Ders İstek : 3dsmax 2012 dersleri için para ödüyoruz

3dsmax 2012 dersleri için para ödüyoruz
drekonNecmi DemirkeserAvatarDükkan sahibi

Evet yanlış duymadınız

TR3D.com yeni dönemde ücretli ders hazırlanması ile hem daha taze içeriğe kavuşacak hemde yenilikleri birlikte takip edeceğiz.

Bu ayın kelle avcısı konusu:
-3dsmax 2012 yenilikleri-

Ders tipi:
en az 20 dakikalık ekran görüntüsü Video ders
( maximum : 1024 x768 genişliğinde , çekim için camtasia kullanılabilir)

ücret:
100 TL


* Rasgele ekran görüntüsü yollamayınız. 3dsmax 2011 ve 2012 hakkında yenilikler anlatılacak: video ve ses kalitesi kabul edilirse ödeme yapılacak. kaliteden tereddüt ediyorsanız 5 Dk. lık bir video çekerek aşağıdaki email adresine yollayabilirsiniz.


Yarışmak isteyenler için:
tr3dcom@gmail.com


Game maker
2011-07-02 01:09:27 Edit:2011-07-02 18:12:49
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.gamikro.com
{islemler}
Ütopik bir öneri
nakreErkan DalkıranAvatar

Hocam.Keşke dersler-Anlatımlar-Anlatanlar çok Profösyonel olsa,Üyeler de küçük bir bedelle izleyebileceği-anlayabileceği bir yayın sistemi olsa.Yani sistem kendi Finansmanını sağlasa tadından yenmez.Belki bazı kişiler bana kızacak ama düşünsenize Formüle bak
Üye sayısı X Cüzzi Bedel = Mükemmel 3 d max vs Eğitim

Saygılarımla


2011-07-02 20:13:54
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
Ufuk şenufuk şenAvatar

Miktarı biraz daha artırılırsa çok daha kaliteli işler çıkacağına eminim.Çünkü profesyonel forumlarda sürekli bu tür yarışmalara bakıyorum.Bir Örnek vermem gerekirse En az 250TL ye yapılıyor logo yarışmaları.Logonun yanında ders anlatımı daha zahmetli ve herkes tarafından yapılamayacağı için limit olarak en az 200tl olması kanaatindeyim.Saygılar.


http://www.ufuksen.com http://www.sketchupturkiye.com/
2011-07-02 20:49:29
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.sketchupturkiye.com/
{islemler}
ders
drekonNecmi DemirkeserAvatarDükkan sahibi

Ufuk Şen , güzel fikir. cüzi miktarı belirleyelim ve hemen başlayalım. zaten ücretli ders konusuna başladık. fiyatı yükseltirsek çok daha kaliteli dersler gelecektir. yıllık bir fiyat olabilir. hangi derslerin hazırlayacağına da para ödeyenlerin ortak karar vermesi yerinde olur.

para ödemeyenler derslerden faydalanacak mı ? belki gecikme ile verilebilir.


Game maker
2011-07-02 23:18:21
  • Offline
  • Erkek
  • http://www.gamikro.com
{islemler}
Ütopik bir öneri
nakreErkan DalkıranAvatar

Dersleri 2 Gruba ayırmalı.
1.Grup ücretsiz.yine eskiden olduğu gibi.bu işi amatör olarak ilgilenenlere yönelik,Üyelerden katkı yapanlaın dersleri
2.Grup Ücretli: Profosyonel dersler,anlatımlar,ayrıntılar,çekimler.Bu işi meslek olarak yapanlara yani bu uğraşlardan para kazananlara yönelik
2.Grup yani ücretli olan kısım için Dersleri sizin belirlemeniz veya sizin belirlediğiniz kişilerin belirlemesi
Kaliteyi denetlemesi gerekecek.
Cüzi miktar ise Bu işe evet diyenlerin sayısı ile orantılı olabilir.Yıllık 200-250 TL arası bir rakam,Hizmetin çok kaliteli olması kaydı ile bence uygundur.Tabiiki Sizin ve diğer üyelerin de Fikirleri doğrultusunda Bu düşünce daha ileri bir noktaya gelir.Saygılarımla


2011-07-03 01:25:33 Edit:2011-07-03 01:37:29
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
LordFeanorGöktuğAvatar

İyi güzelde para ödeyecek kişi sayısı falan yetmesse ne olacak, burdaki birçok kişi amatör bende dahil.


Trabzonlu Çocuk ;)
2011-07-03 21:46:47
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
compleYusuf ARUKAvatar

İşin ilginç tarafı programları yeni öğrenen insanlar belli bir yere geldikten sonra bildiklerini burada paylaşıyorlar.Ama nedense bilmiyorum profosyonel dediğimiz bu işte uzman kişiler daha kısıtlamalı duruyorlar bu konuda.

Bu yüzden bu Kelle Avcısı olayı sitedeki hocalarımızı teşfik etmek için güzel bir uygulama,bu şekilde paylaşıma biraz daha yakın olacaklarını düşünüyorum.

Ancak bu profesyonel kişilerin detaylı ve kaliteli derslerini para karşılığı alırsak,bence bunun eğitim setlerinden bir farkı kalmaz.Kaldı ki sitedeki derslerden herşey öğrenebiliyor.İllada profesyonel kişilerin dersleri isteniyorsa zaten piyasada eğitim setleri mevcut.Eğer bana sorarsanız,yeterli kişi çıkmayacaktır.


İt is only Business...
2011-07-03 22:17:02 Edit:2011-07-03 23:58:14
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
halkaFurkan YILMAZ

Yusuf ARUK, sana katılıyorum


www.furkanyz.com
2011-07-03 23:18:00
  • Offline
  • Erkek
  • http://furkanyz.com
{islemler}
Dikkatle okumak lazım
ETezerErgin TEZERAvatar

"Sitedeki derslerden herşey öğrenilebiliyor" ise, Yeni derslere de gerek yok demektir :)) Bu durumda boşuna açılmış bir konu oluyor bu bölüm!!!
Diğer taraftan "Sınırsız" 3D dünyasında, yeterli herşeyi öğreten bu siteyi yapan Necmi Hoca demek ki olayı bitirmiş demektir!!! :)
Peki ama bu durumda neden Hemen hergün onlarca soru soruluyor hala? !! ;)
Biraz daha kurcalayacak olursak, Bu sitede 3D olayını öğrenen pek çok kişi var. Öğrendikten sonra para da kazanıyorlar. Allah Daha fazla versin. Ama nedense "bilgi" Bu ülkede Para etmiyor :) Öğrenmek için para vermeye hayır, ama öğrendikten sonra parayla satmaya evet :)

Şu ana kadar hiç ders Hazırlamadım :) Bundan sonra hazırlayacak mıyım? Bilmiyorum, Allah Bilir :) Bugüne kadar "Karşılıksız", sorulara cevap verdik. Yarın da "Karşılıksız" cevaplar yazmaya devam edicem.
He, verdiğimiz cevapları internette, başka sitelerde bulduklarını iddia eden varsa, Buyursunlar bundan sonra o sorulara kendileri link versinler.

TR3D Forumunda Para dönecekse, kusura bakmayın bundan sonra işin içine çıkar girecek demektir ve ben yokum... Ama bazı arkadaşlara ek gelir olacaksa yardım her zaman eder, ceavplarımızı her zaman bu sitenin bi yerlerinde görebilirsiniz.
25 Senelik bir Animatör olarak, son cümlemi bağlamak amacıyla: 3D ve 3D Animasyonda 25 yıldır hergün yeni birşeyler öğreniyorum. internet mi? Bu iş için internet tek başına yeterli olmaz, Kitap, dershane felan filan... Yeterli olmaz. Bir ustanın tek bir hareketini görmek için uğraşırım hep. Hani bir Laf vardır: "Bana bir Harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum..." şeklinde. Valla, Ben de olurum. Bazılarınız farkında değil ama Piyasa, tecrübe ister, tutorial bilgisi değil ;)


Saygılarımla,


ErginTezer02@gmail.com Sadece Hak Edenlere ...
2011-07-04 19:12:58
  • Offline
  • Erkek
{islemler}
compleYusuf ARUKAvatar

Ben sitedeki derslerden herşey öğrenilebiliyor derken,aklınıza gelecek heeeerşey manasında demedim.Zaten bu hiç bir şekilde olamaz.Yani bir konu hakkındaki tüm bilgilerin bir yerde toplanması bile imkansız.Kaldıki bu konu sizinde dediğiniz gibi ucu olmayan bu konu.Yani bu şekilde tabikide herşey buradan öğrenilmez.Eğer öyle olsaydı zaten eğitim setlerine gerek kalmazdı;D

Benim demek istediğim,hiçbirşey bilmeyen biri bu sitede çok şey öğrenebilir.Her konuda(neredeyse:D) kendini geliştirebilir.Yani ben bunu izah etmek istedim.


İt is only Business...
2011-07-04 19:27:22
  • Offline
  • Erkek
{islemler}

Kapalı

Bir yıldan uzun süre geçtiği için konu otomatik olarak kapatılmıştır !