Genel Konular : Otel Projesi

Otel Projesi
pilotectmurat atalayAvatar

İyi günler arkadaşlar yeni projem için hazırlık aşamasındayım ve gerekli arşivi oluşturmaya çalışıyorum.Yeni projem 5 Yıldızlı bir Otel ve Spa Merkezidir.Gerekli 3d modelleri ve proje çizim örneklerinden bildikleriniz varsa ve paylaşırsanız sevinirim.


Pilotect
2013-02-28 11:52:57
  • Offline
  • Erkek
evermotion arcmodels e bakabilirsiniz,
azuraerugülbey kasapAvatar

evermotion arcmodels e bakabilirsiniz, envai çeşit modeli paket paket sunuyorlar. iç dekor için yardımcı olabilir


2013-02-28 13:09:34
  • Offline
  • Erkek
Konu başlığı açarken lütfen
3ddesigner3d designer

Konu başlığı açarken lütfen dikkatli olun.Otel projesi şeklinde bir konu başlığı açıp Hazır model ve dökümanlar istemeniz doğru değil. Ayrıca siz bir otel projesi, hemde 5 yıldızlı olan, bir projem var diyorsunuz ve bunu yapabilecek donanıma sahip değilsiniz. İşe yeni başlayan yada hiç başlamayan birisiyle aynı isteklere sahipsiniz. Şimdi size ben soruyorum yeni projem için hazırlık aşamasındayım derken burdan şunu mu anlayalım ? Ben bu işlerden pek anlamam ama bana hazır model verirseniz sanırım sahneye yerleştirebilirim. Aman dikkat ediniz bu 5 yıldızlı bir oteldir ona göre yani çekilin kenara..

Ben böyle bir anlam çıkardım başkası başka anlam çıkarabilir. Herkesin farklı anlam çıkarması olasıdır sonuçta..

azuraeru;

İç dekor....

Masa istiyorum, şöyle bir dolap lazım gibi bir yardım talebi daha doğru olur,en azından projeye başlamış ve zorlandığınız yerde istekte bulunuyor olursunuz.Ancak en başta bana herşeyi verin gibi değişik bir talep bana tuhaf geldi..


2013-02-28 15:28:50 Edit:2013-02-28 15:34:31
  • Offline
  • Erkek
Bende bitmişinden 10-15 otel
gasiyanDevrim ErdalAvatar

Bende bitmişinden 10-15 otel projesi mevcut,5 yıldız statüsünde,vermek olmazda satarım direkt:)


www.dvamimarlik.com
2013-02-28 16:05:03
  • Offline
  • Erkek
Çok konuşkan birisin heralde...
pilotectmurat atalayAvatar

3d designer arkadaşım yazını okurken birazcık hak verdim sana ama birazcık.Doğru olabilir belirli bir kriter koymam gerekirdi bana şunlar lazım diye hatamızdır affola :) Ama benim projeye başlamam veya hazırlık aşamasında olmam,birkaç materyal toplamam benim bu işte yeni olduğumu ya da kötü bir mimar olduğumu göstermez haddini bil!!!!
Otel tarzı projelere yeni geçiş yaptım ve işlev olarak,tasarım olarak kafamda birşeyler olmadığı için genel bir yardım istedim boşlaflara gerek yok!!!!


Pilotect
2013-03-11 23:07:23
  • Offline
  • Erkek

Kapalı

Topic closed automatically because it`s been more than a year!