Genel Konular : TERÖRE LANET OLSUN !!

TERÖRE LANET OLSUN !!
mustfa25mustafa canAvatar

Şu mübarek gecede ;
Terörün, Terör örgütleri ile yandaş olup iş birliği yapanlarin , islam ülkelerine düşman olan batı ülkelerinin , Türkiye toprakların da gözü olanlarin , müslüman ülkelerin katledilmesine göz yumanlarin , dostunuz diyip sırtımızdan hançerleyenlerin , evlere ateş düşürenlerin , teröre destek veren batı ülkelerinin `` lafta başsağlığı `` mesajları atanların ,
Yarabbim ;
Her nerede ve nasıl yaşıyorsa bu terör örgütü ve destekçilerinin şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine kahru perişan eyle Allahim !
Tez zamanda bizlere yaşatilan acının sonsuzunu yaşat onlara !!

Bismillahirrahmânirrahîm.
Elem tera keyfe fe`ale rabbüke biashâbilfîl Elem yec`al keydehüm fî tadlîl Ve ersele aleyhim tayran ebâbîl Termîhim bihicâratin min siccîl Fece`alehüm ke`asfin me`kûl
Amin.

Dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar.
Hepimizin başı sağ olsun.
Rabbim acil şifalar versin inşallah.


windows 10 pro 64-bit (monster abra a7 v3.1) 8 gb ram (1600 mhz) i7 4710MQ 2.50 ghz 120 gb ssd 1 tb hdd nvidia gtx 860m 2gb -128 bit
2016-12-11 20:01:36
  • Offline
  • Erkek
Aslında ben açmayı düşünüyordum
Seke

Aslında ben açmayı düşünüyordum bu başlığı ancak sen acmissin helal olsun.Amin.Ancak bir gerçeği farkettim ben bugünlerde.Ben çocuktum terör vardı ve 35 e giricem hala var ve zaten ben doğmadan öncede vardı.Dua iyi niyet temenni kınama bunlar güzel.Fakat işin çözümü şu.Polis bütün terörist ve terör yandaşlarını belirkeyecek.Tıpkı 15 temmuzda olduğu gibi halk sokağa dökülecek hatta gerekirse silahlanacak Edirneden Şırnağa kadar bütün illerde temizlik yapılacak terör yandaşları ülkeden sürülecek.Ve hatta güneydoğu sınırından geçişi engellemek için duvar orulecek ve asker nöbet tutacak ondan sonra bak terör kaliyormu.15 temmuzda bütün ülke beraber olup karşı çıkıyorsa terörü bitirmek için de çıkar ve çıkması da gerek.Ancak böyle biter.


2016-12-11 20:12:09 Edit:2016-12-11 20:12:39
  • Offline
allah bin belasını versin

allah bin belasını versin teröristlerin ve yandaşlarının inşallah ahirette cehenneme düşerlerde sonsuza dek orda kalırlar


2016-12-11 20:27:49
  • Offline
  • Erkek
KÖKÜ BATI ÜLKELERİ
mustfa25mustafa canAvatar

Dostum ,
terörün bitmesi demek batı ülkelerinin TÜRKİYE ye ve MÜSLÜMAN ülkelerine karşı bakış açılarının değişmesi ve asla pes etmeyeceğimizi anlamalarıdır.
terör örgütlerini hainler besler. ve o hainler batılı ülkeler. bakınız almanya. en basiti bizim milllet vekilimizi bekletip sorguladılar.
aynısı biz yaptık konsolosluktan sorguladık. bu bir almanyaya `` sen kimsin ki benim millet vekilimi bekletiyorsun boş yere. amacın ne ? kaşınıyorsan kaşırız..!! `` gibi almanyada şimdi çift vatandaşlık hakkı bulunan ve almanyada yaşayan türkleri vatandaşlıktan çıkarmakla tehdit ediyor. En basit örneği... TÜRKİYE mizi ve MÜSLÜMAN ALEMİNİ sev- mi - yor -lar.. işin kısa özeti budur. Cumhurbaşkanımız R.T.E da bunlara kafa tuttuğu için `` çokta güzel yapıyor`` biz senin dostunuz diyip kaleyi içten feth etmeye çalışıyorlar. 15 temmuz mesela.. Hep söyledim yine söylüyorum.
TÜRK`ÜN TÜRK` TEN başka dostu yoktur. diğerleri fasa fiso. ve şu son senelerde ÜLKEMİZDE ki gelişimi `` genel anlamda `` fark eden dış ülkeler TÜRKİYEMİZİN gelişmesini istemediği içinde oyunlar oynamaya çalışıyorlar.

hepsinin canı cehenneme. hepsinin kökünü kazıyacağız inşallah.
kahrolsun terör ve terör destekçileri.!!


windows 10 pro 64-bit (monster abra a7 v3.1) 8 gb ram (1600 mhz) i7 4710MQ 2.50 ghz 120 gb ssd 1 tb hdd nvidia gtx 860m 2gb -128 bit
2016-12-11 20:30:41
  • Offline
  • Erkek
Amin. Terörle, öldürmekle,
fasuto53Fatih Avatar

Amin.

Terörle, öldürmekle, yok etmekle bir yere varmak için değil, sadece ne yapıyorsan yapma demek için yapılan insanlık dışı bir eylem olduğu bilinciyle ideolojilerden sıyrılarak yaşadığımız sürece, terörün bizi bu gün olduğu kadar hedef almayacağına inanıyorum.

Silahlı mücadele ayrı bir şeyken kamuoyu oluşturmak ayrı bir durum. Bir türlü batıda olduğu gibi çatlak ses çıkmadan topyekün kenetlenemiyoruz. Nedense hep bir yerlerden terör eylemlerini tipik demeçler verip tam olarak amacına ulaştırıyor sözde bizden olanlar.

Bence böyle günlerde politik kimliklerimizi özellikle örtmeli ve tek ses olmalıyız.


2016-12-11 20:47:40
  • Offline
  • Erkek
terörün bitmesi için 3.
cosmosiiievren yıldırım

terörün bitmesi için 3. dünya savaşı şarttır, emperyalistlere tüm islamın birleşip topyekün savaş açması gerekir ( bakınız savaş açması gerekir diyorum) yani onların saldırmasını beklemeden bizim saldırmamız gerekiyor, ya ölüm ya istikbal öleceksekde bir kez ölelim her gün ölmeyelim

bu söylediğim kesin çözümdür başka altarnatifi yoktur


2016-12-11 22:23:28
  • Offline
  • Erkek
Paranistserkan toydemirAvatar

Allah`tan rahmet sevdiklerine baş sağlığı diliyorum şehitlerimizin.

Daha başka da bir şey demiyorum. Biz ne desek boş arkadaş ne düşünsek ne dile getirsek bu terör düzelmeyecek çünkü. Boşuna ümitlenmeyin.

Siyaset programları var ya reyting için her kanal da 3 5 çapulcunun çıkıp, yok o öyle yok bu böyle yok sen öyle yok sen böyle diyip te bizlerinde aval aval izlediği ve bunlar izleniyor diye bunların cebine giren para var ya, heh o işte biz de onlar gibi ne desek boş değişmeyecek. Biz sadece para almayacağız, cebimiz deki kadar vatan sever biz değil onlar olmuş olacak kısacası.

Devletin uygulama ve yaptırımlarına dediklerimiz, düşüncelerimiz, istek ve önerilerimiz etki etmiyor ise, anlatmak istediğimiz dışın da olaylar gerçekleşiyor ve bunlara yakın kanunlar çıkmıyor ise. Biz daha neyi konuşuyoruz ki.

Arkadaşım, ben şunu iyi biliyorum, Ergenekon diye balyoz diye, %5`i iddalara yakın gerisi kurmcaca olan kumpaslarla uğraşacaklarına, terörist soysuzları ile yan yana gelip kucak kucağa oturmasalardı, terör bu kadar işlemiz di içimize. Ben bunu bilir bunu söylerim..


Ya o değilde varmı arkadaşım burada üye olan mit te bir yerde çalışan yada kulağı deliklerden. Şunu bana anlatsın. JİTEM pkk`yı o gün bitirecekti, JİTEM`i pkk yı bitirsin diye görevlendiren o zamanın devlet yetkilisi neden yarım gün sonra kararından vazgeçip bu soysuzların bu dünya da can kıymasına göz yumdu..

Bunu bana anlatın anlattığınız da zaten nedeni ortaya çıkacaktır.

Ortaya çıkan sonuç, bunların hala neden nefes alması olacaktı tabii ki, ama bu itlerin neden türediği ile ilgili bir cevap olmayacaktır. pkk tamamen almanya,yunanistan, hollanda,isviçre,israil,ermenistan gibi şahsiyetsiz ülkeler başta olmak üzere içlerinde ajanları olan şerefsizlerden oluşmuş apo denen soysuzun da aralarına katılarak, kendisi bu ülke için hizmet ederdi sözde , TÜRKİYE`yi bölmek parçalamak Lozan antlaşmasına kalmadan bitirmekti ama bu işi 3 - 5 çapulcu gerilla ile yapamayacaklarını anlayınca bu ülkeler siyasi ve ekonomik darbelerle bizi yıpratmaya can kıymaya başladılar.

Bu itlerle kucağa oturulması için devletin sinir mekanizmalarını uyutan bu fetullah terör örgütü varya yeni olmayan aslında 1971 12 mart cuntasından bu yana hazırlığını yapan bu şerefsiz varya, bunun gibiler bu ülkede dini kullanarak vs. OFf neyse anlatırım sonra isteyen olursa bu şerefsizin ne zaman hizmet adı altında bu yapılaşmaya gittiğini kimlerin destek verdiğini o zamanın dönem komutanlarını ve 1970 12 mart ve 1980 12 eylül cuntalarında bu it nasıl içeri girdi nasıl dışarı çıktı falan filan işte..


Beşiktaş taki hain saldırının arkasında yani PKK`ya bunu kimin yaptırdığı direk polisi hedef almalarının gerçek nedeni, başkanlık sistemi ile ilgili ne kadar bağlantılı olduğunu, bunun arkasında fetö`nün gerçekten bağlantısı varmı yokmu isteyen olursa bi ara anlatırım. Hakan FİDAN`nın ve Erdoğanın birlikte hareket etmelernin sebebini, darbe gecesi ne hikmetse erdoğanın bastıkları evde değilde başka yerde olması gibi gibi.

Birşeyleri değiştiremediğimiz için çok sinirleniyorum bu durumlarda..O yüzden

Tüm Müslüman aleminin başı sağolsun..

Eyvallah.


2016-12-11 23:52:46 Edit:2016-12-12 00:05:22
  • Offline
  • Erkek
Paranistserkan toydemirAvatar

Bugün misafirlikte denk geldim bi program açıktı televizyon da, teke tek programın da adam diyor ki 17 milyonluk İSTANBUL şehrini 25 bin polis görev yapıyor, 1 polise 680 vatandaş mı düşüyor anlamadım ben açıkçası bu ne kadar gerçek olabilir ki?
Başka kanal da siyasi partilere yüklenenler var başka kanal da ab ile ilgil sorunları anlatan var vs.vs.vs.


Şehitler var ardında kalan yetimler var aileler var. Sizler bunlar için konuşacağınıza hala iktidarı savunuyorsunuz be bire sığır sürüsü, tek el olma vakti iken hala rant peşinde niye gezersiniz ve izin verilir açıklayın


2016-12-12 00:19:53
  • Offline
  • Erkek
TV kanallarda gezen siyaseti
fasuto53Fatih Avatar

TV kanallarda gezen siyaseti buraya taşımasak daha iyi olur. Kimse kimseye kendi doğrusunu satamayacağına göre...

Bu günlerde söylenmesi gereken, herkes yaptığı işi dün yaptığından daha iyi yapsın.


2016-12-12 00:58:45
  • Offline
  • Erkek
savaş
PMBlntBülent Taşdelgen

terör eylemini kınıyarak söze başlıyorum, başka birşey gelmiyor elimden. cenazedeki çocukların babalarının belki annelerinin ardından bakan halleri yüreğimi dağladı.

savaşı yaşayan bir toplum olduğumuzun bilincine varmalıyız. evet bu bir savaş Türkiye Cumhuriyeti devletine savaş açılmış durumda. bilirmisiniz 9 aralık günü Türk özel kuvvetleri el-bab ilçesine dayandı. bu bilgi bir çok şeyi anlatıyor aslında.

tarih boyunca hep dik durduk, dik durmaya devam edeceğiz. bu millet her zaman şehit vermiştir. hiçbir şehidimizin kanı yerde kalmaz. yeterki ölenleri başkasının tanıdığı olarak görmeyelim, işte milletimizi asıl bu yıkar.


2016-12-12 01:24:37 Edit:2016-12-12 01:29:10
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!