şu an hiçbir okul bitirmemiş diploması olmayan biri bile gidip içmimar lık yapabilir. bunun önünde engel olmamasının sebebi . ne yazıkkı İçmimarlar odası .



kmltnr
2016-05-02 17:25:29
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.eliticmimarlik.com
{islemler}
Yeteneği olup , çok
AKKURTKadir AkkurtAvatar

Yeteneği olup , çok iyi işler çıkaran İç mimar mezunu olmayan kişiler ne yapmalı. Onlara da uzak durun bu sadece iç mimar mezunlarının işi demek olurmu. Olmaz bence.


2016-05-02 17:32:46
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
2010 senesinde bilişim eğitim
Seke

2010 senesinde bilişim eğitim merkezinde 3dsmax ve autocad eğitimi vermiş biri olarak :) eğer kurstan alınmak isteniyorsa bu eğitim iyice araştırılmalı.8500 tl az para değil.Insanlara umut vaat ederek bu şekilde 20 öğrenci al sana 170 bin tl.Neyse eğer gerçekten buradan eğitim alacaksanız öğrencilere sorun memnunlarmı.Ayrıca benim zamanımda bu egitimler işte mimarplus muhendisplus zart zurt seklinde toplanmaya çalışılıyordu ve fakat sadece program eğitimi vardı.Ic mimarlık ve görsel tasarım kısmı gerçekten varmı varsa süresi ne öğrenciler memnunmu bunlara bakmak lazım.Yoksa üniversite daha iyi.Ama üniversite daha iyi deyince hangi üniversite o da önemli.Evet çok öğrencim oldu ve hepsi üniversite mezunu bunların sadece yüzde 10 u çok zekiydi kalanin bir kısmı tırt bir kısımda felaket ve hatta facia.Bakın dünyanın en iyi tasarimcilarindan bazıları üniversite okumamistir.Japon bir tasarımcı vardı kubik yapılar yapıyor bence yapıları çok iyi değil ama adam ün yapmış bir sürü de para kazanmış.Yani biraz kişi de bitiyor iş.Ama öncelikle üniversite eğitimi daha önemli bence.Ayrıca kurum eğitimleri ne çok güvenmemek gerek benim tavsiyem.Hepinize iyi günler.


2016-05-02 17:56:17
  • Offline
{islemler}
Mimarlık ,iç mimarlık, endüstriyel
mardulakOgan BİRANAvatar

Mimarlık ,iç mimarlık, endüstriyel tasarım, mobilya vs. gibi bölümlerin tamamına yetenek sınavı konulması gerektiğini düşünüyorum (yetenek sınavı ile girilenler de var). Şu anda bu bölümlerde okuyanların ya da eski mezunların kaçı kazanabilirdi acaba. Ayrıca bu bölümlere gerçek eğitmenler getirilmeli. Kaliteli eğitmen yok ki kaliteli mezun olsun. Okuldan mezun olup hiçbir tecrübesi olmayan, hayatında şantiyeye gitmemiş, ben tasarımcıyım imalat bilmek zorunda değilim diyen adamları hoca diye milletin başına dikiyorlar. İnsanları kalıplar ve ünvanlar içine sıkıştırmayın. Ünvanı olup da yanında çalıştırdığı insanların sırtından para kazanan birçok `mimar` ve `iç mimar` var. Alaylı okullu çatışması bitmez. Siz kendinizi geliştirmeye bakın.


www.birantasarim.com
2016-05-03 11:42:10 Edit:2016-05-03 11:43:52
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.birantasarim.com
{islemler}
Boş yere yazıp çizmeye
mimhakanHakan GüngördüAvatar

Boş yere yazıp çizmeye gerek yok. Piyasada kimin iyi, kimin kötü, kimin özel üniversite, kimin devlet üniversitesinden mezun olduğunu çok iyi biliyor ve görüyor. 3D çizim yapmak (iç,dış) tamamen farklı bir olaydır.İyi Mimar veya iç mimar gerekirse hiç çizim yapmadan dünya kadar para kazanabilir. Durumu birde böyle düşünün...


https://www.behance.net/mimhakan - XEON E5 2697v2 Corsair 32GBRAM+512GBNVMe.2SSD+1TB OBSIDIAN800D RTX3070
2016-05-03 12:23:41
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Serdar hocam dediğiniz mimar
yakarizaferAvatar

Serdar hocam dediğiniz mimar sanırım Tadao Ando. Kendisi Japon yasalarına göre yanlış hatırlamıyorsam 10 sene bir mimarlık ofisinde çalışıp mimarlık yapma Hakkı kazanmış birisi. Ayrıca mimari altyapısını geliştirmek için dünyadaki önemli mimari eserleri gezerek incelemiş ve gezdiği binalarla ilgili kitapları binaların içinde okuyarak mekansal irdelemeler yapmış biri. Eserlerinde brüt beton kullanmasından dolayı ilk bakışta soğuk bir etki uyandırmasına karşın detaylı incelendiğinde mekansal çözümlerinin ve ışık kullanımının çok etkili olduğunudüşünüyorum. Mimarlıkeğitimi almamasına karşın kendisi birçok mimarlık eğitiminde verilmeyen bilgilere kendi çabasıyla ulaşmış birisi. Bu bilgileri paylaşmamdaki amaç adı üniversite olan bir kurumdan eğitim alınmamış olsa da bir konuya kafayı taktıysanız çabalarınızla birçok kişinin ulaşamayacağı bir donanıma sahip olabilirsiniz. Bu söylediklerim üniversite eğitimine gerek yok diye anlaşılmasın.İmkanlardan dolayı üniversiteye gidememişlerin hayallerinin peşinden gitmeyi bırakmamalarını hatırlatmak.


İmkanın sınırını görmek için, imkansızı denemek lazım.(Fatih Sultan MEHMET)
2016-05-04 01:17:20 Edit:2016-05-04 01:21:36
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.karalamatutkusu.com
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !