Genel Konular : Fantastik sinema projesi

Fantastik sinema projesi
SenaristTarık

Merhaba arkadaşlar.

Bir arkadaşın önerisiyle bu sayfayı buldum. Baya yetenekli arkadaşların olduğunu söylemişti. Senaristim, projemin süper kahramanı için yaratıcı fikirlerinize ihtiyacım var. Bana yardım ederseniz sevinirim. Tşkr ederim.


2014-05-06 18:22:04
  • Offline
  • Erkek
konu falan ne nasıl
thebarbarianbatuhan dönertaş

konu falan ne nasıl bir kahraman?


2014-05-06 18:31:41
  • Offline
  • Erkek
Konuyu anlatmam lazım biliyorum.
SenaristTarık

Konuyu anlatmam lazım biliyorum. Şöyle diyim, elementin ışık halini alıp vucuda temas etmesinden sonra vucuda element kalkan görevi gördüren bir koruma sağlar, sert çizimlere karşı dayanıklı, silah vb kurşunlarının vücuduna zarar vermeden durdurur. Aynı zamanda vücuduna esneklik ve hızda vermiştir. Uzun boylu çok kaslı olmayan zarif bir adm gibi tasvir edebilirsiniz...Üzgün çalışmaları olan arkadaşlar benimle paylaşırsa çok sevinirim. Şunu bilsinler ki uygun görülen çizimin sahibi projede ismi olacaktır.


2014-05-06 18:51:28
  • Offline
  • Erkek
Kolonya adam diye bişey
dream_designerAhmet KABAKBAŞAvatar

Kolonya adam diye bişey saçmalamıştık bi aralar.
Ağzı açık kalınca uçuyor falan :D

Hocam yanlış anlamayın da, Süperman gibi ittirikten bişey olmuş sanki. Biraz daha bilimsel dayanağa ihtiyaç var kahraman için. Elementin ışık hali diye bişey yok en başta.. Eğer kastettiğiniz moleküller yada atomlarsa zaten havada da var olan atomları da kullanabilir, ki kendisi zaten süperman`in çakması olur.

Eğer kastettiğiniz doğada bulunan elementleri (ateş su toprak tahta vb) kullanarak biyerlere varmaksa, yine bunları da biyerlere dayandırmanız gerekir.

Artık zamanımızda herkesin bilgiye ulaşabildiğini düşününce, sağlam bir altyapı ve bilimsel dayanak şart. Bu adam uzaylı diye ittirirseniz Süperman gibi aceleye gelmiş, alelade bir kahramandan öteye gitmez.

Bence eski çizgi roman kahramanlarını tekrar bi gözden geçirip (iron man, batman, hulk, örümcek adam vs) biraz da mühendislik (kendimden biliyorum :D) yada biyoloji mezunu veya okuyan arkadaşlarınız varsa onlarla sağlam kafayı bulup, kayıt cihazını açıp, alabildiğine beyin fırtınası yapabilirsiniz.

p.s. Üslubum için kusura bakmayın, samimi olarak yazdım ne geldiyse :)


21 Volts Creative
2014-05-06 19:14:27
  • Offline
  • Erkek
Güzel kardeşim bunu yazarak
SenaristTarık

Güzel kardeşim bunu yazarak yaş seviyeni de ortaya koyduğunu belirteyim. Bu projenin o dediğin Marvel kahramanlarından farklı bir öyküsü var. Sadece arkadaşın gözünde canlanması için yazmıştım. Elementin neye dönüşeceğini sen düşünme bırak onu yönetmen düşünsün. Uslubun gayet samimi. Devam et kolonya adam..


2014-05-06 20:43:16 Edit:2014-05-06 20:46:31
  • Offline
  • Erkek
Düsünebilinecek kahramanlarim hepsini Hollywood
koccAdnanAvatar

Düsünebilinecek kahramanlarim hepsini Hollywood

Düsünebilinecek kahramanlarim hepsini Hollywood kullandi sagolsun,,:( bu anlattiginiz kahraman bende Captain America'yi canlandirdi (fazla kasli degil , molukülle isiktan güçlendi, hizli ve kalkani var...). Isiniz nerden bakarsak bakalim zor, Hollywood'tu örnek almadan yapabilmek orjinal'i yakalamak ugrastirir. Birde burda bir sorun daha var Komik'mi yoksa ciddi bir kahramandan bahsediliyor. Ben sadece bizim ivedik tarzinda bir orjina kahram düsündüm çünki bir bu tür kaldi hollywood'un bilmedigi.. (photoshopla uydurdum iste)

 


Eğitim hayata hazırlanmak değildir ; Eğitim hayatın kendisidir.
2014-05-06 21:12:08
  • Offline
  • Erkek
Yetenekli kişiler çıkacaktır eminim.
SenaristTarık

Yetenekli kişiler çıkacaktır eminim. Herkesten bu yaratıcılığı beklemiyorum.


2014-05-06 21:21:41
  • Offline
  • Erkek
element vs. ne olacaksa
koftemustafa duyarAvatar

element vs. ne olacaksa olsun da, sırf parası var diye süper kahraman olmasın, doğal olsun bence.parasıyla süper kahraman olanları (batman, ironman) nedense hiç sevmiyorum


maya+zbrush
2014-05-06 21:37:33
  • Offline
  • Erkek
"projede ismi olacak" vaadi

"projede ismi olacak" vaadi çolukçocuğun ilgisini çeker, gelecek tasarımlar da ona göre olur, bu vaadle hiçbişey beklemeyin, açın bir yarışma kazanana verin bir ödül bakın ozaman nasıl geliyor çalışmalar.
karakter tanımı da çok çok zayıf olmuş, yapacağınız tanımda kullanacağınız kelimelerle zihnimizde adeta bir resim çizmelisiniz, karakterin dış görünüşü yanında kişiliği, davranışları, geçmişi hakkında bilgi vermelisiniz. Ayrıca elementin ışık halini alması nedemek :) zihnimde bişey canlandıramadım, hangi element,ışığa dönüşmeden önce karakterin neresinde duruyor bu element, ne şekilde vs. , tanım çok yetersiz bence.


2014-05-06 21:58:08
  • Offline
  • Erkek
Bu sayfada sadece laklak
SenaristTarık

Bu sayfada sadece laklak geyik muhabbetler mi yapılıyor? Karakter analizi gerekseydi daha detaylı yazardım. Çok yönlendirmeden üzgün bir kahraman arıyorum diyorum ve bunu son kes yazıyorum.


2014-05-06 22:10:05
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!