Genel Konular : 3d Animasyon okumak için?

3d Animasyon okumak için?
AhmetKuralAhmet Kural

Merhabalar. Şu an düz lisede okuyorum ve hedefim Animasyon okumak. Animasyonu çok seviyorum ve modelleme, animasyon ne varsa artık tüm bu işleri yapmak istiyorum. Fakat doğru üniversiteyi bulamadım. Yani ilk tercihim tabi ki de İstanbulda okumak fakat Eskişehiri falan da çok öven oldu. Fakat nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum yani düz lise çıkışlı olmam bir sorun yaratır mı? Hangi üniversiteyi seçeceğim? Hangi bölümü seçeceğim? Bu gibi soruların yanıtlarını daha bulamadım yani. Bu işi iyi bilen birilerinin burada olduğundan eminim. Özel mesajla da konuşabiliriz yani amaç bana öğretin, nasıl bir yol izleyeceğimi gösterin. Fazla uzatmayayım sormak istediğim şey şu, animasyon okumak için ne yapmalıyım? Hangi üniversite iyidir? Bölümümün tam adı ne olarak geçiyor üniversitelerde? Bu tür soruları yanıtlayabilen birisi olursa gerçekten çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden :)


2014-09-27 21:24:10
  • Offline
  • Erkek
lise
ereen2Eren KayaAvatar

Maltepe üniv. de çizgifilm-animasyon bölümü var. Fakat maltepe üniversitesinin bir sergisi vardı geçen hafta. iki yıl önceki işleri falan koymuşlardı ve hepsi birbirinden basitti. Sanki liseliler yapmış zannettim. düşün artık üniversite mezunları yapmış.

Eskişehiri herkes övüyor ama ortada bir ürün yok, o da ayrı konu.


2014-09-27 23:14:14
  • Offline
  • Erkek
"Maltepe üniv. de çizgifilm-animasyon
AhmetKuralAhmet Kural

"Maltepe üniv. de çizgifilm-animasyon bölümü var. Fakat maltepe üniversitesinin bir sergisi vardı geçen hafta. iki yıl önceki işleri falan koymuşlardı ve hepsi birbirinden basitti. Sanki liseliler yapmış zannettim. düşün artık üniversite mezunları yapmış.

Eskişehir`i herkes övüyor ama ortada bir ürün yok, o da ayrı konu."

Yorumunuz için teşekkürler. İstanbul`da sadece Maltepe mi var yoksa başka üniversitelerde var mı? Eskişehir`i de hiç öyle tahmin etmezdim hep Eskişehir`i övdüler bu bölüm için ama, tuhaf buldum yani.


2014-09-27 23:52:10
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!