Genel Konular : Dürüstlük

Dürüstlük
cizgi123ruzgar

Merak ediyorum abidik gubidik ders konularını öğreterek 90TL ye 100TL ye nasıl oluyorda 3D eğitim setlerini satmaya çalışıyorlar.


2014-09-04 18:26:05 Edit:2014-09-04 18:29:47
  • Offline
  • Erkek
çok kolay
ababaturk ababatürkAvatar

sen bakıyosun web sitesine resimlerine felan oooooo fena değil dersler diyosun alıyosun sonra bakıyosun aslında setin içerisinde o çalışmalar yapılmamış sadece örnek resim gösterilmiş ve sanki set içerisinde bu çalışmalar yapılmış gibi anlatıyorlar.tabi bunu ancak alınca farkına varıyosun.


Emeğinin karşılığını, ne yaptığını bilmeyen insanlardan alamazsın. Değer bilmeyenlere sakın emeğini sunma. Asla bilmeyenle tartışma.
2014-09-04 20:48:08
  • Offline
  • Erkek
abı ben c4d setı
enesbyrmEnes BAYRAMAvatar

abı ben c4d setı aldım..almadan baktım konulara aradıgım bır tek konu ıcın aldım setı 200 kusur lıraya..adam anlattım yazdıgı konu sette yok.dıger tool bılgılerındede bu ayarları kurcalayın guzel bır sonuc alırsınız demekle yetınmıs.nedemek kurcala...bende bılmıyorum sana setı ıteledım demek.mail atıncada ben dolandırıcı dıılım dıyo.Yazık bu sektore....


2014-09-04 20:56:06
  • Offline
  • Erkek
arkadaslar yanlis anlamayinda, turksunuz
likakamil sezai

arkadaslar yanlis anlamayinda, turksunuz ve alacaginiz derside turkler ypmis,nasil olurda guenebilirsinizki???

ben bugune kadar hic turkce ders izlemedim,takip etmedim.egitim,ogretim konusunda guvenmedim.cunku en baba sette bile programi ogretirler birkac bilgi verirler geerler.ne fotografcilik bilgisi ne kameramanlik,ne kompozisyon bilgisi verirler nede teorik bilgileri tamamlayici ince bilgiler verirler.... tum bunlari bilipte aldiktan sonra pisman olacagimi bile bile hicbir turkce dersi almadim.

rusca ve ingilizce bildigimden hep bu dillerde ogrendim.zira pisman degilim.turkce dersler konusunda az once anlattigim eksikler yok.ozellikle rusca setlerde adamlar tm teorik bilgiyi,neyi neden nerede yapmak gerektigini,yapmazsan ne olacagini vs detaylica analtiyorlar.ki bunlar bedava dersler yani....turkce bedava ders deyince ise, misal son baktigim bi youtube dersinde cocuk bir yazi yazdi,boyadi render aldi (gercekcilik,kompozisyon vs konular hakk getire tabi) renderi aldiktan sonrada dediki: iste arkadaslar sinemaford bukadar....)))) la aadam dunyanin en gelismis 3d prgramlarindan birinin amaci ve niteligini 3d yazi yazmaktan ibaret saniyor....

yani arkadaslar,kesinlikle kimse kurslara falan gitmesin.gidecek tanidiklari varsada izin vermesinler.... kurslara verecekleri 2-3 bin liraya internetten onlarca ders alirlar pasa pasa ogrenirler.bin kat ta daha iyi olur.hic degilse para hakeden insanlara gitmis olur.tavsiyem ingilizce derslerdir.digitutors,lynda bu konularda gayet iyi hocalar barindiriyorlar.ayria program bazinda local egitim setleri sunan sitelerde var.bunlarin turkce alternatifleri varmi diye sorarsanizda yok oyle bir evren henuz...(tum bunlar cinema 4d icin gunun 8-10 saatini bu programla gecirip ogrenen biri olarak sahsi yorumum seklindedir.)


2014-09-04 21:33:58
  • Offline
  • Erkek
Bilgilendirme
uncfilm

3D programlara yönelik kurs talepleriniz Hk.
________________________________________________

* 3D yazılımlar konusunda öğrenim almak için başvurduğunuz kursun eğitim programını mutlaka inceleyiniz.

* Başvurduğunuz kurstan; Planlamalı Ders / Hiyerarşik konusal öğretiye dayalı grup çalışması talep ediniz.

* Bir kursa başvurmadan önce, bilgi ve yeteneklerinizi ölçünüz ve başvurduğunuz kursa bunlardan bahsederek, dereceniz hakkında bilgilendirme yapınız.


2014-09-04 22:49:51
  • Offline
enes bayramın anlattığı olay

enes bayramın anlattığı olay akşam akşam sinirlerimi oynatmaya yetti, kamil sezai ye katılıyorum mehmet çetini de onaylıyorum :)

böyle dolandırıcılık, kurnazlık olayları olduğu zaman yapan kişinin yada firmanın burda teşhir edilmesi taraftarıyım ki birdaha milleti aptal yerine koymasınlar, başkalarını kandırmasınlar. ama teşhir ederken de hakaret, küçük düşürücü sözler olmadan seviyeli bir şekilde.


2014-09-05 00:20:20
  • Offline
  • Erkek
ben şahsen kendi adıma
izzetizzet ALŞAN

ben şahsen kendi adıma konuşayım ücretli ve ücretsiz set hazırlayan biri olarak.Kendi eğitim setlerimde kesinlikle tanıtım da gösterilip te set içerisinde başından sonuna kadar tüm detayları ile anlatılmayan birşey yoktur.Eğitim setlerimi alanlar bilirler çok şükür, benden eğitim seti almak isteyipte başka set satan yerleri kötüleyen çok kişi oldu, örneğin tanıtım posterinde ve cd kapağına aldanıp aldım ancak içi alakasız bilgi ile dolu çıktı şeklinde, bunun dışında, şuan yeni bir set çıkardım, baştan sona tüm detayları ile mimari görselleştirme diye bu sette tanıtımda gösterip te sette anlatmadığım birşey yok.Son renderlar ders ile birlikte uygulanıp öğrencinin elde edeceği render lardır.Dolayısı ile kendi setimi diğerlerinden ayrı tutmak için fiyatıda yüksek tuttum.


https://www.3dokulu.com Türkiye`nin 3D Eğitim Platformu
2014-09-05 01:18:09
  • Offline
  • Erkek
Ben İstanbul`da
campanellaMahmut AltuntaşAvatar

Ben İstanbul`da 3 üniversitede cad dersleri veriyorum. Bazen biz maxi, autocadi vs. biliyoruz, derse devam etmesek olurmu hocam diyorlar. Birkaç derse girip öyle karar verin diyorum. Genelde ilk ders arasında arkadaşlarını arayıp, bu hoca bambaşka bir program anlatıyor sanki, biz hep yanlış biliyormuşuz, gelin diye çağırıyorlar diğer arkadaşlarını da. Hep aynı hikayeyi dinliyorum. Biz kursa gittik, ders aldık vs. ama bunların hiçbirini bilmiyoruz. Çok merak ediyorum o kurslar ve hocalar ne anlatıyor kaç ay. Çok üzücü.


Bir düşte yaşıyoruz. Düşleyenin olmadığı, düşün kendini düşlediği bir düş.
2014-09-05 18:04:13
  • Offline
  • Erkek
Biraz ingilizceniz varsa internette
Serdar_YAZlClSerdar YAZICIAvatar

Biraz ingilizceniz varsa internette ne ararsanız var


yazicifx@gmail.com
2014-09-05 20:12:33
  • Offline
  • Erkek
Doğru bilgiyle ilerlemek
cizgi123ruzgar

Doğrudur ama önemli olan yavaşlamadan ilerlemek.Yani ingilizce bilen ve yabancı sitelerdeki dersleri kendi insanına yabancıların anlattığı gibi anlatan kişiler sayesinde iyi çalışmalar olur.Bilgi saklayarak umursamayarak olmaz.Her başlayan birisine git ingilizce öğren sonra gel demekle geriye gideriz.o kişi zaten bunun bilincindedir.


2014-09-05 20:24:31
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!